Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، خلیل نیکشاد در نشست خبری با خبرنگاران اردبیل اظهار کرد: در دهه فجر سال‌جاری ۶۸ طرح و پروژه در حوزه کشاورزی استان اردبیل با سرمایه‌گذاری ۹۰۷ میلیارد تومانی و اشتغال‌زایی ۲ هزار و ۱۸ نفری در زیربخش‌های مختلف آب و خاک، آبزیان، صنایع تبدیلی و فرآوری، تعاون و عشایری و… به بهره‌برداری می‌رسد و در کنار آن ۲۰ طرح در حوزه صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی استان با سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومانی وارد فاز اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روزهای گذشته چهار هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان اردبیل به سامانه آبیاری نوین پیوست و از دیگر برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اصلاح دام و هم‌چنین پلاک‌کوبی دام بوده که در سال‌جاری پلاک‌کوبی ۶۵۰ هزار رأس دام انجام یافت که این امر در جلوگیری از قاچاق دام، تنظیم برنامه‌های اصلاحی و… کمک بسزایی می‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: توجه ویژه به کشت گلخانه‌ای در راستای توسعه بخش کشاورزی استان اردبیل از دیگر برنامه‌های سال‌های اخیر بوده به طوری‌که در سه سال گذشته با توجه به اقدامات انجام یافته شاهد رشد قابل توجه در احداث سازه‌های کشت گلخانه‌ای در استان اردبیل بوده‌ایم و تا سال ۹۶ که میزان کل گلخانه‌های فعال در سطح استان اردبیل فقط ۱۵ هکتار بود، در سال ۹۷ به این رقم ۳۶ هکتار و در سال ۹۸ نیز بیش از ۵۰ هکتار افزوده شد و در سال‌جاری نیز برای احداث سازه ۳۵۰ هکتار گلخانه ورود کرده‌ایم.

صرفه جویی ۴۵۰ میلیون مترمکعب آب با احداث گلخانه در اردبیل

نیکشاد ادامه داد: در کنار آن احداث گلخانه یک هزار و ۶۰۰ هکتاری در شمال استان اردبیل در دستور کار قرار گرفته و این پروژه تا سال ۱۴۰۴ به اتمام می‌رسد و با افتتاح این پروژه شاهد تولید ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این گلخانه و صرفه‌جویی ۴۵۰ میلیون مترمکعب آب خواهیم بود که اشتغال‌زایی آن نیز به ازای هر هکتار ۸ نفر خواهد بود.

وی بیان کرد: اقدامات انجام یافته در سال‌های اخیر در حوزه تولیدات گلخانه‌ای و سرمایه‌گذاری در این حوزه سبب شد تا امروز استان اردبیل از رتبه‌های انتهایی ۲۹ و ۳۰ در این بخش به عنوان پرچم‌دار احداث سازه و گلخانه در سطح کشور شناخته شود.

سند راهبردی توسعه بخش کشاورزی استان اردبیل رونمایی می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به تدوین سند راهبردی توسعه بخش کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد: در بهار امسال سند راهبردی توسعه بخش کشاورزی استان اردبیل در ۱۶۰ صفحه، زیر نظر گروه ۶۰ نفره متشکل از فعالان بخش خصوصی، اساتید دانشگاهی، بخش تحقیقاتی و… تدوین شده است که سندی در سطح ملی بوده و امیدواریم که گامی مثبت در راستای پیشرفت و نیل به اهداف و برنامه‌های کشاورزی استان اردبیل باشد.

نیکشاد با بیان پیشرفت‌های حوزه کشاورزی استان اردبیل پس از انقلاب شکوهمند اسلامی تشریح کرد: پیشرفت‌ها و توسعه بخش کشاورزی استان اردبیل پس از پیروزی انقلاب اسلامی مثال‌زدنی بوده و زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بخش کشاورزی به‌صورت برنامه‌مند توسعه یافته به طوری‌که امروزه شاهد تولید بیش از ۴ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در استان اردبیل که حدود ۴ درصد از کل محصولات تولیدی کشاورزی کشور می‌شود هستیم.

تسهیلات با سود ۱۴ الی ۱۸ درصدی در حوزه تولید و کشاورزی توجیه اقتصادی ندارد

وی گفت: علی‌رغم پیشرفت‌های قابل توجه در سال‌های گذشته برخی ضعف‌ها و کاستی‌ها در حوزه کشاورزی استان اردبیل وجود دارد که با توجه به پیچیدگی‌های دنیای کشاورزی و درهم‌تنیدگی مسائل کشاورزی باید نقصان‌ها را در بیرون از بدنه کشاورزی نیز جست‌وجو کرد و برای مثال سیاست‌های نظام پولی و بانکی کشور با اعطای تسهیلات با سود ۱۴ الی ۱۸ درصدی در حوزه تولید و کشاورزی توجیه اقتصادی نداشته و همین امر سبب آسیب به این بخش می‌شود.

کشاورزی هوشمند از چالش‌های مهم در توسعه بخش کشاورزی است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد: از جمله مهم‌ترین چالش‌های بخش کشاورزی می‌توان به نیروی انسانی، کمبود آب، افزایش دما و حرارت (که هر یک درجه سانتی‌گراد افزایش دما سبب کاهش ۵ درصدی تولید می‌شود)، تغییر رفتار عوامل خسارت‌زا، چالش حوادث قهری و طبیعی، تجارت و بازرگانی محصولات کشاورزی و لزوم خروج از بازار سنتی و پیشروی به سمت بازار مدرن و علم محور و هم‌چنین کشاورزی هوشمند از چالش‌های مهم در توسعه بخش کشاورزی است.

نیکشاد با اشاره به میزان تولید گوشت مرغ در استان اردبیل بیان کرد: در استان اردبیل تعداد ۵۰۲ واحد مرغ‌داری فعال است که از این تعداد ۴۲۰ واحد گوشتی بوده و متوسط جوجه‌ریزی در این واحدها ۱۷ درصد بیشتر از میزان نیاز استان بوده میزان مصرف گوشت مرغ در استان اردبیل به‌صورت ماهانه به ۲ هزار و ۹۰۰ تن می‌رسد و تولید این گوشت در استان به میزان ۴ هزار و ۴۰۰ تن است که مازاد تولید برای مصرف به استان‌های دیگر منتقل می‌شود.

وی گفت: در خصوص قیمت‌گذاری گوشت مرغ باید به نوعی عمل شود که هر دو قشر مصرف‌کننده و تولیدکننده در نظر گرفته شوند و در خصوص تولید تخم‌مرغ نیز ۹ واحد در استان اردبیل فعال است و میزان نیاز استان روزانه ۳۵ تن است که فقط ۹ تن از آن در داخل استان تولید می‌شود و مابقی از سایر استان‌ها جذب می‌شود.

تولید ۸۵ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل میزان تولید دانه‌های روغنی در استان اردبیل را در اوایل انقلاب ۶ هزار تن اعلام کرد و افزود: این میزان هم اکنون سالانه به بیش از ۸۵ هزار تن افزایش یافته که برای استان اردبیل افتخار بزرگی در کشور است.

نیکشاد افزایش تولید سیب‌زمینی از ۲۸۰ هزار تن به ۸۵۰ هزار تن، محصولات دامی از جمله گوشت قرمز از ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن به بیش از ۳۲ هزار تن و گوشت سفید از چهار هزار و ۲۰۰ تن به بیش از ۵۰ هزار تن را از جمله دستاوردهای دیگر انقلاب اسلامی در بخش کشاورزی استان اردبیل در ۴۲ سال گذشته عنوان کرد.

وی افزایش تولید شیرخام از ۱۴۰ هزار تن به ۲۶۰ هزار تن و محصولات شیلات از ۱۵۰ تن به بیش از ۹ هزار تن را از جمله سایر دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته در استان ذکر کرد و افزود: اردبیل علاوه بر تأمین نیاز خود در بسیاری از محصولات و فرآورده‌های کشاورزی، بخشی از نیاز استان‌های همجوار بویژه تهران، البرز، زنجان، آذربایجان‌شرقی و گیلان را نیز تأمین می‌کند.

کد خبر 5134899

منبع: مهر

کلیدواژه: اردبیل جهاد کشاورزی اردبیل دستاوردهای انقلاب اسلامی دهه فجر دهه فجر ویروس کرونا آمار کرونا کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه شهرستان کرج شیراز بوشهر اردبیل شهرکرد لیگ برتر فوتبال ایران شیوع کرونا انقلاب اسلامی ایران رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه بخش کشاورزی استان اردبیل توسعه بخش کشاورزی محصولات کشاورزی استان اردبیل هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۵۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روزهای گذشته به شرح زیر است.

بیشتر بخوانید: قیمت روز محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت روز خودروهای داخلی در بازار آزاد

خودرو قیمت به تومان
پژو پارس سال (LX) ۱۴۰۲ ۸۶۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ TU3 مدل ۱۴۰۳ ۶۸۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۱۴۰۲ ۶۶۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU5P مدل ۱۴۰۳ ۱،۰۸۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای ۱۴۰۳ ۸۰۵،۰۰۰،۰۰۰
تارا اتوماتیک v2 مدل ۱۴۰۳ ۹۷۵،۰۰۰،۰۰۰
تارا دنده ای v1 مدل ۱۴۰۲ ۸۲۵،۰۰۰،۰۰۰
رانا پلاس سقف شیشه‌ای ۱۴۰۳ ۶۴۵،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس EF7 اتوماتیک توربو آبشنال مدل ۱۴۰۳ ۹۶۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس ۵ دنده‌ توربو ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس۶ دنده توربو چهار ایربک ۱۴۰۲ ۹۲۵،۰۰۰،۰۰۰
ام وی ام X22 دنده‌ای اسپرت لاکچری ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
اطلس G دنده‌ای ۱۴۰۳ ۵۸۵،۰۰۰،۰۰۰
پراید SE ۱۵۱ مدل ۱۴۰۲ ۳۵۰،۰۰۰،۰۰۰
ساینا s دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ ۴۴۰،۰۰۰،۰۰۰
سمند سورن پلاس ۱۴۰۳ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
تیبا صندوق دار sx بنزینی ۱۴۰۱ ۳۹۷،۰۰۰،۰۰۰
تیبا ۲ (رینگ فولادی) ۱۴۰۱ ۴۰۲،۰۰۰،۰۰۰
شاهین G مدل ( ۱۴۰۳)اتومات

۸۵۰،۰۰۰،۰۰۰

کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ ۴۳۵،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان بنزینی آپشنال ۱۴۰۱ ۵۷۵،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز آپشنال ۱۴۰۲ ۶۲۰،۰۰۰،۰۰۰

جدیدترین قیمت خودروهای وارداتی در بازار

مدل خودرو قیمت به تومان
رنو کولیوس ۲۰۱۸ ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
رنو تالیسمان E3 مدل ۲۰۱۸ ۵،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰
میتسوبیشی اوتلندر تیپ ۵ ۲۰۱۸ ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سونت ۱.۵ لیتر ۲۰۲۳ ۳،۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا۲k۵لیتر

۵،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰

کیا سورنتو ۴ سیلندر GT لاین مدل ۲۰۱۷ ۵،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو ۲.۰ لیتر اتوماتیک ۲۰۱۸ ۳،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو (مونتاژ) ۲.۰ لیتر آپشنال ۱۳۹۸ سایپا ۲،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای النترا ۱.۶ لیتر مدل ۲۰۲۳ ۳،۰۵۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای سانتافه (ix45)۴ سیلندر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۶،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای توسان (ix35) ۲ لیتر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۵۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰
لکسوس NX300 H هفت کلید مدل ۲۰۱۷

۱۰،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰

کد خبر: 1229057 برچسب‌ها قیمت خودرو

دیگر خبرها

  • ۳۸۷ نیرو مشغول یافتن «یسنا دیدار» در کلاله/اعزام بالگرد به گلستان
  • قیمت روز خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • کارگران مشغول کار هستند
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است