Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یوسف غفارزاده امروز  در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با احتساب ۲۶.۵  کیلومتر مذکور حدود ۱۱۰ کیلومتر از خط آبرسانی زرینه رود به تبریز با هدف مدیریت ریسک و آمادگی برای پیک مصرف در فصل تابستان پیش رو آماده بهره ‌برداری است و طی روزهای آینده با حضور مسئولان استانی،  بهره برداری رسمی از آن آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به تشکیل جلسات هماهنگی و کارشناسی با شرکت آب و فاضلاب استان،  مشاور و پیمانکار برای کاهش مدت زمان عملیات اجرایی برای انجام اتصال ۲۶.۵  کیلومتر از خط آبرسانی زرینه رود به خط دوم پشتیبان، اعلام کرد: برای این محدوده حدود ۲۶ میلیون یورو هزینه و ۲۲۰۰ عدد لوله فولادی ۱۲ متری به قطر ۲۰۰۰ استفاده شده است.

غفارزاده اظهار داشت : آب شرب مورد نیاز کلانشهر  تبریز از سه محل سد نهند، چاه‌ های دامنه‌های شمالی سهند و خط آبرسانی زرینه رود به تبریز تامین می‌شود که خط آبرسانی زرینه رود در این میان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

معاون حفاظت و بهره ‌برداری شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی نیز ضمن قدردانی از عوامل اجرایی کارفرما، پیمانکار و مشاور، به خاطر کار در شرایط سخت، شبانه روزی و در دمای زیر صفر درجه ، مدت زمان انجام این کار را  ۳۴.۵ ساعت اعلام و اظهار کرد: عملیات مشابه قبلی سه ساعت بیشتر از این  بود و زمان اخیر یک رکورد جدید محسوب می‌شود.

مجتبی جلیل زاده محدوده فعالیت این بخش از پروژه را مخازن ۴ و ۵در کیلومتر ۱۵ خط آبرسانی زرینه رود و در محدوده شهرستان ملکان اعلام کرد و گفت: در این محدوده قبلا از لوله های بتنی استفاده می‌شد که ریسک بالایی داشت و احتمال می‌رفت در زمان پیک مصرف دچار ترکیدگی شود که با جایگزینی لوله های فولادی عملاً این ریسک مدیریت شد.

وی با اشاره به این که برای انجام این کار هشت ساعت صرف قطعی اولیه، تخلیه لوله‌ها و ۹ ساعت نیز پس از انجام عملیات اتصال برای آبگیری مجدد زمان صرف شده است، انجام این اقدام را به خصوص برای افزایش مصرف آب در شرایط شیوع کرونا و اتخاذ برنامه‌های کوتاه مدت برای رفع تنش آبی تبریز یک ضرورت توصیف کرد.

طرح آبرسانی به تبریز به طول ۱۸۰ کیلومتر با ۱۲ مخزن یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های انتقال آب در سطح کشور است و آب مورد نیاز تعداد زیادی از شهرها، روستاها و صنایع بزرگ مسیر را تامین می‌کند.

 

انتهای پیام/ 60001

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز آذربایجان شرقی آب مدیریت ریسک خبرگزاری فارس فارس تبریز زرینه رود پیمانکار سد نهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۹۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه

مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از سیلاب ۳۰ کیلومتر از نقاط حادثه‌خیز رودخانه‌های استان لایروبی انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، رسول فرهادی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که امروز در استانداری برگزار شد با اشاره به لایروبی رودخانه‌های استان اظهار داشت: با توجه به محدودیت زمانی و اعتبارات 30 کیلومتر از نقاط حادثه‌خیز رودخانه‌ها، گلوگاه‌ها و نقاطی که در سیلاب‌های گذشته دچار آسیب شده بودند، شناسایی و لایروبی شد.

وی با بیان اینکه بیش از یک میلیون مترمکعب خاکبرداری و زباله‌برداری و نخاله‌برداری و بازگشایی مسیر انجام شد عنوان کرد: برنامه جامعی برای لایروبی رودخانه‌های استان تدوین شد و از خروجی این برنامه ساماندهی و لایروبی رودخانه الوند به عنوان یکی از رودخانه‌های آسیب‌پذیر از محل اعتبارات ملی انجام می‌شود.

فرهادی با اشاره به ساماندهی رودخانه‌های استان شامل آبشوران، قره‌سو و تنگه کنشت به طول یک کیلومتر گفت: ترمیم بند کیلانبر از محل اعتبارات توازن منطقه‌ای و اعتبارات داخلی شرکت انجام شد؛ این بند در سال 98 به دلیل سیلاب‌های رخداده آسیب دیده بود و خطر تخریب کامل آن وجود داشت که در این صورت 50 میلیارد تومان هزینه داشت اما با تعمیر به موقع بازسازی شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با بیان اینکه 400 حلقه چاه غیرمجاز در استان پر و مسلوب المنفعه شد افزود: 135 حلقه از این چاه‌ها در مجاورت چاه‌های آب شرب در شعاع یک کیلومتری قرار داشتند که تنها برای مجات آب شرب استان این اقدام انجام شد.

وی عنوان کرد: ترمیم خط شرب انتقال سد گاوشان به شهر کرمانشاه در حال انجام است که برای تست و اورهال این خط ضروری است که تنش‌های تابستان با مدیریت و کمترین هزینه پشت سر گذاشته شود و منابع دیگری جایگزین این خط شده زیرا این خط حدود 2300 لیتر آب برای شهر کرمانشاه تأمین می‌کند و تعمیرات آن تا پایان ماه جاری انجام می‌شود.

فرهادی گفت: برای طرح جایگزینی پساب برای مصرف صنایع نیز مشاور توسط مجموعه کنسرسیوم انتخاب شده و بعد از انجام مطالعات تا پایان سال عملیات اجرایی آن انجام می‌شود.

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • زمان پایان لیگ بیست و سوم مشخص شد + برنامه بازی ها
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • موفقیت در اسپیکینگ آیلتس!
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • تامین برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت انجام شد