Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به عدم عادی انگاری شرایط کرونایی گفت: فاصله‌گذاری اجتماعی در استان تهران ۷۲.۹ درصد است و باید مراقبت کنیم تا شرایط موجود حفظ شود و وارد پیک دیگر نشویم. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، انوشیروان محسنی‌بندپی در نشست خبری به مناسبت دهه فجر در مورد مدیریت مناسب بیماری کرونا اظهار داشت: مدیریت کرونا در استان مدیریت جامع بوده و ۲۵ گروه اقدامات مختلفی را پیش می‌برند و برای اولین بار استاد دانشگاه خواجه نصیر مدل سازی کرد که در مورد شلوغی مترو و افزایش شیوع کرونا اثربخش‌ترین اقدام رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مترو می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در مورد تسهیلات کرونا از ۷۵ هزار میلیارد تومان کشور، هزار میلیارد تومان در اختیار استان قرار گرفت که رصد اقتصادی این شرایط را فراهم کرد تا سهم بیشتری در اختیار استان قرار گیرد.

استاندار تهران با اشاره به تراکم جمعیت و حضور یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر اتباع در استان تهران بیان کرد: در اشغال تخت‌های بیمارستانی نظام تصمیم موثری گرفت تا هر کس فارغ از تابعیت، سن و جنس بدون هیچ گونه پرداختی بستری شود.

محسنی بندپی سپس گفت: در آسایشگاه کهریزک کل فوتی‌های سالمندان با بیماری‌های زمینه‌ای سی نفر بوده و اقدامات مختلفی جهت مدیریت بیماری این پیگیری می‌شود که البته تخقق مطلوب اقدامات منوط به همکاری مردم می‌باشد.

وی افزود: فاصله‌گذاری اجتماعی در استان تهران کاهش یافته و به ۷۲.۹ درصد رسیده است که نباید با عادی انگاری شرایط دشوار شود و باید دقت و مراقبت کنیم تا شرایط حفظ شود. بیشتر بخوانید:  استاندار تهران: ۹۵۰ نفر از مبتلایان به کرونا در بخش‌های ویژه بستری هستند انتهای پیام/ برچسب ها: استاندار تهران انوشیروان محسنی بندپی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: استاندار تهران انوشیروان محسنی بندپی فاصله گذاری اجتماعی استاندار تهران استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی استان کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم هشتم اردیبهشت _ در نشست مدیریت بحران که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت و کنترل به‌موقع، بحران را به حداقل می‌رساند.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌دلیل شرایط خاصی که دارد در معرض بحران‌های مختلفی همچون سیل، زلزله و… قرار دارد.

استاندار کرمانشاه اشاره‌ای به خطر آتش‌سوزی مراتع و جنگل‌های استان با توجه به پوشش گیاهی منطقه داشت و بحث تجهیزات امداد و نجات داشت و گفت: پدیده ریزگردها از دیگر مشکلات استان است که با توجه به عوامل مؤثر اثرگذار شدت و ضعف دارد.

وی با اشاره به مشکلات به‌جا مانده از ادوار گذشته برای استان، تصریح کرد: با اعلام بی‌موقع جشن پایان بازسازی زلزله از ردیف بودجه زلزله‌زده کشور خارج شدیم در حالی که هنوز ده‌ها ساختمان دولتی از فرمانداری گرفته تا ادارات حتی مساجد این مناطق، بازسازی نشده است.

صحرایی اشاره هم به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه داشت و افزود: راه‌آهن کرمانشاه برای خدمات‌رسانی مطلوب به مردم نزدیک به یک‌هزار میلیارد اعتبار نیاز دارد.

وی با ادامه نیازهای استان کرمانشاه به بحث امسال تسهیلات مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و گفت: در صورت تخصیص تکمیل ساختمان‌های مناطق زلزله‌زده با توجه به پیشرفت فیزیکی آن‌ها اولویت‌بندی می‌شود.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ایمن‌سازی کرمانشاه و اتمام واقعی بازسازی زلزله به ۴ همت اعتبار نیاز است که حدود ۲.۷ هزار میلیارد تومان آن صرف مناطق زلزله‌زده و ۱.۳ هزار تومان آن برای مابقی استان هزینه شود.

کد خبر 748515

دیگر خبرها

  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • حفظ سرمایه اجتماعی با برگزاری مطلوب کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • مرگ ۲ تن در ۲ تصادف رانندگی به فاصله ۱۰ دقیقه در پایتخت