Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیامک مره‌صدق گفت: از نظر آزادی و انجام فعالیت‌های دینیِ اقلیت‌های دینی، جمهوری اسلامی ایران یکی از نظام‌هایی است که شاید مشابه آن جای دیگری در دنیا وجود نداشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا؛ وقوع انقلاب اسلامی ایران، علاوه بر مسلمانان برای دیگر ادیان توحیدی نیز نویدبخش بود چرا که در زمانه‌ای که سلطه‌گران بر جهان، برای ناکارآمد نشان دادن دین تلاش می‌کردند، در ایران انقلاب دینی به وقوع پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون شک امروز جمهوری اسلامی ایران الگوی عینی همبستگی و همدلی بین پیروان ادیان توحیدی است. در نظام اسلامی ایران، رفتار با اقلیت‌های دینی با نهایت احترام و  محبت است و امروز رفتار صمیمانه نظام اسلامی ایران با پیروان ادیان توحیدی الگوی مطلوبی را از همزیستی مسالمت‌آمیز به جامعه بشری ارائه کرده است.

سیامک مره‌صدق رئیس سابق انجمن کلیمیان ایران در گفتگو با خبرنگار  یزدرسا؛ گفت: از نظر آزادی و انجام فعالیت‌های دینیِ اقلیت‌های دینی، جمهوری اسلامی ایران یکی از نظام‌هایی است که شاید مشابه آن جای دیگری در دنیا وجود نداشته باشد.

وی افزود: اقلیت‌های دینی شناخته شده در جامعه ایران، نه تنها از آزادی کامل انجام اعتقادات خودشان برخوردارند بلکه احوال شخصیه‌شان هم بر اساس قوانین سیاسی خودشان صورت می‌گیرد و این چیزی است که در  قانون اساسی هم به آن اشاره شده است.

نماینده کلیمیان در دوره‌های هشتم، نهم و دهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور پنج نماینده اقلیت‌های دینی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حالی که به طور متوسط هر 200 هزار نفر ایرانی یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند، اما در شرایطی که تعداد اقلیت‌های دینی در کشور شاید به 100 هزار نفر هم نرسد آن‌ها پنج نماینده در مجلس دارند که این نشان دهنده تبعیض مثبت نسبت به اقلیت‌ها در جمهوری اسلامی است.

مره‌صدق تأکید کرد: البته دشمنانِ ملت ایران همواره تلاش کرده‌اند واقعیت‌ها را وارونه جلوه دهند و رسانه‌های ضدانقلاب مدام تلاش می‌کنند با طرح یک‌سری مسائل، بین بدنه موحد ملت ایران اختلاف ایجاد کنند اما ملت ایران یکپارچه با پیروی از رهبر معظم انقلاب اتحاد بین خودشان را حفظ کردند و تلاش کرده‌اند در درون خودشان انسجام و یکدستی باشد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اقلیت های دینی جمهوری اسلامی اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۵۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌هایی را در پی دارد
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌های را در پی دارد
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • «وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا
  • عملیات وعده صادق اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در دنیا اثبات کرد
  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود