Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-معمولا حجاب برای زنان است اما در قبیله ای در آفریقا مردان کاملا محجبه میباشند

طوارق یا مردان نقاب دار در صحرای بزرگ آفریقا، در جنوب کشور الجزایر، در شمال مالی، شمال نیجریه و جنوب غربی لیبی و شمال بورکینا فاسو زندگی می‌کنند. طوارق مسلمان میباشند و از هزاران سال پیش در صحرای بزرگ آفریقا به شکل بدوی و بیابان نشین زندگی میکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن ها به این نوع زندگی کردن علاقه دارند و گزینه خود انها هست.

پیش از ورود اسلام به این مناطق با نام «جرمنتیین» شناخته می شدند، در اوایل عصر اسلامی نام «ملثمون» را داشتند و در عصر اسلامی نام «مرابطین» را به خود گرفتند. طوارق امروز با نیاکان خود از لحاظ سبک زندگی تفاوت چندانی ندارند و حتی بعضی قبایل با همان نام های پیشین خود به حیات ادامه میدهند و قرابت خود با نیاکانشان را پاس داشته و حفظ کرده اند.

یکی از آداب و رسومی که به انها رسیده هست پوشاندن سر و صورت هست که در اصطلاح به آن «لثام» گفته می‌شود، بنابراین به این مردان «ملثمون» میگویند. طوارق نام های مختلفی دارند: مردان آبی پوش، مردان مسلح، مردان محجبه و ملثمون و …

نکته دیدنی درمورد این قبایل آن هست که زنان بدون نقاب میباشند و قوانین و بایدهای سخت گیرانه در قبایل آنان برای مردان می باشد.

مردان نقاب دار در کنار زنان

مردان این قبایل معتقدند که آشکار شدن دهان مرد عیب و ننگ بزرگی هست. انها دهان را همچون عورت میدانند که باید پوشیده شود.

البکری در این باره مینویسد:

“این مردان نقاب هایشان را شبانه روز به سر خود می بندند، به طوریکه دهان و بینی آن ها را می پوشاند، و جز با نقاب همدیگر را نمی شناسند، حتی در جنگ ها اگر کسی از آن ها کشته شود و نقابش افتاده باشد، دوباره آن را به چهره اش باز می گردانند تا شاید با نقاب بتوانند بشناسندش، نقاب برای انها از زره مهمتر بود”. اما زنان این قبایل مکشوف میباشند و حجاب و نقاب ندارند.

در تهیه نقاب مردان طوارق ۹ متر پارچه بهره گیری می‌شود و تمام سر و دهان و صورت جز چشم ها را می پوشاند. به طوارق مردان محجبه هم گفته می‌شود.

وقتی پسری به سن بلوغ میرسد برایش جشن لثام «نقاب» می‌گیرند، بدین معنا که او آماده پذیرش مسئولیت شده هست. زنان طوارق شیفته مردانی میباشند که همه وقت نقاب دارند. جشن لثام با رقص و موسیقی همراه هست.

بعضی لثام را نشانه ای از حجب و حیای این مردان می‌دانند. طوارق به موسیقی و نوشیدن چای علاقه زیادی دارند و زنان در بین آن ها از ارج و قرب بسیاری برخوردارند.

منبع: سیمرغ

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟

آفتاب‌‌نیوز :

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟