Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شب پایانی این جشنواره چندین گروه موسیقی از اقوام ایران در تالار فخرالدین اسعد گرگانی به اجرای زنده پرداختند که این موسیقی برای علاقمندان از طریق فضای مجازی به صورت مستقیم پخش شد.

جشنواره فرهنگ اقوام ایران‌زمین امسال به‌دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ با هدف افزایش نشاط اجتماعی و معرفی فرهنگ اقوام با حفظ تمامی بخش‌های متنوع برای اولین بار در فضای مجازی برگزار ‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره محتواهایی از روستاهای شاخص هدف گردشگری گلستان تهیه و در برنامه های زنده چهار شب برگزاری این رویداد برای علاقه مندان عرضه شد.

فروش آنلاین محصولات صنایع‌دستی هنرمندان، اجرای گروه‌های فرهنگی هنری اقوام، مصاحبه با کارآفرینان برتر حوزه‌های صنایع‌دستی، گردشگری و میراث‌فرهنگی، برگزاری وبینارهای تخصصی از جمله برنامه‌های این دوره از جشنواره بود.

بر اساس اعلام میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گلستان تعداد زیادی از مردم گلستان و سایر استان‌ها در فراخوان‌ها، مسابقات و نظرسنجی‌های مجازی این دوره از جشنواره شرکت کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی در مراسم پایانی این جشنواره گفت: جشنواره فرهنگ اقوام ایران‌زمین با نمایش و عرضه عناصر فرهنگی اقوام اعم از صنایع‌دستی، آداب و رسوم، سنت ها، آئین‌ها، نواها و پوشش محلی، فرصت مغتنمی برای حفظ و صیانت فرهنگ اقوام سطح کشور است.

احمد تجری اظهار داشت: برگزاری مجازی جشنواره‌ اقوام تجربه ای نو برای استان بود و با تجارب به‌دست‌آمده در این دوره، برای برگزاری پربارتر و بهتر اجرای مجازی جشنواره در دوره‌های آتی برنامه‌ریزی خواهد شد.

سال جاری به سبب شیوع کرونا این جشنواره با حضور مجازی اقوام و هنرمندان مختلف ایرانی برگزار می شود.

به گزارش ایرنا استان گلستان به دلیل تنوع اقلیمی و تکثر اقوام، مذاهب و نژادهای مختلف به نگارستان ایران معروف است.

دبیرخانه دائم جشنواره اقوام ایران در گرگان مرکز استان گلستان دایر است.

برچسب‌ها موسیقی اقوام اقوام ایرانی گردشگری گلستان میراث فرهنگی جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موسیقی اقوام اقوام ایرانی گردشگری موسیقی اقوام اقوام ایرانی گردشگری گلستان میراث فرهنگی جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین اخبار کنکور اقوام ایران زمین میراث فرهنگی فرهنگ اقوام صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۷۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بین‌المللی برگزار شد نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استان‌های مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.

وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایع‌دستی این جامعه و حمایت از آن‌ها اولویت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام داده‌ایم.

محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رسانده‌ایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم از میراث گران‌بهای عشایر استان پاسداری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است