Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات کتاب «سواد رسانه‌ای ویژه امامان جماعت» توسط کمال اکبری تدوین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به همت پژوهشکده ارتباطات کمال اکبری، عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما که پیشتر کتاب «درآمدی بر ارتباطات و اطلاعات در اسلام» را تألیف کرده است، کتاب کتاب «سواد رسانه‌ای ویژه امامان جماعت» را تدوین خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه فرهنگ گفتگو، ایجاد آشنایی با مفهوم گفتگو و مفاهیم مرتبط، شناسایی و تدوین دانش ضمنی و تجارب اجرایی در موضوع گفتگو، پرورش مهارت‌های گفتگو و نیز ارائه الگوهای برگزاری رویدادهای گفتگومحور ازجمله اهداف تدوین این کتاب است.

نویسنده کتاب سواد رسانه‌ای ویژه امامان جماعت» همچنین به دنبال ارتقا اطلاعات و بینش ائمه جمعه و جماعات نسبت به رسانه و فضای مجازی و نیز تبیین، نقد و اصلاح گفتمان جامعه مجازی توسط ائمه جمعه و جماعات در منابر و جلسات است.

ارائه گفتمان مطلوب جامعه اسلامی در جامعه مجازی توسط ائمه جمعه و جماعات و نیز حضور فعال ائمه جمعه و جماعت در مدیریت جامعه مجازی از دیگر اهداف تدوین این کتاب است.

کمال اکبری دارای تحصیلات دانشگاهی و حوزوی است. نگارش ده جلد کتاب علمی و دانشگاهی و ارائه مقالات متعدد، عضویت در کمیسیون مطالعات اسلامی و ریاست کمیته فرهنگی- اجتماعی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضویت در کار گروه هنر و عضو کمیته ارتباطات و رسانه وزارت علوم تحقیقات وفناوری، عضویت در هیئت مدیره انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم ازجمله سوابق علمی و مدیریتی ایشان است.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات ائمه جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۸۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد

روزنامه اعتماد با شیما قوشه، وکیل دادگستری و فعال حقوق زنان گفتگو کرده است. بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید: 

خیلی از زنان که تحت خشونت قرار گرفته‌اند، می‌دانند که شرایط شکایت کردن برای آنها روی کاغذ فراهم است، اما با چند بررسی ساده متوجه می‌شوند که اثبات این خشونت، کار دشواری است و به‌طور ویژه حمایتی از آنها به عنوان زن نمی‌شود و قرار است در روندی فرسایشی قرار بگیرند.

در ادامه دچار این نگرانی می‌شوند که در صورت ناتوانی در اثبات قانونی، ممکن است شرایط زندگی با همسرشان سخت‌تر شده و همان امنیت جسمی و روانی حداقلی هم از آنها گرفته شود؛ بنابراین با آگاهی از قانون و اختیارات‌شان، ترجیح می‌دهند که پیگیر شکایت و مطالبه‌گری نباشند.

بزرگ‌ترین مساله سکوت زنان در خشونت خانگی، ناتوانی از اثبات خشونت است و وقتی نتوانند اثبات کنند، ممکن است با بحران‌های بیشتری مواجه شوند یا حتی خشونت از طرف مرد آزارگر چند برابر شود. این موضوع هم ناشی از نبود قانون حمایتی خاص درمورد خشونت خانگی است، درواقع مکانیزم‌های حمایتی ویژه از زنان در این موارد وجود ندارد.

tags # زنان سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • گردهمایی منطقه ای ائمه جمعه در بهمئی
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • میدان شهرت در ایران
  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر