Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر فاطمه نوروزیان  روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فوتی های شبانه روز گذشته دو مرد با میانگین سنی ۳۶ تا ۵۱ سال از شهرستان بندرعباس بودند.

وی شمار مبتلایان بستری در بیمارستان های هرمزگان را ۱۵۵ نفر اعلام کرد و افزود: از این شمار ۳۹ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند که حال چهار نفر از آنها وخیم گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوروزیان با بیان اینکه در وضعیت بسیار نگران کننده ای از نظر اوج گیری دوباره کرونا در هرمزگان مواجه هستیم، گفت: هم اکنون هفت شهرستان شامل بندرعباس، بندرلنگه، بستک و جزایر قشم، کیش، هرمز و هنگام در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

این مقام مسوول ابراز داشت: براساس آمارها شمار مبتلایان سرپایی و بستری کرونا در هرمزگان در مقایسه با هفته های گذشته بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته که مهمترین علت آن رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی است.

وی با هشدار به کسانی که قصد سفر به این استان را دارند، بیان داشت: برپایی هر گونه چادر در نوار ساحلی و حاشیه شهرها ممنوع است و کسانی که قصد سفر به یکی از جزایر استان را دارند، باید حتما در هر بندر نسبت به ارائه تست کووید ۱۹ با نتیجه منفی مکتوب اقدام کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: در صورت عدم ارائه نتیجه تست تشخیص کووید ۱۹ توسط مسافران، جهت انجام تست و اطمینان از سلامت آنان باید به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه و با پرداخت هزینه بیش از دو میلیون ریال نسبت به انجام تست های کرونا اقدام کنند.

نوروزیان اضافه کرد: در صورت مثبت شدن تست، بیمار و همراهانش باید به استان خود برگشته و یا فرد بیمار در قرنطینه اجباری با پرداخت هزینه شخصی به ازای هر نفر روزانه ۲۰۰ هزار تومان اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: برطبق مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا، هیچ دستگاه اجرایی، سازمان و نهادی در هرمزگان بدون دریافت مجوز از دانشگاه علوم پزشکی حق برگزاری مراسم را ندارد و درصورت بی توجهی دستگاه ها، به آن‌ها اخطار داده می‌شود و مسئول آن دستگاه باید در این خصوص پاسخگو باشد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۰۰ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر نیز بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند. ایران از نظر تعداد تلفات کرونا و بدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت، نهمین کشور دنیاست. تعداد فوت کرونا در آمریکا، برزیل، هند، مکزیک،انگلیس، ایتالیا، فرانسه و روسیه بیش از ایران بوده است.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی وچشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی هرمزگان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی هرمزگان ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی هرمزگان بهداشت و سلامت اخبار کنکور بیماری کووید ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۹۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • جذب سه هزار معلم جدید در هرمزگان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت