Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ۹ سال از شروع پروژه قطار شهری کرمانشاه می‌گذرد، پروژه‌ای که در اواخر سال ۸۹ بصورت منوریل با هدف اجرای کریدور ریلی شمال-جنوب این شهر کلید خورد.

بعدها با توجه به مشکلات ویژه و هزینه‌های بالای ساخت منوریل و کمبودهای بودجه‌ای با تغییراتی به صورت قطار شهری درآمد، حال بعد از گذشته نزدیک به یک دهه از ساخت و ساز آن تنها مردم نظاره‌گر پایه‌های سیمانی از این پروژه هستند که جای درختان یکی از خیابان‌های شمالی شهر را گرفته و انگار خبری از پایان کار پروژه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه  با توجه به گله‌مندی به حق مردم از طولانی شدن این پروژه، اظهار داشت: در رابطه با این پروژه یک نظر کارشناسی و یک نظر مدیریتی دارم.

وی در توضیح نظر کارشناسی و مدیریتی خود در خصوص منوریل کرمانشاه، گفت: اگر کارشناس پروژه بود این پروژه را به شکل مونوریل قبول نمی‌کردم و مخالف کلیات قضیه هستم، ولی الان در بحث مدیریتی باید این پروژه را به اتمام برسانیم و تمام شود.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اگر این پروژه برای مونوریل تعریف نمی‌شد که بعدا نشد خیلی بهتر بود، چون این بلوار بسیار خوب و قدیمی بود و یکی از منظره‌های زیبای کرمانشاه محسوب می‌شد.

وی تصریح کرد: قرار بر این بود بتوانیم با ۷۰۰ میلیارد تومان فاز اول آن انجام شود که براساس آن ما باید ۲۵۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به شهرداری بدهیم که کار آن خوشبختانه در حال انجام است و ۱۰۰ میلیارد تومان دیگری ما به شهردار کمک کنیم که در مجموع به ۳۵۰ میلیارد تومان می‌رسد.

بازوند خاطرنشان کرد: براساس این قرار، شهرداری هم ۳۵۰ میلیارد تومان از فروش اموال و یا درآمدهای خود صرف این کار می‌کند تا بتوانیم فاز یک این پروژه از میدان آزادی تا ورودی طاق‌بستان به اتمام برسد.

وی اضافه کرد: این قرار و زمانبندی بهره‌برداری آن طی جلسه‌ای در اواخر سال گذشته بود که الان با توجه به این تورم‌ها باید مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان را حداقل تا یک‌هزار میلیارد تومان افزایش دهیم.

بازوند افزود: هر چند اعتقاد دارم راه‌اندازی قطار شهری از طاق‌بستان تا میدان آزادی واقعا توجیح مسافری ندارد. مگر چقدر مسافر در این مسیر داریم؟.

وی ادامه داد: فاز یک این پروژه به هر شکلی باشد راه‌اندازی خواهد شد، ولی پروژه‌ای که از اول پی آن را خوب ریخته نشود همین مشکلات را دارد، این پروژه اصلا منابع مالی مشخصی نداشت.

بازوند تعیین و تکلیف منابع انجام یک پروژه را خیلی مهم دانست و گفت: یکی از مشکلات پروژه‌های کشور با توجه به تحریم‌ها منابع است، نفت می‌فروختیم و کار عمرانی انجام می‌دادیم چون درآمد دولت از مالیات به تنهایی پاسخگو نبود ضمن اینکه شرایط کشور هم طوری نیست که همه چیز را با درآمد مالیات انجام دهیم الان با این تحریم‌ها نه تنها نفت نمی‌فروشیم اگر هم موقعه‌ای پولی بابت نفت طلب داریم، پس نمی‌دهند.

گفتنی است، فاز نخست قطار شهری کرمانشاه از میدان معلم در سه‌راه مسکن آغاز شده و در مسیری حدود ۸.۵ کیلومتری تا میدان آزادی ادامه می‌یابد. در مرحله دوم، این طرح میدان آزادی را در مسیری ۴.۴ کیلومتری به میدان فردوسی وصل می‌کند. از مجموع ۱۳ کیلومتر طول مسیر، هفت کیلومتر ابتدایی آن، روگذر (میدان معلم تا بالاتر از سه‌راه ۲۲ بهمن) و ۶ کیلومتر باقی‌مانده نیز (از سه‌راه ۲۲ بهمن تا میدان فردوسی) به شکل زیرگذر خواهد بود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه قطار اشتباه ریلی درآمد استاندار کرمانشاه هوشنگ بازوند میلیارد تومان میدان آزادی قطار شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۷۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است

استاندار اردبیل گفت: در دولت سیزدهم سرانه درآمد مردم استان اردبیل نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی عصر چهارشنبه در مراسم بزرگداشت مقام معلم و دومین گردهمایی دبیران بازنشسته و پیشکسوت عرصه تعلیم و تربیت اردبیل، اظهار داشت: فضیلت معلم و شرافت آن به فعالیتی است که در راستای تعلیم و تربیت نسل آینده و تعیین مسیر زندگی سعادتمند انجام می‌دهد.

وی تصریح کرد: فضیلت کار معلم، فضیلت معنوی و از جنس ارزش‌گذاری جایگاه رفیع انسان‌ها است و باید این شأن و منزلت را برای همیشه حفظ کرد.

استاندار اردبیل گفت: معلمان ما تلاش می‌کنند تا فرزندان این مرز و بوم را در بهترین شرایط و با فضیلت‌ترین مسیر تعالی داده و عمر خود را در این راه صرف کنند.

عاملی افزود: هر چند مشکلات معیشتی، اقتصادی و برخی تنگناها معلمان و سایر اقشار را رنج می‌دهد اما سختی کار آنها و قداست و شرافت کار معلم با مسائل مادی و پرداختی های اندک قابل قیاس نیست.

وی به وضعیت استان و ضرورت رشد اقتصادی و رفع چالش‌ها در سال های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه استان اردبیل دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بی‌نظیری بوده اما در مسیر رشد اقتصادی در جایگاه 25 کشور قرار گرفته بود در حالی که هم در بخش کشاورزی، هم گردشگری و هم صنعت و معدن ظرفیت‌های بی‌نظیری در این استان وجود دارد.

استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: بالاتر از همه این ظرفیت‌ها منابع انسانی است که به دست همین معلمان پیشکسوت تربیت و تعالی یافته و امروز در سنگر خدمت‌رسانی حاضر هستند و باید از این ظرفیت بی‌نظیر و بی‌بدیل بهترین بهره را برد.

عاملی اولویت تکمیل زیرساخت‌ها را در تولید ثروت برای استان و بهبود معیشت آن یادآور شد و اضافه کرد: مهمترین زیرساخت ارتباطات زمینی، هوایی و ریلی بوده که در این راستا اقدامات و فعالیت‌های خوب و پیگیرانه‌ای انجام شده است.

وی بیان کرد: راه آهن اردبیل – میانه بعد از سال‌ها انتظار قرار است نیمه اول امسال به بهره‌برداری برسد و انتظار می‌‌رود این مسیر ریلی تا پارس‌آباد و از آنجا برای اتصال به روسیه و هلسینکی ادامه پیدا کند.

استاندار اردبیل در ادامه سخنان خود یادآور شد: در توسعه بزرگراه‌ها نیز فعالیت‌های خوبی انجام شده به طوری که در دولت سیزدهم سال اول 52 کیلومتر، سال دوم 85 کیلومتر و امسال نیز 60 کیلومتر بزرگراه به بهره‌برداری خواهد رسید.

عاملی از کاهش کنسلی پروازها به مقصد فرودگاه اردبیل تا 17 مورد در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: تمام زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری‌های نوین فراهم است و این استان به فیبر نوری و شبکه ایمن ارتباطی متصل شده است.

وی از اتمام گازرسانی خط دوم تا پایان شهریورماه و احداث 10 پست برق‌رسانی و اجرای طرح جامع آبرسانی به اردبیل و سایر شهرها خبر داد و گفت: تدارک همه این زیرساخت‌ها با پیگیری مستمر مدیران دولت سیزدهم انجام شده و یا در مرحله اتمام است.

استاندار اردبیل از تزریق 17 هزار میلیارد تومان منابع برای پروژه‌های زیربنایی و اقتصادی استان خبر داد و افزود: تکمیل سه سد، آبگیری آنها و تکمیل پایاب خداآفرین با ظرفیت افزایش تولید 500 هزار تن محصولات کشاورزی از دیگر رویکردها و برنامه‌های اجرایی در سال‌های اخیر بوده است.

عاملی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: قرار است 15 بنگاه اقتصادی با ظرفیت اشتغال بیش از یک‌هزار نفر در این استان راه‌اندازی شود که امسال پنج کارخانه به مجموع باشگاه هزارتایی‌ها افزوده خواهد شد.

رییس شورای برنامه‌ریزی استان از تکمیل زنجیره توسعه صنعت گردشگری، احداث چندین هتل پنج ستاره و سایر مجموعه‌های تاریخی و نوسازی بناهای تاریخی خبر داد و اضافه کرد: همه این تلاش‌ها انجام می‌شود تا سرانه درآمدی مردم این استان افزایش یابد که در سال‌های اخیر این افزایش ملموس بوده و قطعا این روند با قوت و قدرت ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش تسنیم، در این گردهمایی برنامه‌های متنوع برگزار و از بازنشستگان و پیشکسوتان آموزش و پرورش به ویژه معلمانی که نسبت به تربیت اساتید، پزشکان و چهره‌های برجسته اردبیلی اقدام کرده بودند به همراه فرزندانشان تقدیر و تجلیل شد.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • اختصاص هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به متروی قم
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند