Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@10:20:32 GMT

سه مرکز نوآوری در دانشگاه امیرکبیر افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۹۶۰۰

سه مرکز نوآوری در دانشگاه امیرکبیر افتتاح شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش ایرنا، مراکز نوآوری دانشکده های مهندسی هوافضا ، مهندسی پلیمر و رنگ و عمران و محیط زیست امروز - یکشنبه - با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، احمد معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این دانشگاه  گشایش یافت.

همچنین ستاری از چهار مرکز نوآوری فعال در دانشکده های انرژیک، مهندسی برق، نفت و مکانیک بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ادامه این مراسم از دستگاه میکروسکوپ الکترونی عبوری (TN) که برای آزمایشگاه برج فناوری دانشگاه امیرکبیر به تازگی خریداری شده است نیز بازدید کرد.

در ادامه این مراسم صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران دانشگاه صنعتی امیر کبیر در راستای حمایت مالی از طرح ها افتتاح شد.

هدف از راه اندازی مراکز نوآوری در دانشگاه ها ترویج فرهنگ کارآفرینی و توسعه فناوری برای دانشجویان و اعضا هیات علمی است.

همچنین در مراکز نوآوری دانشگاه ها از دستاوردهای محققان در راستای تجاری سازی حمایت می شود. در این مراکز علاوه بر استقرار تیم های فناور مشاوره های فنی و حقوقی انجام می شود ، در این مراکز تلاش می شود طرح ها به تولید محصول و خلق ثروت برسد.

در این مراسم جمعی از مسوولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ازجمله حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه حضور داشتند.

به گزارش خبرنگار گروه آموزش ایرنا، مراکز نوآوری دانشکده های مهندسی انرژی و فیزیک، مهندسی هوافضا، مهندسی پلیمر، رنگ و عمران و محیط زیست امروز - یکشنبه - با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، احمد معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این دانشگاه افتتاح شد.

پنج مرکز نوآوری تخصصی از سال گذشته در دانشکده‌های برق، مکانیک، پزشکی، نساجی و کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت می کردند که با افتتاح سه مرکز جدید ، این دانشگاه دارای هشت مرکز نوآوری است.

در این مراسم جمعی از مسوولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ازجمله حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه حضور داشتند.

ادامه دارد ...

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر سورنا ستاری علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر سورنا ستاری علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر سورنا ستاری علم و فناوری اخبار کنکور دانشگاه صنعتی امیرکبیر مراکز نوآوری مرکز نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: دکتر محمدعلی مجتهدی، برای ساختن دانشگاه صنعتی شریف در پایتخت به دنبال زمین می‌گشت. چندین نقطه مختلف به او معرفی و پیشنهاد داده و در نهایت زمینی در محله طرشت برای راه‌اندازی این دانشگاه انتخاب شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

دکتر مجتهدی این زمین را اینگونه توصیف می‌کند: «زمین در جاده مهرآباد روبه‌روی دبستان (محمد) عاصمی بین میدان شهیاد (آزادی) و مهرآباد (بود). روبه‌روی دبستان عاصمی، یک جایی بود که ساخته بودند تا هنرستان شود. ولی مدت‌ها می‌شد که این ساختمان همین‌طور افتاده بود بی‌ در و پنجره. عرض زمینش را یادم نیست. از دم جاده به نظر ۴۰ متر بود یا ۶۰‌متر. ولی عمق زمین خیلی زیاد بود و شرق و غربش هم زمین‌های بایری بود؛ می‌شد خرید.» در نهایت ۱۱ آبان ۱۳۴۴ با تصمیم شورای‌عالی آموزش، دانشگاه صنعتی شریف در این مکان راه‌اندازی شد.

دکتر محمدعلی مجتهدی در خاطراتی در برنامه تاریخ شفاهی هاروارد گفته: «می‌خواستم اثبات کنم در مملکت ما جوانان با استعدادمان در دانشگاه‌های خوب آدم حسابی خواهند شد و این جوانان فاضل و دارای اعتمادبه‌نفس قوی هستند که احتیاجات مملکت را مرتفع می‌کنند. تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز صنایع کشور، مخصوصا صنایع سنگین، و انجام پژوهش علمی و تکنولوژی در شمار دانشگاه‌های معتبر جهان به شرحی که در سالنامه‌های دانشگاه چاپ شده است هدف از این تاسیس بود».

در نهایت دانشگاه صنعتی شریف در مکان فعلی بنا شد. همچنین ساخت و معماری آن را حسین امانت، جوانی از فارغ‌التحصیلان کالج البرز، انجام داد که پیش از این برج آزادی را طراحی کرده بود.

برای دانشگاه شریف در ابتدا ۶ دانشکده مهندسی برق، مکانیک، شیمی، مهندسی متالورژی، علوم شامل رشته‌های ریاضی و فیزیک و در نهایت دانشکده مدیریت صنعتی و اقتصاد مهندسی برای دوره تکمیلی مهندسی تخصصی پیش‌بینی و برای سال تحصیلی ۱۳۴۴‌ـ ۱۳۴۵ مسابقه ورودی با شرکت ۵ هزار و ۳۲۱ داوطلب در روزهای چهارم و پنجم تیر ۱۳۴۵ برگزار می‌شود و از دروس ریاضیات، مکانیک، فیزیک، شیمی، رسم فنی امتحان می‌گیرند که در این میان ۴۱۲ دانشجو به‌ترتیب معدل نمرات پذیرفته می‌شوند.

این دانشگاه پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ به نام یکی از دانشجویان شناخته‌شده خود، مجید شریف‌واقفی، به اسم دانشگاه صنعتی شریف تغییر نام داد. مجید شریف‌واقفی جزو نخستین دانشجویان راه یافته به این دانشگاه صنعتی بود که در رشته مهندسی برق تحصیل می‌کرد.

کد خبر 845754 برچسب‌ها هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟