Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا عباس شرفی روز دوشنبه به رسانه ها اعلام کرد: "رازان" در محور خرم آباد - بروجرد با توجه به جمعیت بالای این روستا یکی از مهم ترین نقاط پرتصادف استان بوده که اکنون عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح آن به اتمام رسیده است.

وی اظهار داشت: این تقاطع بنا به نظر فرماندهی پلیس راه هنوز زیر بار ترافیک نرفته و بهره برداری از آن به اوایل سال ۱۴۰۰ موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: یکی از دغدغه های مهم پلیس‌راه، راه‌اندازی اتاق مانیتورینگ ( کنترل) است که پیگیری برای اجرا و بهره برداری از این پروژه با جدیت دنبال می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان افزود: همچنین ساماندهی محوطه مقابل پاسگاه های پلیس راه استان از اقدامات مورد تاکید وزارت راه و شهرسازی و نیازمند پیگیری و ارائه طرح های کارشناسی با همفکری پلیس و کارشناسان حوزه ایمنی است.

شرفی‌ ادامه داد: کسب رتبه برتر لرستان از نظر کاهش تصادفات در سطح ملی حاصل تعامل بین بخشی پلیس راه با مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده ای استان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان با اشاره به اینکه کاهش تلفات جاده‌ای و همکاری با پلیس راه از اولویت‌های این اداره کل می‌باشد بیان کرد: براساس بودجه اختصاصی به راهداری می‌توانیم برای اجرای روشنایی جاده‌ها برنامه‌ ریزی کنیم.

شرفی افزود: تعامل پلیس راه با مجموعه راهداری در زمینه کاهش تلفات جاده ای، ایمنی تردد و فرهنگسازی رانندگی گره گشا و ستودنی است.

هم اکنون ۳۲۶ نیروی راهدار در قالب ۴۰ تیم با ۱۶۷ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در جاده های لرستان مستقر هستند.

طول راه های لرستان حدود هشت هزار کیلومتر است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مرکز مدیریت راه های کشور پلیس راهور ناجا لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مرکز مدیریت راه های کشور پلیس راهور ناجا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مرکز مدیریت راه های کشور پلیس راهور ناجا لرستان اخبار کنکور راهداری و حمل و نقل جاده ای پلیس راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۸۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان