Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@10:24:45 GMT

عربستان| افشای لابی‌های جنجالی بن سلمان در آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۷۲۹۵

عربستان| افشای لابی‌های جنجالی بن سلمان در آمریکا

یک نشریه آمریکایی فاش کرد، «محمد بن سلمان» برای بهبود وجهه خود در سرتاسر جهان ، میلیاردها دلار در آمریکا هزینه می‌کند و در همین راستا با ۱۶ شرکت لابی، قرارداد منعقد کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سعودی لیکس، مجله «فارین پالیسی» در گزارشی نوشت که عربستان سعودی میلیون‌ها دلار صرف بیش از 16 شرکت تبلیغاتی خارجی برای بهبود چهره عربستان در پی قتل « جمال خاشقجی» روزنامه نگار منتقد سعودی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

«محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی پس از جنایتی فجیع که افکار عمومی بین‌المللی را به لرزه درآورد ، ثروت عربستان را برای بهبود چهره جنایی خود در سرتاسر جهان هدر داد.

رژیم سعودی از خدمات بیش از 16 شرکت تبلیغاتی خارجی برای بازگرداندن اعتبار و نفوذ خود پس از ترور جمال خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول استفاده کرد.

مجله فارین پالیسی گزارش داد که ریاض بیش از دو سال از زمان قتل خاشقجی در اکتبر 2018 از شرکت‌های بسیاری برای بهبود وجه خود استفاده کرده است.

این مجله توضیح داد که هدف این شرکت‌ها بازگرداندن قدرت ریاض تا حد زیادی در پایتخت و سایر مناطق کشور است.

سازمان سیا در سال 2018 به این نتیجه رسید که قتل خاشقجی به دستور محمد بن سلمان صورت گرفته است.

مجله مذکور تاکید کرد: از شرکت‌های لابی‌ برای پیشبرد طیف وسیعی از منافع سعودی ، از تجارت دوجانبه با ایالات متحده گرفته تا بهبود چهره عربستان، استفاده شده است.

این مجله بر کارنامه سیاه عربستان از جمله قتل و کشتار، جنگ علیه یمن و همچنین سابقه سیاه ولیعهد سعودی در سرکوب فعالان و پایمال کردن حقوق زنان تاکید کرد.

عربستان|افشای مداخلات مستقیم بن سلمان در تصمیمات دستگاه قضاییعربستان|حکومت سعودی توان مالی برای اجرای پروژه‌های بن سلمان را ندارد

بر اساس گزارش فارین پالیسی این شرکت‌های تبلیغاتی در بهبود چهره عربستان در مقابل جهان موفق نبوده‌اند.

این گزارش به اقدام «جو بایدن» رئیس جمهور جدید آمریکا برای جلوگیری از فروش سلاح به عربستان سعودی استناد کرد. اما توقف فروش سلاح ، به ویژه در میان دموکرات‌ها مانند بایدن ، به دلیل نگرانی‌های ناشی از جنایات قبلی که ائتلاف متجاوز عربی تحت رهبری عربستان در یمن مرتکب شده بود ، بحث برانگیز بود.

به گزارش فارین پالیسی ، لابی‌گران عربستان در آمریکا تنها در یک مورد، تقریباً دو میلیون دلار کمک مالی در اختیار نامزدهای فدرال، از جمله «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین و بایدن قرار‌داده‌اند.

اما از زمان انتخابات ریاست جمهوری در 3 نوامبر ، این کمک ها به دموکرات‌ها تغییر یافت و آنها کنترل خانه کنگره و کاخ سفید را به دست آوردند.

بر این اساس، طی ماه‌های پس از انتخابات سال 2020 آمریکا، عربستان بر شرکت‌هایی در آمریکا متمرکز شده که با حزب دموکرات ارتباط خوبی دارند و امیدوار است از طریق این شرکت‌ها، بتواند بر سیاست‌های دولت بایدن نفوذ پیدا کند. بایدن برخلاف ترامپ، وعده داده است که در برابر عربستان، سیاست‌های سخت تری را اعمال کند.

این مجله آمریکایی در پایان نوشت: مشخص نیست که با وجود مخالفت گسترده حزب دموکرات با ریاض، عربستان باید چه میزان هزینه کند.منابع قبلاً برای «ویکیلیکس سعودی» فاش کرده بودند که ولیعهد از طریق شرکت های روابط عمومی آمریکایی برای بهتر کردن چهره خود و سرپوش گذاشتن بر تخلفاتش و یک سری رسوائی‌ها ، کمپینی را راه اندازی کرده است.

این منابع گفتند که محمد بن سلمان دستور داده میلیون‌ها دلار به این شرکت‌ها و لابیگران انتقال یابد تا چهره وی در ایالات متحده بهبود و سابقه سیاه وی در زمینه حقوق بشر کاهش یابد.

اسناد رسمی وزارت دادگستری ایالات متحده تلاش بن سلمان برای بهبود چهره وی را با تصدی دولت جدید ایالات متحده به رهبری جو بایدن نشان داد.

محمد بن سلمان با شرکت لابی « ال اس تو گروپ» در سال 2019 قراردادی منعقد کرد.

به گزارش شبکه « سی ان بی سی» ، محمد بن سلمان 1.5 میلیون دلار برای یک سال به شرکت ال اس تو گروپ پرداخت کرد.

این اسناد نشان داد که عربستان سعودی به دنبال خدمات گروه دیگری به نام «گروه استراتژی آرینا» است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بن سلمان اخبار عربستان سعودی بن سلمان اخبار عربستان سعودی محمد بن سلمان ایالات متحده فارین پالیسی شرکت ها بهبود چهره برای بهبود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمد‌های خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیما‌های اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا شرکت می‌کند