Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد اهلی روز دوشنبه در بازدید از وضعیت زیرساخت‌ها و پروژه‌های عمرانی در دست اجرای شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل افزود: یکی از مشکلات این شهرک ، اتمام زمین قابل واگذاری به سرمایه گذاران بود و برای این منظور آماده‌سازی و توسعه شهرک در چندین فاز در دستور کار قرار گرفته و مراحل قانونی تملک ۹۵ هکتار زمین در ضلع غربی به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی میزان اعتبارات لازم برای آماده‌سازی فاز سوم شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل را ۲هزار میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در گام نخست آماده‌سازی ۵۰ هکتار از این فاز  با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال آغاز شده است.

او  اعتبار صرف شده در یک سال گذشته برای شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل را بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال برشمرد و افزود: این حجم اعتبارات، یک جهش جدی برای شهرک محسوب می‌شود که شاید در مقایسه با وسعت این شهرک به چشم نیاید ولی کاری بزرگ  اتفاق افتاده است.

اهلی تامین زیرساخت‌های لازم در شهرک‌های صنعتی را یکی از وظایف اصلی این شرکت دانست و افزود: بر اساس قانون موظف به واگذاری زمین به جوازهای تاسیس صادر شده از سازمان‌های مربوطه هستیم و بیشتر مواقع سرمایه‌گذارانی پای در عرصه تولید می‌گذارند که توان احداث واحد تولیدی را بر اساس مجوز ندارند و به همین دلیل میزان قراردادهای راکد در سطح شهرک های صنعتی افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: بر اساس قانون موظف به بازپس‌گیری اراضی راکد و بدون پیشرفت از صاحبان قرارداد هستیم و بدین منظور با برگزاری جلسات هیات حل اختلاف و داوری، قراردادهای راکد در این جلسات تعیین تکلیف و سپس از طریق مراجع قضایی فسخ و خلع ید می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل یکی دیگر از مشکلات موجود در شهرک های صنعتی را زیست محیطی دانست و گفت: بر اساس قانون، این شرکت موظف به ارسال اخطاریه به واحدهایی است که ضوابط زیست محیطی را در شهرک‌های صنعتی نقض می‌کنند ولی مرجع اصلی رسیدگی کننده به تخلفات، سازمان حفاظت محیط زیست است. 

کاظمی الموتی رئیس بازرسی کل استان اردبیل هم ضمن بازدید از روند احداث مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب و چندین پروژه در دست اجرا گفت: باید با تعیین تکلیف قراردادهای راکد، راه برای حضور سرمایه‌گذاران واقعی در شهرک های صنعتی هموار شود.

وی ضرورت اعتبار سنجی سرمایه‌گذاران برای ورود به عرصه تولید را یادآور شد و گفت: با تدوین راهکارهای مناسب میان سازمان‌های مربوطه باید راه برای ورود سرمایه‌گذاران حقیقی به شهرک‌های صنعتی باز شود تا شاهد بلاتکلیفی، راکد شدن و در نتیجه کمبود زمین در شهرک‌های صنعتی نباشیم.

الموتی ادامه داد: یکی از اقدامات دیگر که باید در شهرک‌های صنعتی انجام شود، تخصیص لازم و به موقع اعتبارات می‌باشد که در این زمینه مسئولان استانی باید بیشتر از همیشه فعال‌تر شوند.

استان اردبیل دارای ۲۱ شهرک و نواحی صنعتی است.

برچسب‌ها توسعه ایران جهش تولید اشتغال پایدار اردبیل اعتبار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران جهش تولید اشتغال پایدار توسعه ایران جهش تولید اشتغال پایدار اردبیل اعتبار اخبار کنکور شهرک های صنعتی سرمایه گذاران میلیارد ریال شهرک صنعتی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۷۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: آبرسانی به اراضی دهدشت غربی نیازمند یک هزار میلیارد تومان اعتبار است. - اخبار استانها -

آرش مصلح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: 17 سال پیش پروژه آبرسانی به اراضی دیم دهدشت غربی آغاز شد، ولی هنوز تکمیل و به بهره‌برداری نرسیده است، هرچند در دولت سیزدهم سرعت عملیات اجرایی تسریع داده شده است.

وی اعتبار مورد نیاز پروژه را یک‌هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: پروژه ملی تأمین آب اراضی دهدشت غربی از طریق رودخانه مارون با هدف تأمین 49 میلیون متر مکعب آب مورد نیاز 5 هزار و 500 هکتار اراضی دهدشت غربی در محدوده شهر سوق، روستاهای لیربزرگ، لیرکوچک، چنگلوا و بوا در سال 87 کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن در خرداد سال 90 شروع شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این پروژه آب مورد نیاز 3 هزار و 322 هکتار به صورت تحت فشار و 2 هزار و 325 هکتار دیگر را به صورت ثقلی تأمین می‌کند و در صورت افتتاح و بهره‌برداری از آن، شاهد اشتغال 5 هزار نفر هستیم.

به گزارش تسنیم، دهدشت غربی با مساحت هفت هزار هکتار، از نظر زمین کشاورزی غنی و مساعد بوده، اما به علت مرتفع بودن آن نسبت به رودخانه‌های مجاور، با کمبود آب مواجه است و ماهیت تپه ماهوری این دشت نیز سبب بروز مشکل در امر آبیاری آن شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است