Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - ما به عنوان والدین چه کاری انجام می‌دهیم تا فرزندان خود را از طعمه شکارچیان آنلاین محافظت کنیم؟ در این مقاله 5 راهکاری که والدین می‌توانند برای حفظ امنیت آنلاین فرزندان خود انجام دهند، آورده شده است.
با وجود اینکه اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، جهان را متحول کرده‌اند، اما می‌توانند خطرات زیادی را در منزل ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از ما در فیلم‌ها دیده‌ایم که پلیس با ترفندهای ویژه، مجرمین بزرگسال را به دام انداخته است.

متاسفانه چنین رویدادهایی با آنچه در فیلم‌ها مشاهده می‌شود، مطابقت داشته و تخمین زده شده که 20 درصد از نوجوانان آنلاین، با درخواست‌های جنسی گوناگون از سوی افراد غریبه بزرگسال، مواجه می‌شوند.

مطالعه اخیر در آزمایشگاه تحقیقاتی، نشان می‌دهد 12 درصد از نوجوانانی که بصورت آنلاین با بزرگسالان آشنا می‌شدند، برای رابطه جنسی شخصاً به ملاقات آنها می‌رفتند. بنابراین، ما به عنوان والدین چه کاری انجام می‌دهیم تا فرزندان خود را از طعمه این شکارچیان آنلاین محافظت کنیم؟ در زیر 5 راهکاری که والدین می‌توانند برای حفظ امنیت آنلاین فرزندان خود انجام دهند، آورده شده است.

1. به فرزندان خود اهمیت حریم خصوصی آنلاین را گوش‌زد کنید: آموزش دهید که به اشتراک گذاشتن اطلاعاتی مانند نام، محل، سن یا مدرسه ممنوع می‌باشد. علاوه بر این، هرگز نباید هیچ تصویری به غریبه‌ها ارسال کنند. اطمینان حاصل کنید که نام کاربری آنها منجر به تشخیص هویت فرزندتان نمی‌شود و محتوای جنسی نداشته باشد.بدین معنی که اغلب مجرمین به دنبال نوجوانانی هستند که با ارائه تصاویر خود هرچند ناخواسته و ندانسته،خود را بعنوان سوژه‌ای آسیب پذیر برای سوء استفاده، معرفی می‌کنند.

2. با کودکان خود درمورد خطرات آنلاین صحبت کنید: از طرفی نباید فرزندان خود را از محیط آنلاین بترسانید، و از طرفی باید از وجود افراد منحرف مطلع باشند، فرزندانتان را توجیه کنید که در صورت مواجه با هر گونه درخواست ارتباط از طرف افراد ناشناس، سریعاً والدین یا اشخاص مورد اعتماد را در جریان امر قرار دهند. مهم‌ترین عملی که والدین می‌بایست انجام دهند، ایجاد ارتباط قوی با فرزندان است. برای فرزندان، صحبت از اشتباهاتی همچون وجود رابطه با غریبه، یا تصویر ارسال شده به غریبه، می‌بایست عاری از ترس و توام با احساس راحتی باشد.

3. قوانین و مقررات خانوادگی خود، هنگام رسیدن فرزندنتان به سن استفاده از اینترنت (که سن استفاده از اینترنت رو به کاهش است) به‌خوبی شرح دهید: بعضی از خانواده‌ها قراردادهای مختص به خود در مورد استفاده از تلفن همراه داشته و در آن ذکر شده در صورت خط کردن، فرزند از دسترسی به دنیای آنلاین ، تعلیق خواهد شد.

4. گذرواژه‌های فرزندان: رمز گوشی، رمز ایمیل، رمز شبکه‌های اجتماعی ... همه و همه را داشته باشید. والدین باید حق بازرسی آگاهانه یا موردی از فرزندان دردنیای آنلاین را بر خود محفوظ بدانند.

5. استفاده شبانه از اینترنت در بستر خواب را بر فرزندنتان ممنوع نمایید: در حالی که در طول روز استفاده از تلفن و لپ‌تاپ مجاز است، این دستگاه‌ها باید در شب، همگی به یک محل مشترک بازگردند. این تصمیم نه تنها مروج عادت سالم خواب، بلکه طبق تحقیقات انجام شده توسط ما، اکثر درخواست‌های نامشروع آنلاین به افراد زیر سن قانونی، پس از ساعت 11 شب اتفاق می افتد، در زمانی که اغلب والدین نظارتی نمی‌نمایند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت حریم خصوصی شبکه اجتماعی رمز عبور فرزندان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد

رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.

به گزارش ایسنا، امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)