Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌هاـ این روزها با آمدن کرونا قیمت‌ کالاها و اجناس گوی سبقت را از هم ربوده و در حال حاضر قیمت میوه نسبت به ۲۰ روز اخیر افزایش ۲۵ درصدی دارد وا ز روز یکشنبه قیمت گوشت قرمز نیز در بازار بیرجند افزایش ۱۰ هزار تومانی داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند،کرونا که آمد قیمت کالا‌ها هم با یکدیگر کورس گذاشتند و هر کدام تلاش کردند تا نسبت به دیگری گوی سبقت را از هم بربایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدتی است وارد هر محفلی که می‌شویم صحبت از کرونا و قیمت‌های لجام گسیخته کالاها و اقلامی است که متأثر از کرونا و دلایل دیگر هم مردم و هم فروشندگان را خسته کرده است و حرف از گرانی‌ها و و جیب خالی مردم است.

گرانی‌هایی که به هیچ چیز و هیچ کس رحم نکرده و همچنان لجام گسیخته می‌تازند. یکی از ضروریات مصرفی مردم که امروز روند رو به رشدی را تجربه می‌کند میوه و تره بار است که قیمت‌هایشان نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته و روز به روز نیز بر ارزش آن افزوده می‌‌شود و رشد نجومی آنها بر هیچ کس پوشیده و قابل انکار نیست که البته این نیز دلایل مختلفی دارد.

کرونا بی‌صدا در اردبیل گسترش یافت / روند صعودی ابتلا به کووید - 19 نگرانی‌ها را مضاعف‌تر کردبیداد گرانی در لوازم یدکی و جولان راحت دلالان‌/ قطعات خودرو از قافله گرانی عقب نماندند + فیلمورود دستگاه قضا به مشکل کمبود روغن و گرانی تخم‌مرغ در خراسان جنوبی/ عدم نظارت‌ عامل اصلی مشکلات

برخی‌ها گرانی میوه را ناشی از گران‌ فروشی خرده فروش‌ها و برخی دیگر سرمازدگی و کمبود میوه می‌دانند که البته برخی نیز عواملی مانند حضور دلالان در میدان میوه و تره بار که در افزایش قیمت‌ها دست دارند را عامل گرانی‌های اخیر میوه عنوان می‌کنند.

اما هر علتی برای گرانی وجود داشته باشد با حقوقی که این روزها کارگران و کارمندان دریافت می‌کنند بعید است بتوانند بیش از یک کیسه میوه مخلوط که تازه وزنش هم چندان سنگین نیست برای خانواده بخرند و این نشان از شکاف عمیق بین دستمزدها و قیمت میوه است که حسرت خوردن میوه‌های فصل را بر دل قشر ضعیف جامعه می‌گذارد.

آن طور که یکی از شهروندان بیرجندی در گفتگو با خبرنگار تسنیم گفت: چند روزی است وقتی به سراغ واحدهای عرضه میوه و تره بار می‌رویم گویی قیمت‌ها بر روی تابلو آرام و قرار ندارند و هر روز قیمتشان نسبت به روزهای گذشته در حال تغیر است و صعودی بالا می‌رود.

وی افزود: دیگر قیمت‌ها را هم نمی‌پرسم و تنها از هر میوه مورد نیاز تنها چند عدد خریداری می‌کنم. بالا و پایین شدن قیمتها نه تنها گلایه شهروندان را در پی داشته بلکه صدای اعتراض کسبه را هم بلند کرده است.

این شهروند بیرجندی بیان کرد: امروز این میوه را یک قیمت می‌خریم فردا قیمتش بیشتر می‌شود. نوسانات قیمت‌ها در حالی است که کمبودی در زمینه میوه و صیفی جات نداریم.

یکی دیگر از شهروندان که در حال خرید میوه در میدان تره بار بود از گرانی میوه گلایه کرد و گفت: قیمت میوه واقعا بالاست. حداقل برای ما که حقوقمان برخلاف گرانی‌های اخیر افزایشی نداشته، زیاد است.

به سراغ یکی از غرفه‌داران می‌رویم و قیمت میوه‌ها را از او جویا می‌شویم در پاسخ به اینکه چرا قیمت‌ها اینقدر بالا است اظهار داشت: خودتان قضاوت کنید از ابتدای سال تاکنون قیمت کدام یک از اجناس تغییر نکرده آیا یک قلم کالا وجود دارد که داغ گرانی بر پیشانی‌اش ثبت نشده نباشد؟

وی افزود: هر روز که برای تهیه میوه به میدان بار می‌رویم با یک نرخ جدید مواجه می‌شویم و متعاقبا ما نیز مجبوریم میوه را با قیمت جدید به مشتری عرضه کنیم. افزایش قیمت‌ها باعث کسادی بازار میوه شده و رونق چندانی ندارد. 

رئیس اتحادیه میوه و تره بار بیرجند نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم گفت: برخی اقلام میوه مورد نیاز استان از استا‌ن‌های کرمان و فارس تامین می‌شود که در چند وقت اخیر سرمای شدید باعث خسارات زیاد به باغات میوه شده است و از سویی دیگر میوه‌های شمال کشور به دستور دولت برای تنظیم بازار شب عید در حال ذخیره سازی است.

حیدری بیان کرد: تا چند ماه اخیر مقرر نبود امسال میوه تنظیم بازار ذخیره سازی شود اما دولت به یک باره تصمیم گرفت میوه‌ها را برای شب عید ذخیره سازی کند که این موارد بر روند گرانی قیمت مرکبات تاثیر گذاشته است.

وی افزود: نظارت‌ها در بازار میوه باید از مبدا و از بالا انجام شود اما خبری از نظارت‌های کشوری نیست و مشتری و مغازه‌دار هر دو گلایه‌مند بوده و  قیمت مرکبات نسبت به 20 روز گذشته 25 درصد افزایش دارد.

برخی شهروندان نیز معتقدند به جز افزایش قیمت میوه از روز یکشنبه قیمت مصوب گوشت قرمز در بیرجند 10 هزار تومان گران شده و این در حالی است که از ابتدای سال تاکنون دو مرحله قیمت گوشت گوسفند روند افزایشی داشته است.

رئیس اتحادیه مواد پروتئینی در بیرجند نیز به خبرنگار تسنیم گفت: از روز یکشنبه افزایش 10 هزار تومانی قیمت گوشت قرمز به مراکز عرضه ابلاغ شده است.

زجاجی افزود: هر لاشه گوسفندی 105 هزار تومان و ران و سردست 110 هزار تومان است.

انتهای پیام/254/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میوه و تره بار افزایش قیمت قیمت میوه گرانی ها قیمت ها میوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

امتداد - نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن تاکید بر بازگشت قیمت جهانی طلا از مسیر صعود به دلیل کاهش تقاضای سرمایه‌گذاری بر روی طلا در بازارهای جهانی، روند نزولی نرخ ارز در داخل را در کنار کاهش قیمت اونس جهانی طلا، دو عامل موثر بر کاهش قیمت سکه و طلا در بازار داخل عنوان کرد و گفت اما از سویی افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر (ربع سکه و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) عاملی شد که مسیر این قطعات کوچکتر را از مسیر کاهشی سکه و طلا جدا کرد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  محمد کشتی‌آرای درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: قیمت جهانی طلا که طی دو ماه اخیر سیر صعودی به خود گرفت و به رقم‌های بی سابقه دست پیدا کرده بود، در این هفته سیر نزولی داشت و در حقیقت جاذبه خرید طلا در بازارهای جهانی از دست رفت؛ علت آن نیز این بود که باتوجه به بهتر شدن شرایط سیاسی جهان و آرامش ایجاد شده در برخوردهای نظامی خاورمیانه، طبیعتاً تقاضا برای خرید طلا به جهت سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کرده است. بر همین اساس این هفته، قیمت جهانی طلا با ۴۰ دلار کاهش، روز گذشته (پنجشنبه) به ۲۲۹۷ دلار برای هر اونس طلا و رسید.

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفت‌وگو با ایسنا ادامه داد: از سوی دیگر در یک هفته اخیر که سیر نزولی قیمت اونس جهانی را داشتیم، نرخ ارز در اخل نیز روند کاهشی داشت؛ هرچند که در برخی روزها، نوسان افزایشی را هم تجربه کرد اما در مجموع طی یک هفته اخیر نرخ ارز کاهشی پیش امد؛ بنابراین این دو عامل سبب شد که تغییراتِ کاهشی مختصری در قیمت سکه و طلا را شاهد باشیم.

تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات سکه و طلا

وی در رابطه با آخرین قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا در بازار و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: روز گذشته (پنجشنبه) در آخرین معاملات، سکه تمام طرح قدیم ٣٨ میلیون و ٢٠٠ هزار تومان بود و به نسبت ابتدای هفته ٣٠٠ هزار تومان کاهش داشت. قیمت سکه تمام طرح جدید که در جریان نوسانات تا ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان (در این هفته) نیز بالا رفته بود، در آخرین معاملات روز پنجشنبه ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان بود که به نسبت اول هفته، تغییری نداشت. نیم سکه نیز با ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی در آخرین معاملات به ٢۴ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید.

اوتصریح کرد: علیرغم روند نزولی قیمت‌ سکه و طلا اما افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر سکه (ربع سکه‌ و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) سبب شد که این قطعات کوچکتر نسبت به ابتدای هفته، افزایش بها را تجربه کنند. ربع سکه با ٣٠٠ هزار تومان افزایش هفتگی به ١۵ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز به نسبت ابتدای هفته با ٢٠٠ هزار تومان افزایش قیمت همراه و در آخرین معاملات، هفت میلیون و ٣٠٠ هزار تومان دادوستد شد.

کشتی‌آرای ادامه داد: قیمت هر مثقال طلای آب شده (١٧ عیار)، با نوسانات معمول بازار ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی داشت و در پایان هفته قیمت هر مثقال طلای ۱۷ عیار ١۵ میلیون و ٣٠ هزار تومان بود.

علی‌رغم کاهش قیمت‌ها، حباب سکه بزرگ‌تر شد

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: همانطور که اشاره شد، افزایش تقاضا برای خرید سکه، سبب شد که حباب سکه نیز این هفته با افزایش همراه باشد و ۵٠٠ هزار تومان افزایش پیدا کند؛ در آخرین معاملات پایانی هفته، قیمت هر قطعه سکه هفت میلیون و ٨٠٠ هزار تومان دارای حباب بود.

وی خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که این روزها در اتاق ارز و طلا، سکه نیز حراج و واگذار می‌شود اما نکته جالب اینجاست که هیچ‌یک از این سکه‌هایی که در اتاق ارز و طلا به فروش می‌رسد، تاکنون به بازار برنگشته است؛ بنابراین بازار تقاضای طبیعی خود برای خرید سکه را دارد و از همین روی هم هست که حباب سکه این هفته با افزایش همراه شده است. سکه‌هایی که در فروردین ماه توسط بانک مرکزی فروخته‌ شد، هنوز به بازار عرضه نشده و هرکسی که خریداری کرده، نزد خود نگه داشته است.

به گفته‌ی این کارشناس بازار سکه و طلای کشور، در حال حاضر، باتوجه به سیر نزولی نرخ ارز در بازار و فاصله از عددهایی که پیدا کرده بود، سطح دادوستدها در بازار عادی، به دور از هرگونه التهاب و کاملا منطقی بوده است و هیجان خاصی برای خرید و فروش مشاهده نشده است.

کشتی‌آرای برای هفته پیش‌رو نیز پیش‌بینی کرد: بنظر می‌رسد که هفته ابتدا نیز شرایط به همین صورت باشد. قیمت جهانی طلا تا این لحظه (جمعه) نوسان خاصی نداشته و بازار ارز هم که در ثبات نسبی به سر می‌برد؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که قیمت‌ سکه و طلا در همین محدوده‌ها باقی بماند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن