Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، از عصر روز گذشته تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که در آن یکی از کارشناسان اداره منابع طبیعی لرستان از قطع چند صد درخت بلوط در منطقه مله شبانان و در داخل مجتمع کشت و صنعت فجر لرستان خبر داد. 

پس از انتشار این کلیپ شاهد واکنش بسیاری از حامیان منابع طبیعی و محیط زیست بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

برخی از حامیان محیط زیست معتقدند درختان قطع شده هیچ مشکلی نداشته‌اند و بعضا برخی از آنها کهن سال بوده‌اند. 

در همین راستا به منظور پیگیری موضوع با مدیرکل منابع طبیعی استان لرستان مصاحبه کردیم تا علت قطع این درختان بلوط را جویا شویم.

شیرزاد نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس عنوان کرد: قلع و قمعی در کار نبوده است، در این منطقه حدود ۱۱۰۰ هکتار پارک جنگلی داریم که طرح مصوبی مبنی بر عملیات پرورشی و بهداشتی درختان بلوط داریم.

وی افزود: بر اساس این برنامه که سالانه انجام می‌شود شاخه‌های مازاد و خشک با نظارت منابع طبیعی هرس و دکترای مرکز تحقیقات انجام می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: هرس نکردن درختان بلوط باعث از بین رفتن آن‌ها می‌شود.

نجفی بیان کرد: دپو کردن حجم زیادی از شاخه‌های مازاد و خشک این شائبه را ایجاد کرده که قلع و قمع گسترده‌ی اتفاق افتاده است.

وی در مورد اظهار نظر یکی از کارکنان منابع طبیعی در این ویدئوها توضیح داد: وی از همکاران ما در منابع طبیعی است اما این موضوع در حوزه کاری وی نبوده و اطلاعاتی از برنامه ما نداشته است.

 انتهای پیام /

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست بلوط منابع طبیعی صنعت درختان بلوط منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۷۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مریوان با اعلام این مطلب گفت: در عملیات مبارزه از محلول بیولوژیک BT استفاده می‌شود و این طرح بر اساس شرایط اقلیمی تا اواسط اردیبهشت ادامه دارد.
وی افزود: در ۸۵ هکتار از جنگل‌های این شهرستان با آفت جوانه خوار بلوط و در ۱۱۵ هکتار دیگر با حذف سر شاخه‌های آلوده به کلنی لورانتوس (دموکه) مبارزه خواهد شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مریوان هدف از اجرای این طرح را محلول پاشی بر روی سطح تاج پوشش درختان دانست و افزود: این درختان در معرض آسیب و تغذیه پروانه جوانه خوار قرار داشتند.
از مجموع ۱۹۳ هزار هکتار اراضی ملی شهرستان مریوان هم ۹۷ هزار هکتار آن جنگل و ۹۶ هزار هکتار دیگر را مرتع تشکیل می‌دهد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی