Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@12:01:14 GMT

عواملی که سبب قحطی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۷۴۵۳

عواملی که سبب قحطی می‌شود

امام صادق (ع) فرمود بنی‌اسرائیل به گونه‌ای دچار قحطی شدند که چهارپایان و نسل آنها هلاک شدند. در این هنگام موسی بن عمران علیه‌السلام خدا را خواند.

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام عابدینی با توجه به داستانی از بنی‌اسرائیل گفت: امام صادق (ع) در روایتی فرمود إِنَّ بَنِی إِسْرَائِیلَ قُحِطُوا حَتَّی‌ هَلَکَتِ‌ الْمَوَاشِی وَ النَّسْلُ یعنی بنی‌اسرائیل به گونه‌ای دچار قحطی شدند که چهارپایان و نسل آنها هلاک شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این هنگام موسی بن عمران علیه‌السلام خدا را خواند. خداوند خطاب به ایشان فرمود فَقَالَ یَا مُوسَی إِنَّهُمْ أَظْهَرُوا الزِّنَا وَ الرِّبَا وَ عَمَرُوا الْکَنَائِسَ وَ أَضَاعُوا الزَّکَاة؛ آنها زنا و ربا را آشکارا انجام می‌دهند؛ عبادتگاه‌ها را خیلی زیبا ساختند، اما زکات را رها کردند.

وی در توضیح روایت گفت:  یک موقع عمل گناهی هرچند قبیح، اما پنهان است. قبحش آشکار نشده است. از این جهت اثر وضعی آن، کمتر می‌شود. اما بنی‌اسرائیل این دو عمل را آشکارا انجام دادند. ما هم در جامعه مبتلا به مسائلی مثل ربا هستیم. عنوان ربا در برخی قرض‌ها دیده می‌شود. هیچ چیزی مثل ربا جامعه را از بین نمی‌برد. حتی در روایتی داریم اثر عمل ربا غیر قابل قیاس با زنا است. باید دستی بالا زد و کاری کرد تا جلوی راه‌های ربا گرفته شود، وگرنه  آثار منفی آن همه را در بر می‌گیرد. از طرفی، مسجد ساختن خوب است، اما چرا باید زینتی ساخت در شرایطی که مردم گرفتاری اقتصادی دارند. ساخت مسجد خیلی خوب است، اما در عین حال لزومی ندارد  به گونه‌ای زینتی ساخته شود که مردم با شکم گرسنه وارد آن شوند؛ یعنی آنجا آباد باشد و زندگی‌ها خراب.

منبع: خبرنگاران پویا

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حجت الاسلام عابدینی قحطی بنی اسرائیل بنی اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۷۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری از مشاهده یک نفر پلنگ برای دومین بار در منطقه حفاظت شده سبزکوه خبر داد.

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال وبختیاری با اشاره به مشاهده یک نفر پلنگ در منطقه سبزکوه، اظهار کرد: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان حین گشت و کنترل در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی افزود: این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است و دومین ثبت پلنگ در منطقه حفاظت شده سبزکوه و اولین ثبت در سال‌جاری است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی، گونه در خطر انقراض جهانی است، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف‌پور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده است که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به منطقه حفاظت شده سبزکوه، تاکید کرد: منطقه حفاظت‌شده سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

یوسف‌پور گفت: زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال‌جاری ثبت شده است و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

کد خبر 751110

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • موش این گونه پورشه ماکان را نابود کرد
  • عکس ماکرو از حشره اجتماعی با سابقه‌ای 130 میلیون ساله
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • قحطی گل در دیار کویر
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • مدیر برنامه جهانی غذا: شمال غزه به «قحطی تمام عیار» دچار شده است
  • این تصاویر رییس جمهورها را به گونه‌ای که تا به حال ندیده‌اید نشان می‌دهد!
  • ببینید | بارش باران سیل‌گونه در اتوبان یادگار امام تهران