Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کمیته ساماندهی تحقیقات کووید ۱۹ کشور وابسته به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت آمار طرح های تحقیقاتی حوزه کرونا را در دانشگاه های علوم پزشکی اعلام کرد.

بر اساس اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تعداد طرح های تصویب شده، خاتمه یافته و تعداد مقالات در زمینه کووید ۱۹ بر اساس شاخص های کمی و با استناد به سامانه های وزارت بهداشت تعداد ۵ هزار و ۲۰۲ طرح است که ۵ هزار و ۲۴ مورد به صورت طرح پژوهشی و ۶۹۴ مورد به صورت پایان نامه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های وابسته به وزارت بهداشت در این طرح ها مشارکت داشته اند.

همچنین تعداد مقالات کووید ۱۹ بر اساس پایگاه داده ها نشان می دهد که به طور کلی ۲ هزار و ۶۷۹ مقاله (بعد از تکرار گیری) با نام ایران در پایگاه های Scopus و ISI و Pubmed ثبت شده اند.

بیشترین مقالات در اسکوپوس به ثبت رسیده اند که شامل ۲ هزار و ۳۸۸ مقاله می شود. همچنین ۲ هزار و ۲۰۲ مقاله در Pubmed و تعداد یک هزار و ۸۲۰ مقاله در ISI به ثبت رسیده اند.

جدول آمار دانشگاه های علوم پزشکی با بیش از ۱۰ طرح مصوب

ردیف دانشگاه/سازمان طرح مصوب طرح خاتمه یافته ۱ دانشگاه علوم پزشکی تهران ۷۰۸ ۵۵ ۲ دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ۵۵۲ ۵۰ ۳ دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۴۴۶ ۱۰۵ ۴ دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۳۱۱ ۶۹ ۵ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۲۴۴ ۵ ۶ دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۲۲۷ ۲۰ ۷ دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ۱۸۱ ۲ ۸ دانشگاه علوم پزشکی همدان ۱۵۱ ۱۹ ۹ دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ۱۴۲ ۳۴ ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۳۴ ۱ ۱۱ دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۲۹ ۷ ۱۲ دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ۱۲۲ ۳ ۱۳ دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۱۰۳ ۱ ۱۴ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۱۰۱ ۹ ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل ۹۸ ۷ ۱۶ دانشگاه علوم پزشکی قم ۹۲ ۱ ۱۷ دانشگاه علوم پزشکی البرز ۸۱ ۷ ۱۸ دانشکده علوم پزشکی آبادان ۷۹ ۵ ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ۷۰ صفر ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی فسا ۶۹ ۱۶ ۲۱ دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ۶۹ ۴ ۲۲ دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ۶۷ ۳ ۲۳ دانشگاه علوم پزشکی اراک ۶۲ ۱۴ ۲۴ دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۶۱ ۳ ۲۵ دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۵۸ ۱ ۲۶ دانشگاه علوم پزشکی ارتش ۴۶ ۵ ۲۷ دانشگاه علوم پزشکی سمنان ۴۶ ۱ ۲۸ دانشگاه علوم پزشکی جهرم ۴۴ ۲ ۲۹ دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ۴۳ ۲ ۳۰ دانشگاه علوم پزشکی گناباد ۴۲ ۴ ۳۱ دانشگاه علوم پزشکی شهیدصدوقی یزد ۴۰ ۲ ۳۲ دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ۳۵ ۲ ۳۳ دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۳۵ صفر ۳۴ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۳ ۱ ۳۵ دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۳۱ ۱ ۳۶ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ۲۹ ۱ ۳۷ دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ۲۷ ۱ ۳۸ دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) ۲۶ صفر ۳۹ دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۲۵ ۱۲ ۴۰ دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ۲۰ ۲ ۴۱ انستیتو پاستور ایران ۱۸ ۲ ۴۲ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ۱۸ ۱ ۴۳ دانشگاه علوم پزشکی ایلام ۱۶ ۴ ۴۴ دانشکده علوم پزشکی سیرجان ۱۶ صفر ۴۵ دانشکده علوم پزشکی شوشتر ۱۵ صفر ۴۶ دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۱۳ صفر ۴۷ دانشکده علوم پزشکی نیشابور ۱۳ ۱ ۴۸ دانشکده علوم پزشکی بهبهان ۱۳ صفر ۴۹ دانشکده علوم پزشکی خوی ۱۲ صفر ۵۰ موسسه عالی طب انتقال خون ۱۲ صفر

کمیته ساماندهی تحقیقات کووید ۱۹ کشور همچنین مهمترین برنامه های حوزه تحقیقات کرونا را اعلام کرد.

این کمیته مصوب کرد دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های وابسته به وزارت بهداشت علاوه بر تعیین اولویت ها و پازل پژوهشی کووید ۱۹ کشور و به روز کردن آن، وضعیت موجود پژوهش های انجام شده را تعیین کنند و نسبت به تهیه و انتشار گزاره برگ اقدام کنند.

ایجاد گروه پاسخ سریع مبتنی بر شواهد و ارزشیابی تحقیقات انجام شده حوزه کووید ۱۹ در سامانه های پژوهشی کشور و در نظر گرفتن مکانیسمی برای جلوگیری از انجام پژوهش های تکراری از دیگر اقداماتی است که در اولویت قرار گرفته است.

دانشگاه ها موظف هستند با انتشار نتایج کاربردی تحقیقات از طریق رسانه ها برای مخاطبین، برنامه رصد تحقیقات کووید ۱۹ طراحی کنند و بهترین تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه ها به صورت مستمر معرفی شوند.

همچنین تهیه و انتشار گزارش های دوره ای از پیمایش های مهم کشوری در حوزه تحقیقات کووید ۱۹ (سرولوژیک، رصد ویروس، پیمایش رفتارهای پیشگیری کننده و سایر پیمایش های مهم) از دیگر برنامه های این کمیته است.

پایش و ارزشیابی مداخلات کووید ۱۹ در کشور توسط تحقیقات با کیفیت، برنامه انجام تحقیقات مشترک با وزارت علوم در حوزه کووید ۱۹ و استفاده از ظرفیت های ملی از جمله نیماد، موسسه ملی تحقیقات سلامت و صندوق های حمایتی از پژوهش کشور برای تحقیقات کووید ۱۹ از طریق فراخوان از جمله برنامه های این کمیته است.

کمیته ساماندهی تحقیقات کووید ۱۹ کشور مصوب کرده است از اتاق های فکر و گروه های مختلف و افراد کلیدی برای مشاوره و اخذ نظرات مفید استفاده شود و چند عنوان مهم و کاربردی برای چند مجله و فراخوان برای انتشار شماره های ویژه مانند درس آموخته ها انتخاب شود.

تلاش و تشویق محققان کشور برای انجام تحقیق و همکاری های بین المللی، تلاش برای دسترسی محققان به پایگاه های داده های مرتبط با کووید ۱۹ و انتخاب فوکال پوینت پژوهشی در کلان منطقه های کشور برای ایجاد ارتباط موثرتر با دانشگاه ها از دیگر برنامه های این کمیته است.

نشست های مستمر با معاونت های پژوهشی درباره تحقیقات انجام شده در این حوزه برای پایش و ارتقاء وضعیت موجود نیز از دیگر برنامه های کمیته ساماندهی تحقیقات کووید ۱۹ کشور است.

کد خبر 5134053

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ویروس کرونا تحقیقات علمی طرح های پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی مقالات علمی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی ویروس کرونا حاکمیت سایبری واکسن کرونا خودروی خودران زیست فناوری موبایل گوگل امنیت اطلاعات فیس بوک ایرانسل دانشگاه های علوم پزشکی ۲ دانشگاه علوم پزشکی ۳ دانشگاه علوم پزشکی ۴ دانشگاه علوم پزشکی ۵ دانشگاه علوم پزشکی ۱ دانشگاه علوم پزشکی ۷ دانشگاه علوم پزشکی دانشکده علوم پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه ها انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی

دانشگاهیان و کادر درمان مشهد مقدس در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا و کشورهای اروپایی و محکوم کردن جنایات صهیونیستی در حمله به غزه تجمع کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، خیزش دانشجویی اخیر در حمایت از فلسطین در امریکا و اروپا، بزرگ‌ترین اعتراضات ضد اسراییلی در دل غرب از زمان تأسیس این رژیم جعلی است و نویدبخش فعال شدن دوباره جنبش دانشجویی در امریکا و اروپا این بار علیه اسراییل است لذا در راستای حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا و کشورهای اروپایی کادر درمان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در تالار ابن سینای مشهد تجمع کردند.

حاضران در این تجمع با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس، مرگ بر فرانسه، آزادگان دنیا حمایت حمایت، سکوت هر آزاده خیانت خیانت، خیبر خیبر یا صهیون، جیشو محمد قادمون ، ما همه سرباز توایم خامنه‌ای گوش به فرمان توایم خامنه‌ای و ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده، جنایات فجیع در غزه و برخورد وحشیانه پلیس آمریکا را محکوم کردند و حمایت خود از اقدام اساتید و دانشجویان آمریکا علیه اسرائیل غاصب را اعلام کردند.

علی تقی‌پور، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهددر این اجتماع اظهارداشت: معتقدیم که ظهور نزدیک است و بساط ظلم و زور برای همیشه جمع خواهد شد و در این تجمع اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اقدام شنیع پلیس و دولت آمریکا را علیه اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های این کشور محکوم کردند.

وی تصریح کرد: محور تاریخ گفتمانی که از ایران آغاز شد، در دنیا به‌خوبی جا می‌اُفتد و می‌بینیم که در خاک آمریکا هم مردم، دانشجویان و اساتید این کشور اقدامات دولت خبیثش را محکوم می‌کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: نتانیاهو معتقد بود تا فلسطین و جبهه مقاومت را از پای نیاورد دست از جنگ بر نخواهد کشید، اما دیدیم روز به روز در برابر جبهه مقاومت خوار و ذلیل‌تر شده و چون زورش به رزمندگان مقاومت نمی‌رسد دست به کشت و کشتار مردم بی‌گناه به‌خصوص زنان و کودکان می‌زند و عدد آن تا به این لحظه به بیش از 43 هزار نفر رسیده و 72 درصد آنها زنان و کودکان بی‌گناه بودند.

تقی پور با تاکید بر اینکه اسرائیلی‌ها از نام‌های بزرگی مانند قاسم سلیمانی هراس دارند و وقتی پاسخ کوبنده را بر حمله به سفارت ایران در سوریه دریافت کردند بیش از پیش در تمام دنیا خوار و ذلیل شدند، گفت: ما معتقدیم که اُبهت و هیمنه اسرائیلی‌ها با طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق به کلی شکسته شد و ما می‌بینیم که اسرائیلی‌ها پس از این 2 اتفاق بزرگ به نکبت کشیده شدند.

وی ادامه داد: ایران در عمل به اسرائیل نشان داد که دوران بزن در رو تمام شده و به فرموده مقام معظم رهبری بزنی می‌خوری و نمونه بارز این کلام ایشان در عملیات وعده صادق دیده شد.معتقدیم زمان رقم خوردن آن اتفاق بزرگی که رهبر عزیزمان بر آن ‌تاکید کردند بسیار نزدیک است و ان‌شاالله به‌زودی‌زود نابودی ابدی اسرائیل غاصب را خواهیم دید.

وی با ذکر این نکته که مقام معظم رهبری در چند سال قبل بر برخورد مردم آمریکا با دولتمردانشان اشاره کردند، تاکی کرد: اکنون آن زمان فرارسیده وامیدواریم با اتفاقاتی که رقم خورده به‌زودی زود در مسجدالاقصی به‌صورت دسته‌جمعی نماز جماعت بخوانیم.

حجت‌الاسلام جواد مهدوی‌نسب، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز اظهارداشت:در کشوری که مدعی حقوق بشر است با چماق بر سر دیگران می‌کوبد، کشوری که خود مدعی آزادی بیان است و آن را در عمل نقض کرده به استاد و دانشجو در محیط دانشگاه جسارت می‌کند.

وی با ذکر این نکته که آمریکایی‌ها هیچ حرمتی برای مساوات و عدالت بین انسان‌ها قائل نمی‌شوند، تاکیدکرد: در این کشور تعریف دموکراسی و حقوق بشر آن‌چیزی است که به نفع خودشان است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا اعتراض به‌حقی بابت استفاده از حقوق و شهریه‌‌شان در جهت کمک به اسرائیل داشتند که با وحشی‌گری پلیس این کشور مواجه شدند، خاطرنشان کرد:به عنوان جامعه دانشگاهی اقدام وحشیانه آمریکایی‌ها را علیه اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های این کشور محکوم می‌کنیم و معتقدیم که وقتی پاسخی در برابر سخن حق نیست اینگونه اتفاقات رقم می‌خورد و امروز می‌بینیم در کشوری که همواره خود را مدعی حقوق بشر می‌داند، اینگونه با چهره‌های علمی و دانشگاهی برخورد می‌کند.

مهدوی‌نسب گفت: عملیات وعده صادق نه تنها ملت ایران، بلکه تمامی ملت‌های آزادی‌خواه را خوشحال کرد، عملیاتی که از چندین سیلی محکم بر اسرائیلی‌ها سنگین‌تر بود.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد