Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و  به نقل از وزارت صمت، سید محمد مهدی هادوی در در جلسه هم اندیشی تشکل‌های ماشین سازی، گفت: داخلی سازی ماشین آلات مورد نیاز تولید کشور به عنوان یک مساله محوری در مرکز ساخت داخل، ماشین سازی و تجهیزات دنبال می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های عملیاتی توسعه ساخت داخل دربرگیرنده اقدامات گسترده ای در حوزه داخلی سازی نیازها و قطعات واحدهای تولیدی از طریق به هم رسانی متخصصان، پژوهشگران، نخبگان و فعالان عرصه تولید است و این مرکز ارتقا سطح کیفی محصولات ایرانی را به جد دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعلام ۲۰۳ قلم کالا به عنوان فرصت‌های سرمایه گذاری برای داخلی سازی

رئیس مرکز ساخت داخل، ماشین سازی و تجهیزات وزارت صمت تصریح کرد: در این راستا ۲۰۳ قلم کالا با عنوان فرصت‌های سرمایه گذاری در سایت وزرات صمت اطلاع رسانی شده است که از بین آنها ۱۴۲ قلم کالا به عنوان اقلام کالایی گلوگاهی شناخته شده‌اند که با بومی‌سازی آنها در بسیاری از موارد زنجیره ارزش تولیدات کشور تکمیل می‌شود.

هادوی با اشاره به تهیه و تصویب آئین نامه‌های اجرایی قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های قانونی ایجاده شده در جهت توسعه ساخت ماشین آلات و تجهیزات در داخل کشور تاکید کرد.

وی گفت: بر اساس تکلیف قانونی و به منظور معرفی توانمندی‌ها و نیازمندی‌های صنایع کشور سامانه توانیران ایجاد شده است و در این راستا ضروری است، برای جلوگیری از واردات کالاهای مشابه تولید داخل انجمن‌ها و تشکل‌ها با اطلاع رسانی مناسب به اعضای خود نسبت به ثبت و به روز رسانی توانمندیهای شرکت‌ها اقدام کنند.

همچنین در این جلسه پیرامون مسائل پیش روی تشکل‌های ماشین سازی مانند ضرورت اعطای تسهیلات حمایتی، نحوه ثبت نام واحدهای صنفی در سامانه توانیران، معافیت‌های مالیاتی، محدودیت واردات اقلام مستعمل، وثایق مربوط به تسهیلات حمایتی و… بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه نیز مقرر شد پیش نویس گام‌های اجرایی پیرامون موضوعات مطرح شده از جمله؛ امکان تشکیل صندوق حمایت از توسعه ساخت داخل، نحوه ارتباط مؤثر صنعت با دانشگاه با هدف بهبود کیفیت استفاده از فناوری پیشرفته و نوآورانه، امکان هوشمند سازی نظام تعرفه گذاری ماشین آلات و تجهیزات، نوسازی ماشین افزارهای صنعت ماشین سازی، تربیت و آموزش نیروی انسانی ماهر در حوزه ماشین سازی از سوی انجمن‌های تخصصی تهیه و پس از تصویب، اطلاع رسانی و عملیاتی شود.

گفتنی است، جلسه هم اندیشی تشکل‌های ماشین سازی با حضور رئیس مرکز ساخت داخل، ماشین سازی و تجهیزات، رؤسا و نمایندگان انجمن‌های سازندگان تجهیزات صنعتی ایران، سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران، صنفی صنعت ریخته گری ایران، ماشین‌سازان صنایع غذایی ایران، قالب سازان ایران، صنفی کارفرمایی ماشین سازان و تولیدکنندگان تجهیزات پلیمری، ماشین سازان صنایع دارویی، کارفرمایی تولیدکنندگان ماشین آلات پخت نان و شیرینی، کانون طراحی مهندسی و طراحی مونتاژ ایران و مدیر برنامه ماشین سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1088336 برچسب‌ها وزارت صمت ماشین سازی تولید داخلی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت صمت ماشین سازی تولید داخلی داخلی سازی ماشین سازی ماشین آلات ساخت داخل قلم کالا تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۵۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول

صندوق بین المللی پول اعلام کرد دولت ایران در سال گذشته کم خرج ترین دولت در میان ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط بوده است . - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه کرد دولت ها در 38 کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت ها را طی سال 2023 داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده بانی مالی» نسبت هزینه کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را تنها 13.5 درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل 14.2 درصد جی دی پی در سال 2021 به 13.8 درصد در سال 2022 و 13.5 درصد در سال 2023 کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته 50.8 درصد بوده است.

متوسط هزینه کرد دولت ها در این 38 کشور نیز 32.6 درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه کرد دولت ها درخاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل 29.7 درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه کرد دولت ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن ها در سال 2023 عبارت است از: برزیل 47.9 درصد، چین 33.9 درصد، مصر 22.7 درصد، اندونزی 16.6 درصد، مالزی 23.3 درصد، عربستان 32.3 درصد، ونزوئلا 14.4 درصد، پاکستان 19.2 درصد، عمان 26.2 درصد، قطر 24.4 درصد، روسیه 36.8 درصد، ترکیه 33.9 درصد، امارات 25.9 درصد، و ویتنام 19.9 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری در کرمان
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول