Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد نشست بین‌المللی هم‌اندیشی مشکلات محیط زیست ایران با توجه به تغییر اقلیم و مشارکت آینده کشور ژاپن، ضمن تاکید بر پیشگیری از آلودگی آب و هوا روز گذشته به میزبانی دانشگاه یزد به صورت مجازی برگزار شد.

این نشست به دنبال همکاری و برنامه‌ریزی چند ماهه گذشته این دانشگاه با مرکز اقتصادهای در حال توسعه کشور ژاپن (IDE-JETRO) و بخش علمی سفارت ایران در ژاپن با حضور ۷۰ نفر از کشورهای ایران، ژاپن و فنلاند برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست، دکتر «هیتوشی سوزوکی» از مرکز اقتصادهای در حال پیشرفته کشور ژاپن (IDE-JETRO) و دکتر «فرهاد نژادکورکی» مشاور رئیس دانشگاه یزد در امور همکاری‌های علمی و بین‌المللی، ساختار وبینار و متخصصان شرکت‌کننده را معرفی کردند و در ادامه پیام دکتر «سعید سیدآقا بنی‌هاشمی» وابسته علمی سفارت ایران در ژاپن در خصوص سابقه تاریخی و همکاری‌های یک قرن اخیر دو کشور قرائت شد.

این نشست بین‌المللی در قالب ساختار دو جلسه‌ای تخصصی آب و هوا به صورت جداگانه با عناوین «آب و تغییر اقلیم» و «هوا و تغییر اقلیم» برگزار شد که در نشست «آب و تغییر اقلیم»، سه مقاله تخصصی ارائه شد.

در این نشست دکتر آتسوشی هیسامیچی از آژانس همکاری‌های علمی بین‌المللی ژاپن (JICA) در مورد نقش و اهمیت جنگل کاری در بالادست رودخانه کارون سخنرانی کرد و دکتر «یوکا نیشی کاوا» از مرکز اقتصادهای در حال توسعه کشور ژاپن نیز تحقیقات خود را با عنوان سازگاری در برابر خشکسالی در پایین دست حوضه زاینده رود ارائه داد.

دکتر «علی طالبی» استاد دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی دانشگاه یزد و رئیس انجمن علمی آبخیزداری ایران هم در این نشست به ارائه تحقیقات خود در خصوص کنترل سیلاب در حوضه‌های کارون و زاینده رود پرداخت و در پایان هم بحث و تبادل نظر از سوی محققان و شرکت‌کنندگان صورت گرفت.  

در نشست دوم با موضوع «هوا و تغییر اقلیم» نیز سه مقاله تخصصی ارائه شد و با سخنرانی پروفسور «حجیمی آکیموتو» استاد موسسه تحقیقات ملی محیط زیست ژاپن(NIES) در خصوص آلودگی هوا در مقیاس جهانی و نیز ارتباط آن با تغییر اقلیم، ارائه مقالات تخصصی با عناوین «تغییر اقلیم و راه‌های مبارزه با اثرات منفی تغییر اقلیم در ایران» از سوی دکتر «علیرضا مساح بوانی» و «بررسی آلودگی هوای منابع متحرک در شهر کرج» از سوی دکتر «مظاهر معین‌الدینی» از دانشگاه تهران و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان ادامه یافت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد، پدر نشست پایانی ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح شده و اعلام برنامه‌های آینده، شرکت‌کنندگان بر ادامه همکاری و برگزاری جلسات مشترک علمی در آینده تاکید کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه يزد محیط زیست ژاپن تغییر اقلیم دانشگاه یزد بین المللی کشور ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۹۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی استان
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دلیل بارش‌های ناگهانی و سیل آسا در ایران چیست؟
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است