Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، موضوعات مربوط به بهداشت و به‌ویژه زیبایی مو مورد توجه بیشتر افراد قرار دارد و نکات درست و اشتباه در این باره هم بسیار است. اول به جنس موهای خود توجه و بعد بهترین محصول را برای تقویت موهایتان انتخاب کنید. برای این‌که از علت ریزش موی خود مطلع شوید بد نیست اول به دکتر مراجعه کنید و از او بخواهید با آزمایش خون میزان آهن و کارکرد تیروئید شما را چک کند، چون مثلاً کم کار شدن تیروئید می‌تواند باعث نازک شدن و ریزش مو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مطلب با رایج‌ترین اشتباهات در زمینه سلامت مو آشنا می‌شویم.

  روغن‌های طبیعی برای موها مفید هستند؟

برخلاف باور رایج، بیشتر مواد غذایی خام (مانند روغن نارگیل، روغن آووکادو و عسل) قادر نیستند به اندازه کافی به عمق ساقه مو نفوذ و مو را به شکل پایداری تقویت کنند ضمن این‌که این روغن‌ها با به‌جا گذاشتن یک لایه چسبناک باعث می‌شوند موها چرب‌تر شوند. درواقع روغن نارگیلی که یک کارشناس مراقبت از مو از آن به عنوان یک ماده تقویت‌کننده نام می‌برد به‌هیچ‌وجه با روغنی که شما برای پختن خریداری می‌کنید یکسان نیست زیرا در محصولات مراقبت از مو از عناصری استفاده می‌شود که نفوذ و مرطوب کنندگی عمیق و طولانی مدت محصول را به همراه دارد.

 کوتاه کردن مو سرعت رشد آن را افزایش می‌دهد؟

کوتاه کردن انتهای موها بر فولیکول‌های مو در پوست سر که تعیین‌کننده میزان رشد موها هستند تاثیری ندارد. هرچند کوتاه کردن انتهای موها هر چهار تا شش هفته یک بار، می‌تواند میزان موخوره را کاهش دهد اما باعث افزایش رشد موها نمی‌شود. با این حال کاهش میزان موخوره ناشی از کوتاه کردن انتهای مو، بافت و حالت ارتجاعی موها را بهبود می‌بخشد و جلوگیری از پیشرفت موخوره در ساقه مو ظاهر زیباتر و سالم‌تری را برای موها به همراه خواهد داشت.

کندن موهای سفید باعث زیاد شدن آنها می‌شود؟

کارشناسان می‌گویند کندن موی سفید باعث افزایش رشد موهای سفید نمی‌شود. هر مو تا زمانی که سلول‌های رنگدانه فولیکول‌ آن نمیرد سفید نمی‌شود. با این حال همچنان باید از کندن موهای سفیدتان خودداری کنید زیرا کندن مو به فولیکول مو و پوست سر فشار وارد می‌کند و ممکن است باعث رشد مجدد آن با یک بافت زبرتر و با الگوی رشد غیرمعمول شود.

باید ۱۰۰ بار در روز موها را شانه کنید؟

ملیسا پیلیانگ، متخصص ریزش مو، می‌گوید: «قانون ماریکا برادی که باید ۱۰۰ بار در روز موها را شانه کنید درست نیست. این میزان شانه زدن می‌تواند به کوتیکول و لایه بیرونی حفاظتی مو آسیب برساند یا باعث افزایش ریزش مو در زنان دارای موهای کم‌پشت شود. هرچند شانه زدن موها اهمیت زیادی دارد و به رساندن چربی پوست سر به ساقه موها کمک می‌کند اما این کار باید فقط در صورت نیاز به شانه زدن موها انجام شود.»

کسانی که موهای چرب دارند نباید از روغن‌های مو استفاده کنند؟

کارشناسان مو می‌گویند استفاده از روغن‌های مو می‌تواند برای همه انواع موها مفید باشد. این روغن‌ها توانایی زیادی در نفوذ به کوتیکول مو دارد و باعث سلامت آن می‌شود. روغن‌هایی مانند روغن آرگان با خاصیت ارتجاعی، رطوبت، درخشندگی و لطافت موهای آسیب‌دیده را بازیابی می‌کند. نکته مهم این است که این روغن‌ها را در کدام قسمت مو مصرف کنید. به خاطر داشته باشید که روغن‌های مو را باید روی بخش‌های میانی ساقه مو تا انتهای آن بمالید و از مالیدن این محصولات روی پوست سر خودداری کنید.

استفاده مداوم از یک نوع شامپو تاثیر آن را کاهش می‌دهد؟

هیچ دلیلی وجود ندارد که استفاده از یک شامپو برای مدت زمان طولانی بر نحوه عملکرد آن تأثیر بگذارد. اگر اولین باری که از یک شامپو استفاده کردید موهای شما را تمیز و خوش حالت کرد در صدمین باری که از آن استفاده می‌کنید هم همین کار را خواهد کرد. استفاده روزانه و مداوم از یک شامپو مشکلی ایجاد نمی‌کند به شرط آن‌که شامپویی مناسب شرایط و نوع مویتان انتخاب کرده باشید.

منبع: owowbeauty ترجمه از خراسان

کد خبر 582262 برچسب‌ها مو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مو موهای سفید کوتاه کردن ریزش مو ساقه مو پوست سر کندن مو روغن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۰۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • آمریکا: اسرائیل مرتکب نسل کشی در غزه نشده است!
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب