Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمیرزایی کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی کشور در گفت‌وگو با  خبرنگار بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ما باید قبول کنیم که صنعت استخراج جزء دسته صنایعی قرار دارد که در سال‌های آینده به واسطه رشد رمز ارزها، بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد. برای رفع موانع و اختلال‌ها ما باید به یک دید درست و کارشناسانه در این بحث برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ما برای مصرف برق بیت کوین شاخص‌هایی داریم که از آن‌ها کمک می‌گیریم. عکس زیر نقشه هش ریت مجازی و سهم متوسط هر کشور را نشان می‌دهد. چین با ۶۵/۰۸ درصد رتبه اول و ایران با سهم ماهانه ۳/۸۳ درصد رتبه ششم را بعد از کشور‌های مالزی و قزاقستان دارد. این داده‌ها براساس داده‌های موقعیت جغرافیایی زمان وصل کردن دستگاه‌ها به استخر‌های ماینینگ است.

گفتنی است، هش ریت (HashRate) یا هش پاور (Hash Power) معیاری برای اندازه‌گیری عملکرد یک دستگاه ماینر است. به عبارت دیگر هش ریت، میزان سرعتی که یک ماینر موفق به حل هش می‌شود تا پاداش دریافت کند را نشان می‌دهد. در روند استخراج بیت کوین، بلاک‌های حاوی تراکنش‌های تاییدشده، پیش از اضافه شدن به بلاک چین می‌بایست هش شوند. به روند هش شدن بلاک‌ها نیز هشینگ (Hashing) می‌گویند.

بیشتربخوانید

سرمایه‌گذاری در بیت کوین؛ سود آور یا پر نوسان و غیر‌ قانونی؟

همچنین استخر ماینینگ به عنوان هماهنگ‌کننده بین ماینر‌ها عمل خواهد کرد. از طریق استخر ماینینگ سازماندهی بین ماینر‌ها برقرار خواهد شد و از اتلاف انرژی و زمان برای تولید هش‌های مشابه جلوگیری خواهد شد. استخر استخراج مسئولیت تقسیم پاداش‌ها و پرداخت آن‌ها به ماینر‌های متصل به آن استخر را نیز برعهده دارد. چندین روش مختلف برای محاسبه سهم هر ماینر و پاداش آن وجود دارد.

میرزایی بیان کرد: شاخص مصرف انرژی بیت کوین در جهان نشان می‌دهد، انرژی مصرفی تا تاریخ ۵ بهمن ۱۳۹۹ حدود ۷۷/۷۸۲ تراوات در ساعت بوده است. تولید این میزان انرژی می‌تواند کربنی به اندازه کربن تولید شده در کشور نیوزلند باشد. اگر بیت کوین را یک کشور تصور کنیم، برق مصرفی آن می‌تواند در رتبه ۳۹ دنیا قرار بگیرد.

او تصریح کرد: حال اگر این مقدار را با کشور‌های اروپایی مقایسه کنیم، تقریبا ۱/۷ برق آمریکا، ۷/۸ برق روسیه، ۱۳ درصد از برق کانادا، ۱۴ درصد از برق آلمان، ۱۶ درصد از برق فرانسه، ۲۳ درصد از برق انگلستان، ۲۵ دردصد برق ایتالیا، ۳۱ درصد برق استرلیا و ۶۶ درصد برق نیوزلند را در بر می‌گیرد. داده‌ها نشان می‌دهد ۳۹ درصد از برق استفاده شده در کشور‌های مختلف، از انرژی‌های تجدید پذیر تولید شده است.

 این کارشناس اقتصادی در ادامه  اظهار کرد: در ایران کل برق تولیدی حدود ۸۵ تراوات بر ساعت است. عدد تولیدی از برق تجدید پذیر ۸۰۰ مگاوات (حدود ۱ درصد) است. طبق قانون برنامه ششم توسعه در این برهه زمانی باید حدود ۴ هزار مگاوات، نیروگاه‌های سوخت فسیلی را به نیروگاه‌های تجدید پذیر و پاک تبدیل می‌کردیم. اما هیچ سهمی در ۳۹ درصد استخراج بیت کوین کل دنیا نداریم.

 میرزایی بیان کرد: در حال حاضر در ایران حدود ۲ هزار و ۹۷۰ مگاوات برق مصرف می‌کنیم که این عدد شامل تنها چند نیروگاه در پرند یا طرشت در تهران است. فصل پاییز و زمستان به دلیل اینکه نیروگاه‌ها در پیک مصرف تابستان قرار ندارند، به تعمیرات نیروگاه‌ها می‌پردازند. این فصل مصادف با اوج گیری قیمت بیت کوین شد. این مسئله باعث افزایش تقاضا و مصرف برق بیشتر شد.

او در پایان با اشاره به اینکه راه حل آن مانور جمع آوری نیست, گفت: باید این تهدید را با جذب سرمایه گذاری خارجی جبران کرد. این مسئله می‌تواند فرصت ثروت آفرینی به کشور دهد. به طور مثال چینی‌ها این فرصت را برای سرمایه گذای کشورهای دیگر در کشور خودشان می‌دهند، زیرا در نهایت پس از اتمام سرمایه گذاری برای کشور خودشان سرمایه آفرین  است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارز دیجیتال رمز ارز بیت کوین نشان می دهد درصد از برق تجدید پذیر نیروگاه ها بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۱۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا افلاطونی در نشست با فرمانده و کارکنان یگان حفاظت اراضی کشاورزی افزود: تلاش داریم در طرح حفاظت از اراضی کشاورزی مردم و سایر دستگاه‌ها ونهاد‌ها با سازمان امور اراضی کشور همکاری و برای انجام این کار مردم باید اعتماد کنند.

رئیس سازمان امور اراضی کشور اظهارداشت: همچنین باید به نیاز‌های مردم در حوزه گردشگری توجه و مناطقی تحت عنوان شهرک‌های گردشگری در خارج از اراضی کشاورزی فراهم شود تا خسارتی به اراضی کشاورزی وارد نشود.

وی تصریح کرد: برون‌سپاری فعالیت‌ها در حوزه اجرای احکام تبصره دو، نظارت دقیق بر فعالیت یگان حفاظت استان‌ها، اجرای گشت مشترک یگان حفاظت با سایر دستگاه‌های متولی زمین، هوشمندسازی نظارت و پایش هوشمند اراضی کشاورزی از مهمترین برنامه‌های یگان حفاظت برای سال جدید است.

فرمانده یگان حفاظت در ۳۴ شهرستان جدید استقرار می‌یابد

سرهنگ اکبر امینی فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گفت: در سال جدید در ۳۴ شهرستان بحرانی کشور از بابت ساخت‌وساز‌های غیرمجاز، فرمانده یگان حفاظت اراضی منصوب خواهد شد.

وی افزود: تاکنون سامانه رصد و پایش هوشمند اراضی کشاورزی در ۳۱ استان راه‌اندازی شده و در سال جاری در استان سیستان و بلوچستان نیز راه‌اندازی خواهد شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین