Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:47:28 GMT

بازخوانی نقد شعر مدرن در ایران در «وزن‌ دنیا»

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۶۶۵۵۳

بازخوانی نقد شعر مدرن در ایران در «وزن‌ دنیا»

شماره‌ دوازدهم مجله‌ «وزن دنیا» با تیتر یک «جنگل شوکران‌ها» بازخوانی تاریخ نقد شعر مدرن در ایران منتشر شد.

به گزارش ایسنا، در این شماره‌ وزن دنیا می‌توانیم از شاعران استان‌های تهران، آذربایجان‌غربی، البرز، ایلام، خوزستان و سمنان شعر بخوانیم. علاوه بر این در دو بخش «هم‌زبانان» و «کارگاه وزن دنیا»، بخش اول بازتاب‌دهنده‌ شعرِ شاعران فارسی‌زبانی از کشورهای افغانستان، تاجیکستان و هندوستان و بخش دوم منعکس‌کننده شعرهای ارسالی خوانندگان مجله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش «هوای تازه» در معرفی شاعران برگزیده‌ هر شماره در دو بخش کلاسیک و آزاد، نقد و بررسی کوتاهی داشته بر شعرهای رامین مظهر برگزیده‌ بخش کلاسیک اهل کابل افغانستان و روح‌الله آبسالان شاعر برگزیده‌ بخش آزاد از استان ایلام.

در بخش «تعریف و تبصره» این شماره‌ پرونده‌ای را درباره‌ تاریخ نقد شعر مدرن در ایران از مشروطه تا امروز می‌خوانید. از نویسندگان این پرونده می‌توان به حورا یاوری، میلاد کامیابیان،‌ فرزام حسینی و صابر محمدی اشاره کرد.


همچنین وزن ‌دنیا در میزگردی با حضور علی باباچاهی، عنایت سمیعی، کامیار عابدی، علیرضا بهنام و علی مسعودی‌نیا به نقد شعر مدرن ایران از آغاز تا امروز پرداخته است.

در بخش صندوق پستی این شماره دو یادداشت درباره دو شاعر درگذشته می‌خوانیم؛ یادداشتی از مهدی خطیبی با عنوان «راوی آب‌های خسته» با یادی از محمود کیانوش و خدماتش به ادبیات و همچنین یادداشتی از علیرضا بهرامی با عنوان «فریاد درد مشترک» درباره‌ علی نجفی برنده‌ جایزه‌ شعر خبرنگاران.

شماره‌ دوازدهم «وزن دنیا» در ۲۰۸ صفحه و به قیمت ٥٠ هزار تومان با مدیرمسئولی و صاحب‌امتیازی پوریا سوری و سردبیری علی مسعودی‌نیا در کتاب‌فروشی‌ها و کیوسک‌های مطبوعاتی معتبر در دسترس مخاطبان شعر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجله وزن دنیا نقد شعر مدرن وزن دنیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۶۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» در فیلم‌نگار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی بنیاد سینمایی فارابی، سیناپس فیلم‌های «تمساح خونی»، «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی» و «بی‌بدن»، فیلمنامه‌نویسی برای سریال در ایران و فیلمنامه کامل «یادآوری» نوشته کریستوفر نولان، از جمله مطالب منتشر شده در دویست و پنجاه و پنجمین شماره ماهنامه فیلمنامه نویسی فیلم‌نگار ویژه اردیبهشت ۱۴۰۳ هستند که در ۱۱۶ صفحه به علاقه‌مندان سینما و فیلمنامه‌نویسی عرضه شده است.

در ابتدای بخش سینمای ایران سیناپس فیلم های «تمساح خونی»، «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی» و «بی‌بدن» چاپ شده و سپس نقد و تحلیل‌هایی که نویسندگان مجله درباره این آثار نوشته‌اند. گفت‌وگو با حسین تراب‌نژاد، یکی از فیلمنامه نویسان «آپاراتچی» و گفت‌وگو با علی ثقفی، نویسنده و کارگردان «پرویزخان» از دیگر مطالب این بخش هستند.

پرونده موضوعی این شماره به فیلمنامه‌نویسی برای سریال در ایران اختصاص دارد که شامل مطالب متنوعی است از جمله نگاهی به سریال های شبکه نمایش خانگی در ایران، آنچه در سریال نویسی ایران مورد توجه نیست، بررسی گونه‌های درام کارآگاهی در سریال‌های بعد از انقلاب، وضعیت فیلمنامه‌نویسی در سریال‌های شبکه نمایش خانگی، معضلات سریال‌سازی از منظر متن، زیرمتن و فرامتن، گفت‌وگوی جمعی پیرامون فیلمنامه‌نویسی برای سریال در ایران و ... .

بخش سینمای جهان با سیناپس «روی علف‌های خشک»، «داستان آمریکایی» و «فراری» آغاز می‌شود و با نقد و گفت‌وگوهایی با خالقان این آثار ادامه پیدا می‌کند.

مطالعه تطبیقی کتاب و فیلمنامه «مورد عجیب بنجامین باتن» و چطور خواننده را مجذوب فیلمنامه می کنید؟ عناوین صفحات «سینما ادبیات» و «تجربه های پراکنده» هستند.

فیلمنامه کامل این شماره به «یادآوری» نوشته کریستوفر نولان اختصاص دارد که توسط حمید گرشاسبی به فارسی برگردانده شده است. نقدی بر این فیلمنامه، مطلب پایانی این شماره است.

کد خبر 6089857 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • بازخوانی کارنامه 8 تیم برتر جام حذفی؛ 3 قهرمان در کنار 5 مدعی
  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • چشمک یوزهای ایرانی به قهرمانی شماره ۱۳
  • اردبیل در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • واکنش یک روحانی به ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس
  • قدیمی ترین سد مدرن ایران هم سرریز شد (فیلم)
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» در فیلم‌نگار
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • قدیمی ترین سد مدرن ایران هم سرریز شد | ویدئو
  • عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز