Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلاش‌ احزاب اسکاتلندی برای برگزاری همه پرسی درباره استقلال از انگلیس همچنان ادامه دارد.

خبرگزاری میزان – تلاش مقام‎های اسکاتلند برای برگزاری دومین همه پرسی استقلال از انگلیس همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه تایمز، احتمالا تا پایان سال جاری میلادی، دومین همه پرسی استقلال در اسکاتلند برگزار می‌شود.

«مایکل راسل»، وزیر امور قانون و خارجه اسکاتلند، به عنوان معمار نقشه راه این منطقه از انگلیس، می‌گوید که دومین همه پرسی اسکاتلند از انگلیس می‌تواند ۶ ماه پس از تصویب لایحه همه پرسی که برای ماه ژوئن برنامه ریزی شده، برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، در صورتی که حزب ملی اسکاتلند در انتخابات ماه می‌، بار دیگر پیروز انتخابات شود، حتی در صورت مخالفت «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس، با همه پرسی، این حزب به طور یکجانبه اقدامات مربوط به همه پرسی را دنبال خواهد کرد.

«نیکلا استروژن»، وزیر اول اسکاتلند نیز پیش از این اعلام کرد که در صورت پیروزی مجدد در انتخابات، همه پرسی را پیش خواهد برد.

حزب متبوع «استروژن» در انتخابات پارلمانی زودهنگام انگلیس در ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ موفق شد ۴۸ کرسی از مجموع ۵۹ اسکاتلند را در پارلمان انگلیس از آن خود کند.

حزب ملی اسکاتلند نقشه راه ۱۱ ماده‌ای براتی پیشبرد دومین همه پرسی استقلال را تهیه کرده است.

بیشتر بخوانید: انگلیس تحت تاثیر کرونا؛ اسکاتلند به سمت استقلال می‌رود؟ اسکاتلند به دنبال برگزاری دومین همه پرسی جدایی از انگلیس

نخستین همه پرسی استقلال اسکاتلند در سال ۲۰۱۴ برگزار شد و در این همه پرسی ۵۵.۳ درصد به عدم استقلال و ۴۴.۷ درصد به استقلال این کشور رای داده بودند.

با این وجود اکنون شرایط تغییر کرده است؛ انگلیس با وجود مخالفت اکثریت مردم اسکاتلند، از اتحادیه اروپا خارج شده و در خواست ها برای جدایی از انگلیس در میان مردم اسکاتلند نیز افزایش یافته است.

موضوع استقلال اسکاتلند از انگلیس در پی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا جدی‌تر از گذشته دنبال می‌شود.

این کشور ۵.۴ میلیون نفر در همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ به این موضوع رای منفی داده بود.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: تحولات بین الملل اسکاتلند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تحولات بین الملل اسکاتلند همه پرسی استقلال دومین همه پرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۲۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ پس از شکستن ائتلاف حزب سبز با حزب ملی اسکاتلند که بر اساس آن، دولت ائتلافی در اسکاتلند تشکیل شده بود و نیز بی فایده بودن آنچه تلاش‌های رهبر حزب ملی اسکاتلند برای ادامه فعایت دولت حداقلی به علت مخالفت‌های زیاد عنوان شد، حمزه یوسف وزیر اول اسکاتلند که به همراه انگلیس، ولز و ایرلند شمالی، یکی از مناطق چهارگانه انگلستان است از سمت‌هایش استعفا کرد. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات: حمزه یوسف – وزیر اول مستعفی اسکاتلند

حمزه یوسف ۳۸ ساله و جوان‌ترین رهبر حزب ملی اسکاتلند، نخستین وزیر اول مسلمان در تاریخ انگلستان یا بریتانیا و شاید اروپاست. این سیاستمدار هوادار استقلال اسکاتلند از انگلیس، در حالی کناره گیری خود را از این سمت‌ها اعلام کردکه گفته حاضر نیست به هر قیمتی در قدرت بماند.
حمزه یوسف در نشست خبری گفت: من، چون بر سر اصول و ارزش هایم معامله نخواهم کرد و قدرت را به هر قیمت نمی‌خواهم، به این نتیجه رسیدم که به نفع کشور، حزب ملی اسکاتلند و دولت محلی است که فرد دیگری قدرت را در دست گیرد.
حمزه یوسف که بار‌ها کشتار فلسطینیان را به باد انتقاد گرفته بود، تنها رهبر یک حزب عمده در انگلستان بود که طرح درخواست آتش بس در غزه را به مجلس ارائه کرد، هر چند با مخالفت همه احزاب عمده این طرح رای نیاورد.
از ۴۱۸ نماینده مجلس عوام حاضر در هنگام رای گیری درباره طرح درخواست آتش بس در غزه ۲۹۳ نماینده به طرح حزب ملی اسکاتلند، سومین حزب بزرگ انگلستان رای منفی دادند.
مخالفت حزب حاکم انگلیس با رویکرد‌های رهبر حزب ملی اسکاتلند و دیگر احزاب سیاسی در اسکاتلند، دوران دولت او را به ۱۳ ماه محدود کرد و او در نشست خبری اعلام استعفا تاکید کرد: من برای دفاع از حقوق افرادی که صدایشان شنیده نمی‌شود، چه در داخل این کشور و چه در خارج، از جمله افرادی که در برابر چشمان جهانیان، در بزرگ‌ترین بحران انسانی در غزه رنج می‌برند، به تلاش ادامه خواهم داد.
به گفته حمزه یوسف، تا زمان برگزاری انتخابات داخلی حزب ملی اسکاتلند برای تعیین رهبر جدید، و تا تعیین وزیر اول جایگزین در اسکاتلند، او به مسئولیتش ادامه خواهد داد.
در حالی که احتمالا در فصل پاییز امسال، انتخابات سراسری در انگلستان برگزار خواهد شد، هنوز معلوم نیست روند انتخاب رهبر جدید حزب ملی اسکاتلند، چه مدت طول بکشد و اینکه رویکرد استقلال طلبانه حزب ملی اسکاتلند و جدایی‌اش از انگلیس چه تغییری خواهد کرد.

 

دیگر خبرها

  • جاه‌طلبی هالیوودی‌ها؛ ظرفیت ورزشگاه رکسهم به 50 هزار نفر افزایش می‌یابد
  • اصرار چهره رسانه‌ای سعودی: ایران باید تجزیه شود!
  • باکو ادعای فرانسه درباره حمایت از تجزیه طلبان را رد کرد
  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • فعالیت ۶۲ شعبه سیار در دومین مرحله انتخابات گنبد
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند
  • کناره‌گیری وزیر اول اسکاتلند از سمت خود
  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد