Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهره بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به موضوع کودک ملایری آسیب دیده با "تسبیح" که به یکی از خانه‌های امن استان منتقل شده بود اظهار کرد: روز دوشنبه هفته گذشته فیلمی به صورت لایو پخش می‌شود که مردی در یکی از روستاهای ملایر برادرزاده خود را با تسبیح بلند کرده که معنایی جز کودک‌آزاری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه عکس این فیلم در شبکه‌های اجتماعی بازتاب زیادی یافت و پلیس فتا درصدد دستگیری عامل این اقدام برمی‌آید که او نیز متواری می‌شود گفت: دستور قاضی شعبه بازپرسی ملایر این بوده که کودک جدا شود چون زیر آسیب و آزار جسمی و روانی است.

معاون امور اجتماعی اداره بهزیستی استان همدان با بیان اینکه در نهایت متهم دستگیر می‌شود، ادامه داد: بعد از این اقدام تیم بهزیستی جداسازی را انجام می‌دهند اما چون سن کودک یک سال و ۷ ماه داشت، تیم بهزیستی قاضی را متقاعد می‌کنند که جداسازی به همراه مادر و دو فرزند دیگر صورت گیرد که در نهایت این افراد به "خانه امن"، منتقل می‌شوند.

وی گفت: مادر و سه فرزند او در بهزیستی اقامت می‌گیرند اما مادر بیقراری می‌کند و می‌گوید که این موضوع در حد شوخی بوده و خانواده همسرش به خصوص عمویشان، فرزندانش را دوست دارند.

بختیای با بیان اینکه البته هیچ اثری هم از تسبیح روی گردن این پسربچه نبوده است افزود: وقتی مادر تصمیم می‌گیرد با فرزندانش به منزل خود بروند تیم بهزیستی را فرستادیم و با قاضی پرونده صحبت کردند تا دستور ترخیص را بگیرند و خدمات مشاوره آموزشی ما به صورت سرپایی و نه اقامتی ارائه شود، البته در حال حاضر به خاطر کرونا سعی می‌کنیم خدمات را به صورت سرپایی به خانواده‌ها ارائه دهیم.

وی با اشاره به اینکه چهارشنبه عصر، این خانواده به خانه خود می‌روند و ما از روز شنبه ارائه اقدامات مشاوره‌ای را به آنها آغاز کردیم خاطرنشان کرد: پیگیری اورژانس ملایر و همدان در خصوص این رفتار به این موضوع منتج شد که از روی شوخی بوده و مسئله فرهنگی بوده است، البته از لحاظ ما این رفتار ناپسند بوده و کودک اذیت می‌شده اما حالت آزار به مفهوم آنچه در عکس نشان می‌دهد، نیست.

معاون امور اجتماعی اداره بهزیستی استان همدان با اشاره به اینکه تاکید مادر، تمام خانواده، نزدیکان و خویشاوندان آنها این بوده که این رفتار عمو صرفا از روی شوخی بوده است افزود: پیگیر پرونده عموی خانواده نیستم اما تا جایی که اطلاع دارم فعلا بازداشت است.

وی با اشاره به اینکه همکاران ما به اتفاق گفته‌اند آنچه که در تصویر نشان می‌دهد جنبه آزار نداشته و صرفا یک نوع شوخی بوده آن هم ناروا بیان کرد: اعضای روستا نیز عنوان داشتند که هیچ خشونت و رفتار نامتعارفی از این خانواده گزارش نشده تا بگوییم این رفتار در تداوم خشونت‌های قبلی انجام شده است.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان تسبیح کودک آزاری شوخی بوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۴۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از bright side، که کودکان در این سن توانایی ابراز ناراحتی خود را با کلمات ندارند و این به عهده والدین آنها است که به این موضوع رسیدگی کنند تا کودک احساس امنیت و آرامش کند.

در این مطلب چند نکته پیشنهاد می‌دهیم که ممکن است برای مواقعی که کودکتان عصبانی می‌شود، به کارتان بیاید.

۱. اجازه دهید احساسات خود را ابراز کنند.
تلاش برای پایان دادن به عصبانیت سریعتر با روش های بی فایده، مانند فریاد زدن بر سر کودک، موثر نیست. بهتر است بنشینید و اجازه دهید کودک فریاد بزند و گریه کند و اجازه دهید همه چیز به خودی خود آرام شود. هنگامی که کودک عصبانیت خود را ابراز کرد، احساس بسیار بهتری خواهد داشت و کلمات شما معنای بیشتری خواهند داشت. شما همچنین می توانید احساس آرامش کنید و بتوانید با کودک خود در مورد احساسات او و چیزهایی که او را آزار می دهد، بحث سازنده تری داشته باشید.

۲. اگر پرخاشگری کردند آنها را از موقعیت دور کنید.
فریاد زدن، گریه کردن و کوبیدن پاهایشان به زمین بسیار متفاوت از پرخاشگری است، آنها ممکن است شروع به ضربه زدن، گاز گرفتن یا پرتاب کردن اشیا کنند. برای این نوع رفتار، می توانید فوراً کودک را از موقعیت خارج کنید و اگر در جمع هستید او را به مکانی ساکت ببرید. اگر در خانه هستید، می توانید به فرزندتان نزدیک شوید و با لحنی محکم اما نه عصبانی به او توضیح دهید که پرخاشگری بد نیست. آن‌ها می‌توانند هر چقدر که می‌خواهند از شما عصبانی باشند، اما رفتار فیزیکی کاملا غیرقابل قبول است.

اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید

۳. توجه آنها را به چیز دیگری جلب کنید.
کودکان معمولاً دامنه توجه بسیار کوتاهی دارند، به این معنی که آنچه اکنون آنها را آزار می دهد می تواند در چند ثانیه فراموش شود. بنابراین، اگر آنها صحنه ای را در یک فروشگاه ایجاد می کنند زیرا می خواهند شما چیزی برای آنها بخرید، می توانید با چیز دیگری حواس آنها را پرت کنید. می‌توانید یک شی یا اسباب‌بازی را به آنها بدهید که می‌دانید دوست دارند، یا می‌توانید چیزی را در مغازه به آنها نشان دهید که ممکن است مورد علاقه باشد. بهتر است فرزندتان را با سایر کودکانی که در آن زمان ساکت هستند مقایسه نکنید.

۴. از آنها بخواهید در فضایی آرام بنشینند.
این روشی است که بسیاری از معلمان پیش دبستانی از آن پیروی می کنند، جایی که آنها یک نقطه "آرامش" دارند. این می تواند یک گوشه گرم و زیبا از خانه شما با کوسن های نرم روی زمین، کتاب ها، اسباب بازی ها و سایر وسایل سرگرم کننده در اطراف باشد. وقتی کودک شما ناراحت یا عصبانی است، می توانید او را تشویق کنید که در آن گوشه بنشیند و با یک فعالیت حواس خود را پرت کند. مثلاً اگر به نقاشی علاقه دارند، می توانید یک دفترچه با چند مدادرنگی در آن فضا نگه دارید تا سریعتر آرام شوند.

۵. جایگزینی برای آرام کردن آنها پیشنهاد دهید.
کودکان اغلب می خواهند کارهایی را انجام دهند که بزرگسالان می دانند خطرناک است، اما بچه ها آن را درک نمی کنند. آنها احساس می کنند که شما آنها را از دستیابی به چیزی که واقعا می خواهند منع می کنید. بنابراین، به جای فریاد زدن بر سر آنها که کاری انجام ندهند، می‌توانید جایگزین مشابهی را به آنها پیشنهاد دهید که هدف جدیدی برای آنها خواهد بود. این می تواند نسخه ایمن تر از کاری باشد که آنها می خواهند انجام دهند و شما می توانید این فعالیت جدید را برنامه ریزی کنید.

اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید

۶. از قبل به آنها هشدار دهید.
یکی از چیزهایی که بچه‌ها از آن لذت نمی‌برند این است که شما به طور ناگهانی به زمان بازی آنها پایان می‌دهید، در حالی که آنها نمی‌دانستند زمان رفتن فرا رسیده است. شما نمی توانید به آنها بگویید که ۱۰ دقیقه دیگر بازی تمام است، زیرا آنها در این سن درکی از زمان ندارند. کاری که می توانید در عوض انجام دهید این است که به آنها بگویید که می توانند ۲ راند دیگر از بازی خود را انجام دهند و سپس آنجا را ترک خواهید کرد. این چیزی است که آنها می توانند درک کنند و هر چقدر هم که بخواهند برای مدت طولانی تری بمانند، احتمالاً به آن احترام خواهند گذاشت.

۷. حرف‌های آنها را به خودتان نگیرید.
یکی از رایج ترین جملاتی که بچه ها هنگام ناراحتی از بزرگترها می گویند این است: «از تو متنفرم!» و در حالی که توهین و سرزنش کردن آنها بسیار آسان است، این راه به وضوح اشتباه است. آنها واقعاً منظورشان چیزی نیست که می گویند، اما این فقط راه آنها برای ابراز ناامیدی و نشان دادن احساساتشان است. بهتر است آن را نادیده بگیرید و به برنامه خود پایبند باشید، بدون اینکه اجازه دهید رفتار بد آنها شما را ناراحت کند.

کد خبر 848019 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم کودکان مهارت‌ها خانواده

دیگر خبرها

  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن | می‌خواستم شوهر خوبی نصیبم شود اما این مرد...
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است
  • علی دایی در خانه خبرنگار ورزشی و مادر ۸۹ساله‌اش!
  • مادر دیانا به قتل فرزند بیمارش اعتراف کرد
  • راز قتل دختربچه ۱۱ ساله اصفهانی فاش شد