Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@04:58:18 GMT

شناسایی پروتئینی که به درمان پارکینسون کمک می کند

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۴۴۲۰

شناسایی پروتئینی که به درمان پارکینسون کمک می کند

به گزارش خبرنگار مهر، تیم تحقیق دریافت که پروتئین‌های ۵ و ۷ مورفوژنتیک استخوان (BMP۵ / ۷) می‌توانند این تأثیرات را در مدل موش مبتلا به پارکینسون داشته باشند.

نتایج این تحقیق ممکن است اولین گام در جهت ایجاد یک درمان جدید برای بیماری پارکینسون باشد.

این نوع اختلال مغزی به طور معمول افراد بالای ۶۰ سال را درگیر می‌کند و علائم با گذشت زمان تشدید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم بیماری شایع شامل سفتی اعضای بدن، دشواری در راه رفتن، لرزش و اختلال در حفظ تعادل و هماهنگی اعضای بدن است.

این بیماری همچنین می‌تواند توانایی صحبت کردن را تحت تأثیر قرار دهد و منجر به تغییرات خلقی، خستگی و از دست دادن حافظه شود.

طبق گزارش بنیاد پارکینسون آمریکا در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شده اند.

با وجود این میزان شیوع، دانشمندان هنوز مطمئن نیستند که چرا بیماری پارکینسون برخی افراد را مبتلا می‌کند و دیگران را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد و در حال حاضر درمانی برای این بیماری وجود ندارد.

به نظر می‌رسد برخی موارد بیماری پارکینسون ارثی است. به عبارت دیگر، این بیماری می‌تواند در نسل‌های مختلف یک خانواده ظاهر شود، اما برای بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری سابقه خانوادگی وجود ندارد.

محققان بر این باورند که عوامل متعددی از جمله ژنتیک، قرار گرفتن در معرض سموم زیست محیطی و سن بر افزایش این ریسک تاثیر می‌گذارد.

این بیماری باعث می‌شود سلول‌های عصبی در بخشی از مغز که حرکت را کنترل می‌کند، متوقف شده یا بمیرند. از اینرو این منطقه مغزی، ماده کمتری از دوپامین شیمیایی را تولید می‌کند که به شخص کمک می‌کند حرکت آرام و هدفمند خود را حفظ کند.

این تیم تحقیق بر روی پروتئین‌های BMP۵ / ۷ تمرکز کردند. آنها قبلاً نشان داده بودند که BMP۵ / ۷ نقش مهمی در نورون‌های تولیدکننده دوپامین در موش‌ها دارد.

محققان دریافتند که پروتئین BMP۵ / ۷ تأثیر حفاظتی مهمی در برابر پروتئین‌های آلفا-سینوکلئین به اشتباه چین خورده دارد.

محققان دریافتند درمان BMP۵ / ۷ می‌تواند، در مدل موش‌های مبتلا به بیماری پارکینسون، به طور موثری از اختلالات حرکتی ناشی از تجمع آلفا-سینوکلئین پیشگیری کند و روند از بین رفتن سلول‌های مغزی تولیدکننده دوپامین را متوقف نماید.

از اینرو BMP۵ / ۷ می‌تواند روند بیماری پارکینسون را کُند کرده یا متوقف نماید.

کد خبر 5134749

منبع: مهر

کلیدواژه: مغز پروتئین پارکینسون ویروس کرونا آمار کرونا سیما سادات لاری واکسن کرونا رژیم غذایی درمان ناباروری تغذیه با شیر مادر کووید 19 ستاد ملی مقابله با کرونا سرطان زایمان سازمان نظام پزشکی فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیماری پارکینسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۴۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...

به گزارش همشهری آنلاین، این بازیگر زهره حمیدی اظهار کرد که حالش خوب است و این روزها همچنان تحت درمان است.

حمیدی درباره بیماری‌اش توضیح داد: مدتی است به بیماری سرطان پانکراس مبتلا شده‌ام که یکی از سخت‌ترین بیماری‌های سرطانی است و تحت درمان هستم. به تازگی شیمی درمانی‌هایم به پایان رسیده و منتظرم تا اندازه پانکراس کوچکتر شود تا بتوانند پزشکان مرا جراحی کنند چون فعلاً انجام عمل خطرناک است. با دعای مردم مطمئنم که حالم خوب می‌شود. راستش فکر نمی‌کردم مردم عزیز انقدر مرا دوست داشته باشند. خدا را شکر می‌کنم که نسبت به گذشته حالم بهتر است. خیالتان راحت.

این بازیگر در پایان یادآور شد: ویدیویی که به تازگی شامگاه سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت از من روی تخت بیمارستان بازنشر شده مربوط به سه ماه گذشته بود که کمی حالم خوب نبود اما خدا را شکر الان خیلی بهترم و حتی برای ضبط یک برنامه تلویزیونی در شبکه نسیم دیروز در استودیو حاضر شدم.

برای خانم بازیگر دعا کنید | فیلمی که از روی تخت بیمارستان منتشر شد کد خبر 848762 منبع: ایسنا برچسب‌ها سرطان خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران

دیگر خبرها

  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟