Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ بازوند مدیر کل صدا وسیمای مرکز ایلام با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی گفت:برای گرامیداشت دهه مبارک فجر امسال، رسانه استانی مرکز ایلام برنامه‌های متنوعی را در معاونت‌ها مختلف صدا، سیما، خبر و مجازی تدارک دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به انعکاس فراگیر و همه جانبه ویژه برنامه‌های دهه مبارک فجر از معاونت سیمای مرکز ایلام بیان کرد: برنامه‌های تولیدی و تامینی همچون جنگ شبانه مانگه شو، ویژه برنامه فجر پیروزی با آیتم‌هایی همچون دعوت از پیشکسوتان انقلاب، مخترعین و خانواده‌های معظم شهدا، ویژه برنامه روز ۲۲ بهمن و همچنین برنامه‌های زنده و روتین تلویزیون از جمله پخش فیلم سینمایی، مستند، ووله، نماهنگ، سریال و زیر نویس باموضوع دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی ایران در این ایام از سیمای مرکز ایلام پخش می‌شود.

بازوند به تهیه و پخش ویژه برنامه‌های رادیویی در معاونت صدای مرکز ایلام پرداخت و افزود: برنامه‌هایی همچون ویژه برنامه دهه فجر، ویژه برنامه روز ۲۲ بهمن، کلیه برنامه‌های زنده و روتین همچون شوکیانه، ایواره و خیر، کودک، خانواده با رویکرد دهه فجر، مستند، نمایش، پادکست با موضوع مقایسه انقلاب ایران با انقلاب ها‌ی روسیه و فرانسه، بسته صوتی ما می‌توانیم، معرفی کتاب‌های خواندنی، ۳ مورد واکس تاپ و ۵ مورد مستند در خصوص تغییرات و تحولات مهم اقتصادی با نگاهی به مکتب سلیمانی از جمله برنامه هایست که از رادیو ایلام به سمع مخاطبان شبکه استانی می‌رسد.

مدیر کل صدا وسیمای مرکز ایلام با اشاره به اینکه دست اندرکاران معاونت خبرمرکز ایلام نیز با نگاهی ویژه به استقبال ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی می‌روند اعلام کرد: ۱۱ گفتگوی ویژه خبری با حضورفرمانداران استان، ۱۲ باکس خبری روزانه ویژه دهه فجر، گزارش‌های تهیجی با رویکرد تبیین انقلاب، ۱۱ گزارش تولیدی با موضوع دستاورد‌های مهم انقلاب و نظام در ۱۱ شهرستان استان از جمله این برنامه هاست.

بازوند به آمادگی معاونت فضای مجازی مرکز برای تهیه و توزیع ویژه برنامه‌های ایام الله دهه فجر انقلاب در شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و یادآور شد: تولید موشن گرافی، پوستر، نماهنگ، عکس نوشت، بنر، پادکست، کلیپ‌های متنوع و استفاده از ظرفیت‌های برنامه‌های تولیدی مرکز از جمله برنامه‌ی معاونت فضای مجازی مرکز ایلام است.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دهه فجر صدا و سیما ویژه برنامه فجر انقلاب مرکز ایلام دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۰۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید امن‌تر است یا iOS؟

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آنها برای سرور‌های خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرور‌های خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشور‌های غیردوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آنها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرور‌های چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرور‌های متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرور‌های متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرور‌های فیسبوک ارتباط داشته‌اند. همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرور‌های آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرور‌های مشکوک کمتری در تماس است؛ و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشور‌های غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ۱۱ شب جشن و شادمانی رضوی کاشانی‌ها با «آه و آهو»
  • با ۱۴ اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آییم/ غرفه انتشارات را هرروز به یکی از شهدا اختصاص دادیم
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • میدان را برای حضور گروه‌های مردمی در فعالیت پرورشی باز می کنیم
  • پربازدیدهای خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • ریزش برداری در ۳۸ مقطع از محور‌های ایلام انجام شد
  • ریزش برداری در ۳۸ مقطع از محورهای ایلام انجام شد
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن