Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها _ رزمایش مواسات، همدلی و کمک‌ مؤمنانه از سوی گروه جهادی وصال شهرستان صحنه با تهیه و توزیع غذای گرم و مواد بهداشتی میان فقرا و نیازمندان استان کرمانشاه در جریان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه ، این روزها رزمایش مواسات، همدلی و کمک‌ مؤمنانه به‌منظور دستگیری فقرا و نیازمندان همچنان در استان کرمانشاه تداوم دارد و گروه جهادی وصال شهرستان صحنه از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون پای کار آمده و با ارائه خدمات مختلف از ضدعفونی معابر، خیابان‌ها و امکان پرتردد؛ راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک و توزیع کمک‌های مؤمنانه گرفته تا توزیع بسته‌های معیشتی، ماسک و اقلام بهداشتی در کنار مردم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام معظم رهبری مردم را به شرکت در طرح رزمایش مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه دعوت کردند و پس از آن بود که موج گسترده‌ای از کمک‌های مردم کشورمان برای دست‌گیری خاص از نیازمندان را شاهد بودیم؛ برای انعکاس کمک‌های مؤمنانه مردم و گروه‌های جهادی استان کرمانشاه، تا به امروز در قالب سلسله گزارش‌های، در سطح شهر و مناطق مختلف گذری داشته‌ایم، در ادامه با گوشه‌ای دیگر از اقدامات همدلانه گروه جهادی وصال شهرستان صحنه آشنا می‌شویم.

مرتضی کریمی مسئول گروه جهادی وصال شهرستان صحنه با اشاره به اینکه این گروه جهادی با بیش از 50 نفر عضو فعال از مهندسان کشاورزی، اکیپ پزشکی و مهندسی عمران با هدف خدمت‌رسانی به مناطق محروم روستایی و شهری شهرستان صحنه فعالیت خود را آغاز کرده است گفت: اعتقاد دارم که کار مردم را باید مردم انجام دهند زیرا دستگاه‌های دولتی گرفتار کارهای اداری هستند و چابکی لازم را برای خدمت‌رسانی در حوادث ندارند. اما وقتی مردم پای کار هستند به طور مثال در اربعین مردم به خدمت‌رسانی به زوار می‌پردازند و صد در صد در بحران‌ها هم مردم می‌توانند کنار مردم باشند.

مسئول گروه جهادی وصال شهرستان صحنه افزود: در این روزهای سخت جهادگران بسیجی بار دیگر همانند روزهای سخت زلزله سال 96 سرپل ذهاب و سیل فروردین ماه 98 با از خودگذشتگی در جبهه سلامت حاضر شده‌اند و شعارشان این است که تا ریشه کن شدن این بیماری از پای نخواهند نشست.

وی با اشاره به اینکه با توجه به آغاز فعالیت قرارگاه جهادی مبارزه با ویروس کرونا، گروه جهادی وصال شهرستان صحنه نخستین اقدام جهادی خود را در ضدعفونی و گندزدایی از بیمارستان آغاز کرد عنوان کرد: هدف از این کار جلوگیری از انتشار ویروس و آرامش‌بخشی به مردم است و 6 هزار لیتر مواد ضدعفونی در روستاهای بخش دینور و 16 هزار لیتر مواد ضد عفونی کننده در روستاهای مرکزی دهستان چمچمال، دهستان گاماسیاب توزیع کردیم.

کریمی با اشاره به توزیع 1000 بطری نیم لیتر محلول گندزدایی در محلات بالاجوب و جواداباد،100 لباس ایزوله ، 100 عدد ماسک عدد ، 1000 لباس گان در بیمارستان صحنه عنوان کرد: در دو مرحله توزیع 2 تن مرغ منجمد با هدف کمک مؤمنانه با حمایت بنیاد احسان ویژه آسیب‌دیدگان کرونا انجام شد که این اقدامات همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی گروه‌های جهادی تعاملات خوبی با ادارات استان دارند افزود: گروه جهادی وصال در بحث پروژه‌های عمرانی و در بحث توزیع ارزاق با آستان قدس رضوی و کمیته امداد ارتباطات تفاهم‌نامه‌هایی منعقد کرده است که اگر این تعاملات بیشتر شود صددرصد مردم می‌توانند کمک بیشتری به هموطنان خود در موقع بحران انجام دهند.

کریمی با اشاره به اینکه ما عملکرد دولت را تضعیف نمی‌کنیم زیرا کارهایی انجام شده اما انتظار ما از دولت بیشتر از این است افزود: دولت باید از ظرفیت‌های نیروهای مردمی و گروه جهادی به خوبی در موقع بحران استفاده کند.

مسئول گروه جهادی وصال شهرستان صحنه با اشاره به اینکه ما به عنوان گروه جهادی با لبیک به فرامین مقام معظم رهبری در بحث محروم‌زدایی ورود پیدا می‌کنیم عنوان کرد: وظیفه ذاتی این گروه حضور هدفمند و مؤثر در بحران‌های سراسر کشور برای خدمت به مردم است.

کریمی اظهار کرد: گروه‌های جهادی در اردوهای جهادی واقع در مناطق محروم در حال تربیت مدیران جهادی برای سطوح مختلف اداره امور اجرایی کشور هستند.

اردوهای توانمندسازی بانوان توسط «گروه جهادی شهیده طیبه السادات زمانی» برگزار می‌شود بسیج سازندگی سمنان 80 گروه جهادی را برای مقابله با کرونا سازمان‌دهی کرده است گروه جهادی پزشکان در بهارستان؛ 120 نفر از افراد تحت پوشش بهزیستی معاینه شدند

وی با بیان اینکه زمانی که مدیر جهادی را در اردوهای جهادی تربیت کردیم دیگر در بحران‌ها با مشکل خاصی مواجه نخواهیم شد بیان کرد: اگر مدیر از سطوح پایین تجربیات ارزشمندی کسب کرده باشد در زمان مدیریت به مشکل بر نمی‌خورد اما امروز شاهد هستیم افرادی در راس امور بحران قرار گرفته‌اند که این موضوع را درک نمی‌کنند.

انتهای پیام/833/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گروه های جهادی گروه های جهادی گروه جهادی وصال شهرستان صحنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۹۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم

مسئول سازمان بسیج سازندگی از اجرای بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی از سوی این سازمان در سراسر کشور تا پایان سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار محمد زهرایی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است،. بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است