Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ارائه پیشنهادی در زمینه تاسیس مراکز نوآوری ایران در قالب دیپلماسی فناوری در کشورهای هدف خبر داد و گفت: ساختمان قبلی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کنیا که تخلیه شده بود به نمایشگاه دائمی محصولات صادراتی و همچنین محلی برای آموزش شرکت‌ها در آن کشور تبدیل شد.

دکتر سورنا ستاری در حاشیه افتتاح سه مرکز نوآوری، یک صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران و یک آزمایشگاه تخصصی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر اخیر خود به کشور کنیا و افتتاح مرکز نوآوری در این کشور، اظهار کرد: این معاونت در خصوص ایجاد بازارهای صادراتی شرکت‌های دانش بنیان به صورت جدی با وزارت امور خارجه در تعامل است و افتتاح مرکز نوآوری در کنیا الگوی بسیار خوبی برای دیگر کشورها در این زمینه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی ساختمان قبلی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کنیا که تخلیه شده بود، به نمایشگاه دائمی محصولات صادراتی و همچنین محلی برای آموزش شرکت‌ها در آن کشور تبدیل شد.  

ستاری با بیان اینکه تاسیس و توسعه مراکز خانه نوآوری و فناوری ایران بر اساس دیپلماسی فناوری در کشورهای مناسب صادرات ومحصولات دانش بنیان در دستور کار ریاست جمهوری و وزارت امور خارجه است، از ارائه پیشنهادی در زمینه راه اندازی و تاسیس مراکز نوآوری و فناوری ایران در قالب دیپلماسی فناوری در کشورهای هدف خبر داد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به حرکت جدیدی که برای توسعه مراکز نوآوری و ایجاد شرکت‌های دانش بنیان در دانشگاه‌ها ایجاد شده است، افزود: این اقدامات به درآمدزایی دانشگاه‌ها کمک بسیاری خواهد کرد و دانشگاه‌ها از این طریق می‌توانند منابع مالی مورد نیاز خود را تامین کنند.

وی تاکید کرد: این اقدامات می‌تواند به یک فرهنگ عمومی در راستای حمایت از ساخت داخلی، تولید فناوری و نزدیکی دانشگاه به مردم و تاثیرگذاری دانشگاه در جامعه تبدیل شود که سیاست اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز به شمار می‌رود.

احمد معتمدی، رییس دانشگاه صنعتی امیر کبیر نیز در این مراسم در جمع خبرنگاران از فعالیت ۲۹۸ شرکت دانش بنیان در این دانشگاه خبر داد و تاکید کرد: تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ دومین برج فناوری دانشگاه نیز با حمایت معاونت علمی راه اندازی می شود.  

وی ادامه داد: در برج فناوری ابن سینا فارغ التحصیلان و شرکت‌های بیرون از دانشگاه فعالیت دارند و به دنبال این بودیم که دانشجویان و اساتید داخل دانشگاه نیز در زمینه نوآوری و فناوری فعالیت بیشتری داشته باشند که برنامه ریزی کردیم تا در هر دانشکده مرکز نوآوری احداث شود.  

وی با تاکید بر اینکه در سال جاری تعداد  قراردادهای صنعتی این دانشگاه نسبت به سال گذشته ۴ برابر شده است، گفت: این امر نشان می‌دهد ما با موفقیت به سمت دانشگاه نسل سوم و تاثیرگذاری در گردش اقتصادی کشور حرکت کرده‌ایم.
(ایسنا)

برچسب ها: سورنا ستاری ، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ، صندوق حمایت از پژوهشگران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MJR

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور صندوق حمایت از پژوهشگران علمی و فناوری مراکز نوآوری مرکز نوآوری دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۸۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، این سازمان سی و هشتمین جشنواره بین المللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی را با توجه به برنامه جهانی توسعه پایدار و یافتن راه حلهای قابل اجرا در مقابل چالشهای اصلی برگزار می‌کند.

زمینه های علمی مورد پذیرش

زیست فناوری و علوم پایه پزشکی

محیط زیست

علوم پایه

فناوری های شیمیایی

صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری. مهندسی مخابرات هوش مصنوعی و فناوری کوانتوم

فناوری نانو

مهندسی مکانیک

مهندسی مکاترونیک

مهندسی هوافضا مهندسی عمران

مدیریت آب کشاورزی و منابع طبیعی. مواد، متالورژی و انرژیهای نو. هنر. مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات

معماری و شهرسازی

مهندسی برق و کامپیوتر

محورهای پژوهشی

طرح های بنیادی

طرحهای کاربردی

طرحهای نوآوری و فناوری

برای شرح مبسوط زمینه های علمی مورد پذیرش و گرایشهای مرتبط به راهنمای شرکت در سی و هشتمین جشنواره بین المللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی در سامانه جامع جشنواره های خوارزمی به نشانی https://ka.irost.org مراجعه نمایید.

سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران از تمام اساتید دانش پژوهان دانشجویان فناوران شرکتهای مستقر در پارکهای علم و فناوری مراکز، رشد شرکتهای دانش بنیان صاحبان صنایع و ... دعوت به شرکت و ارایه طرح مینماید.

متقاضیان می توانند تا پایان مهلت طرح های شاخص در بی اثر کردن تحریم‌ها ثبت نام با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی www.khwarizmi.ir نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سامانه جامع جشنواره های خوارزمی - جشنواره بین المللی خوارزمی اقدام نمایند. مهلت ثبت نام الکترونیکی و ارسال طرح به دبیرخانه از اردیبهشت ۱۴۰۳ تا پایان مرداد ۱۴۰۳ است.

کد خبر 6098240

دیگر خبرها

  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان