Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر امروز با حضور استاندار خراسان شمالی صد و پانزده پروژه با اعتباری افزون بر دو هزار و چهارصد میلیارد تومان در شهرستان شیروان به طور متمرکز افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، محمدعلی شجاعی در آیین افتتاح این پروژه ها گفت: هر گاه که ایام دهه فجر فرا می رسد روزهای خوبی برای دشمنان کینه توز نظام مقدس جمهوری اسلامی نمی گذرد چرا که چهار دهه است تلاش دارند حتی بخش کوچکی از خواسته های ظالمانه خود را بر این ملت تحمیل کنند اما تحت هدایت مقام معظم رهبری هیچ یک از این توطئه ها و برنامه ها انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شجاعی افزود: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی با تمام توان تلاش دارند نا امیدی در جامعه تسلط پیدا کند و بین مردم و نظام و حاکمیت جدایی بیفتد اما به برکت مکتب قرآن اسلامی و انسجام و همدلی مردم به رغم تمامی نداشته ها این هدف تحقق نیفتاده است. 

وی با تاکید بر اینکه به تنهایی نمی توانیم کاری را انجام دهیم، افزود: هم افزایی و ایجاد تعاونی فرمول و راه پیشرفت است. 

وی گفت: افرادی که برای آجر به آجر گذاشتن توسعه استان تلاش می کنند افتخار استان هستند.  

شجاعی افزود: هر فردی که نسخه ای غیر از همدلی و همراهی برای انجام کارها می پیچد فردی انقلابی نیست و این افراد برای پیشبرد اهداف شخصی و جناحی خود تلاش می کنند. 

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی با اشاره به افتتاح فاز اول مجتمع پرورش گاو شیری ١٠٠٠ راسی روستای قلعه چه شهرستان شیروان، خلقت جهان را بر اساس بر شدن دانست و گفت: اگر حس شدن بین سهامداران این مجتمع دامداری ١٠٠٠ راسی نبود امروز شاهد افتتاح آن نبودیم. 

محمدعلی شجاعی تصریح کرد: افتتاح این مجتمع گاوداری الگویی برای آنانی است که فعل "نمی شود" را به کار می برند و همچنین شروعی برای ایجاد زنجیره تولید در حوزه لبنیات استان است. 

استاندار خراسان شمالی در ادامه سخنان خود گفت: صبح امروز واحد سوم بخار نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان به عنوان یکی از پروژه های ملی به دستور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: افتتاح پروژه انسجام همدلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۸۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند.

 قاسمعلی نیک‌پسند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: محققین توانسته‌اند با جایگزین کردن منابع و تولید برق از انرژی خورشید به نفع خود و برای تولید برق استفاده کنند.

وی در همین خصوص خاطرنشان کرد: شهرستان جوین دارای ۳۶۰ حلقه چاه عمیق می‌باشد که از این میزان در اولین کمیته فنی بالغ‌بر ۱۷۰ حلقه از آن متقاضی مجهز شدن به پنل خورشیدی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه شهرستان جوین دارای تعداد ۳۶۰ حلقه چاه است، اذعان کرد: در چرخه تولید محصولات کشاورزی نیز مکانیزه کردن روند تولید از کاشت، داشت و برداشت با آمدن برق سر چاه توسط پنل‌های خورشیدی، بهره‌وری سیستم‌های آبیاری نوین را فراهم افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه بدون شک کشاورزی را باید به سمت و سوی نوین‌سازی و کاهش هزینه‌های تولید پیش ببریم، افزود: طرح تجهیز چاه‌های عمیق به پنل‌های خورشیدی با هدف جلوگیری از خسارت قطعی برق در تابستان با توجه به افت عملکرد محصولات و سوختگی پمپ‌ها و ریزش میل چاه‌ها در حال ترویج است که با استقبال خوبی مواجه شده است.

نیک‌پسند اذعان کرد: در چرخه تولید محصولات کشاورزی نیز مکانیزه کردن روند تولید از کاشت، داشت و برداشت با آمدن برق سر چاه توسط پنل‌های خورشیدی، بهره‌وری سیستم‌های آبیاری نوین را فراهم افزایش می‌دهد.

وی در ادامه با اعلام اینکه شهرستان جوین به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی، نقش عمده‌ای در تأمین امنیت غذایی منطقه دارد، گفت: وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، پیاز، انگور و پسته است.

جوین ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دام‌پروری و طیور دارد و کارخانه قند و مجتمع کشت و صنعت جوین از صنایع مهم مرتبط با بخش کشاورزی در این شهرستان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • دستگیری کلاهبردار میلیاردی بعد از ۷ سال ‌در شیروان
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد