Web Analytics Made Easy - Statcounter

فراخوان بخش تجربه‌های اجرای جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران با عنوان «اجرا برای تمرینِ زیستن در شهر» جهت شرکت علاقه‌مندان در بخش تجربه‌های اجرای بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران منتشر شد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران فراخوان بخش تجربه‌های اجرا با عنوان «اجرا برای تمرینِ زیستن در شهر» جهت شرکت علاقه‌مندان در بخش تجربه‌های اجرای بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در بخش ابتدایی فراخوان با عنوان فراخوان متمم بخش تجربه‌های اجرا، از زبان امیرمحمد ابراهیمی، مدیر این بخش چنین عنوان شده است.
پیش از هر چیز، توضیحی درباره انتشار این فراخوان در بخش تجربه‌های اجرای بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران ضرورت دارد.
درباره این فراخوان؛ با توجه به وقفه‌ی صورت گرفته در برگزاری جشنواره و همچنین تجربیات و رخداد‌هایی که در طول این سال از سر گذراندیم، بر آن شدیم تا بخشی را به تجربه‌های اجرا اضافه نماییم. بخشی که ضرورت آن برگرفته از ویژگی‌ها و شرایط اکنون است که آن را به تفضیل در متن فراخوان شرح داده‌ایم. این بخش تحت عنوان «اجرا برای تمرین زیستن در شهر» به بخش تجربه‌های اجرا اضافه شده و فارغ از داوری برگزار خواهد شد. ما در پی این مسئله هستیم که آیا می‌توان شهر‌های امروزی (در غرب آسیا و شمال آفریقا) و ایده‌ی آگورا در یونان باستان به عنوان میانجی برای فهم فضای شهری، نسبتی برقرار کرد؟ آیا می‌توان نقاطی از شهر را به عنوان آگورا متصور شد؟ در نهایت پرسش اساسی، معطوف بر چگونگی تاثیرپذیری و تأثیرگذاری میان ما و فضای شهر است. از این جهت پیش فرض‌هایی این چنینی را مد نظر قرار داده‌ایم تا به نسبت رابطه‌ی خودمان با این مقوله بیاندیشیم.
متن کامل فراخوان فوق را می‌توانید در صفحه رسمی جشنواره و همچنین سایت جشنواره به نشانی http://iiutf.ir/ به طور کامل مطالعه کنید.
شایان ذکر است، بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، با دبیری مجتبی جدی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ در تهران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سینما و تئاتر جشنواره تئاتر دانشگاهی تئاتر دانشجویی بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران بخش تجربه های اجرای بخش تجربه های اجرا اجرا برای تمرین زیستن در شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاترهای با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کارهای دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهرهای خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجراهای عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

کد خبر 6095119 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • انتشار فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • واکنش حجازی به اتفاقات دیدار پرسپولیس و سپاهان
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تجربه حضور «رویاباف و قاضی» در کانادا/ ماجرای خانم قاضی چیست؟
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان