Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: انتخابات هیئت رئیسه خانه مطبوعات استان کرمانشاه دوشنبه مورخ ۱۳ بهمن ماه برگزار می‌شود و این انتخابات نیز همچون دوره‌های گذشته با حاشیه‌های بسیاری از جمله مهندسی در اطلاع رسانی برای جلوگیری از ثبت نام افراد جدید در این انتخابات و عدم تأیید ثبت نام برخی خبرنگاران و مدیران رسانه‌ها از دیگر موارد این انتخابات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد غیرقابل قبول این تشکل صنفی را رسانه‌ها و خبرنگاران در گیر و دار برگزاری انتخابات خانه مطبوعات نقد کرده و گاهاً اعتراضاتی میدانی نیز در رد یا تأیید عملکرد این تشکل شکل می‌دهند اما آنچه مهم است تشکیل تیم‌های پایدار با تأیید افراد نزدیک به تیم فعلی برای استمرار قدرت است و متأسفانه امسال نیز در گیر و دار برگزاری انتخابات خانه مطبوعات، صدای اعتراض اهالی رسانه نسبت به این انتخابات به گوش می‌رسد.

خانه مطبوعات کرمانشاه ناکارآمد است / ‏‬ نگاه برخی مدیران در کرمانشاه به رسانه مطلوب نیست

مدیر خبرگزاری تسنیم در استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری انتخابات خانه مطبوعات در کرمانشاه، اظهار کرد: ماهیت خانه مطبوعات استان کرمانشاه به عنوان یک تشکل صنفی، حمایت از اهالی رسانه در گستره نشریات چاپی و آنلاین است ولی به دلیل وضعیت کنونی اهالی رسانه می‌توان گفت که این تشکل به وظایف خود عمل نکرده و در واقع ناکارآمد بوده است.

سجاد سلیمانی با بیان اینکه ناکارآمدی این تشکل رسانه‌ای بر وضعیت اهالی رسانه سایه افکنده است، افزود: با توجه به مشکلات صنفی بسیاری از خبرنگاران از جمله عدم وجود قراردادهای مالی، عدم پوشش بیمه تأمین اجتماعی، حقوق‌های دریافتی پایین و فعالیت گسترده شبه رسانه‌ها در استان کرمانشاه، می‌توان گفت که خانه مطبوعات استان کرمانشاه از جریان اصلی اطلاع‌رسانی در این منطقه حمایت نکرده و کارآمد نبوده است.

مدیر خبرگزاری تسنیم در استان کرمانشاه تصریح کرد: اعطای کارت هدیه به بیش از ۵۰۰ نفر در روز خبرنگار و اعلام فهرست ۱۰۰ نفره برای برگزاری انتخابات خانه مطبوعات از پارادوکس‌های این انتخابات در استان کرمانشاه است.

وی ادامه داد: از دیگر دلایل ناکارآمد خواندن خانه مطبوعات در استان کرمانشاه می‌توان به عدم انجام وظایف اصلی همچون برگزاری سالانه جشنواره مطبوعات، اعطای تسهیلات به خبرنگاران، تدارک امکانات رفاهی برای اهالی رسانه و… اشاره کرد.

سلیمانی یکی از ضعف‌های خانه مطبوعات کرمانشاه را در بحث عضویت خبرنگاران در این تشکل صنفی دانست و افزود: اعضای خانه مطبوعات استان کرمانشاه کمتر از ۱۰۰ نفر است که با آمارهای واقعی اختلاف بسیاری دارد و بر اساس شواهد و گفته‌های موجود افراد بسیاری در صف ثبت‌نام خانه مطبوعات کرمانشاه قرار دارند که تاکنون ثبت‌نام آنها از سوی مدیریت فعلی خانه مطبوعات تأیید نشده است و دلیل آن نیز اعلام نمی‌شود.

وی با بیان مشکلات درون صنفی و خارج سازمانی خبرنگاران، افزود: نگاه برخی مدیران کل استان کرمانشاه به اهالی رسانه و خبرنگاران مطلوب نیست و شکایت از اهالی رسانه از جمله این موارد است که خانه مطبوعات به‌عنوان تشکل اصلی اهالی رسانه در کرمانشاه باید این نگاه را تغییر دهد ولی اقدام ویژه‌ای از سوی خانه مطبوعات کرمانشاه برای برطرف کردن این مشکل انجام نشده است.

مدیر خبرگزاری تسنیم در استان کرمانشاه با اشاره به خانه مطبوعات به عنوان تنها تشکل مدافع حقوق خبرنگاران در کرمانشاه، گفت: با کم کاری مجموعه خانه مطبوعات در پشتیبانی از خبرنگاران، فضا برای فعالیت شبه رسانه‌ها باز شده و در این راستا بسیاری از رسانه‌های بی‌هویت توانسته‌اند خود را به‌عنوان جریان اصلی خبری در کرمانشاه معرفی کرده و از این راه برای خود استفاده ببرند.

خانه مطبوعات کرمانشاه نیازمند شفافیت است

سرپرست استانی خبرگزاری تسنیم در کرمانشاه با اشاره به لزوم شفاف سازی در خانه مطبوعات کرمانشاه، گفت: در همین راستا باید مشخص شود که چرا تعداد اعضای خانه مطبوعات کرمانشاه بسیار کم است و چرا تمامی مدیران رسانه‌ها و خبرنگاران واجد شرایط عضویت، در این تشکل عضو نیستند و از سوی دیگر در مورد اقدامات انجام شده و تسهیلات اعطا شده نیز خانه مطبوعات نیازمند شفاف‌سازی است.

سلیمانی با انتقاد از ثابت بودن ترکیب هیئت رئیسه خانه مطبوعات کرمانشاه در چند دوره گذشته، افزود: با احترام به تمامی اعضای هیئت رئیسه خانه مطبوعات کرمانشاه که از پیشکسوتان این عرصه هستند و گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم حسینی، زمینه حضور جوانان در ترکیب هیئت رئیسه فراهم شود و انتظار این است حداقل اطلاع رسانی لازم در روند برگزاری انتخابات هیئت رئیسه خانه مطبوعات از زمان آغاز ثبت نام نامزدها تا برگزاری و اعلام نتایج انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت خانه مطبوعات استان کرمانشاه سبب شده که بسیاری از گعده‌های رسانه‌ای به فکر ایجاد تشکیلات جدا و البته موازی با خانه مطبوعات باشند که از طریق استانداری و در قالب سمن یا از طریق اداره کار و در قالب یک تشکل دنبال این موضوع بوده‌اند و چنانچه وضعیت خانه مطبوعات به شیوه فعلی و عدم حضور تمامی اهالی رسانه ادامه یابد، در آینده نزدیک شاهد شکل‌گیری این گروه‌ها خواهیم بود، که قطعاً برای فضای رسانه‌ای کرمانشاه مناسب نیست.

هتاکی به خبرنگاران از ضعف خانه مطبوعات است / ‏تناقض در جذب اعضا در خانه مطبوعات کرمانشاه واضح است‌

سرپرست استانی خبرگزاری فارس در کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه ضمن تشریح جایگاه فعلی خانه مطبوعات استان کرمانشاه، اظهار کرد: خانه مطبوعات یا هر تشکل صنفی برای اصناف ضروری است و در همین راستا خبرنگاران نیز نیازمند بهره مندی از آن هستند اما با توجه به ظرفیت خانه مطبوعات، عملکرد این تشکل صنفی در کشور و در استان‌ها به شدت ضعیف است.

رضا حیدری با اشاره به علت ناکامی خانه مطبوعات، افزود: یکی از این دلایل عدم همبستگی لازم بین مطبوعات است که نتوانسته‌اند از حقوق خود به خوبی دفاع کنند.

سرپرست استانی خبرگزاری فارس در کرمانشاه با بیان اینکه خبرنگاری جز مشاغل سخت محسوب می‌شود، تصریح کرد: یکی از پایین‌ترین دستمزدها در بین تشکل‌های صنفی مربوط به خبرنگاران است و خانه مطبوعات قدرت لازم برای احقاق این حق از دست رفته را ندارد و به همین دلیل است که خبرنگاران مورد هتاکی، ضرب و شتم قرار گرفته و به راحتی علیه آنان حکم صادر می‌شود.

حیدری ادامه داد: خانه مطبوعات کرمانشاه در زمینه جذب اعضا جدید یکی از استان‌های ضعیف کشور محسوب می‌شود و امروز شاهد هستیم خبرنگاران بسیاری با وجود درخواست عضویت، هنوز عضو این تشکل صنفی نیستند.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات خانه مطبوعات استان کرمانشاه بیان کرد: عضویت ۱۰۰ نفر در خانه مطبوعات کرمانشاه در حالی که برای روز خبرنگار در مراسم روز خبرنگار و تجلیل از خبرنگاران در استانداری بیش از ۵۰۰ خبرنگار معرفی می‌شوند تناقض آشکار در این تشکل صنفی است.

حیدری خاطر نشان کرد: ساختار خانه مطبوعات شفاف است، اما عملکردها در دوره‌های اخیر سبب انتقاد شده است و در انتخابات خانه مطبوعات کشور هم به دلیل نفوذ جریان دولتی انتقاداتی صورت گرفت.

سرپرست استانی خبرگزاری فارس در کرمانشاه گفت: راهکار درست برای برون رفت از شرایط به وجود آمده، نگاه غیرسیاسی به درخواست عضویت خبرنگاران و بررسی درخواست در اسرع وقت است.

کد خبر 5135800

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات خانه مطبوعات خانه مطبوعات کرمانشاه اصحاب رسانه خبرنگاران دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه آمار کرونا بوشهر شهرستان کرج انقلاب اسلامی ایران شیراز لیگ برتر فوتبال ایران اردبیل شهرکرد برگزاری انتخابات خانه مطبوعات خانه مطبوعات استان کرمانشاه هیئت رئیسه خانه مطبوعات خانه مطبوعات کرمانشاه خبرگزاری تسنیم استان کرمانشاه خانه مطبوعات تشکل صنفی اهالی رسانه رسانه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۰۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی

به گزارش خبرگزاری مهر، عملیات دیگری که منافقین در خرداد همان سال انجام دادند، عملیات چلچراغ است که به اشغال شهر مهران منجر شد؛ اگرچه منافقین تلاش کردند تا با تبلیغات زیاد این عملیات را بزرگ نشان دهند، اما واقعیت این است که مهران در آن مقطع زمانی، جمعیت زیادی نداشت؛ رجوی و برخی از اعضای گروهک تروریستی منافقین با بالگرد به مهران رفتند و عکس انداختند و به عراق بازگشتند؛ آن‌ها از این کار هدفی را دنبال می‌‎کردند.

چرایی مخالفت منافقین با قطعنامه آتش‌بس

منافقین اصلاً تصور نمی‌‎کردند که قطعنامه آتش‌بس قبول شود؛ منافقین کار را از دست داده تلقی می‌کردند؛ به همین دلیل حدود کمتر از یک هفته بعد از پذیرش قطعنامه آتش‌بس از سوی ایران، یعنی سوم مرداد عملیات «فروغ جاویدان» را در خاک ایران انجام دادند و تا عمق ۳۰ کیلومتری هم پیش رفتند؛ اسم انتخاب‌شده برای عملیات هم بسیار مسخره بود؛ این اسم برگرفته از فیلم جشن‌های ۲ هزار و ۵۰۰ ساله شاهنشاهی است؛ این فیلم اواخر سال ۱۳۵۱ در ۳۰ سینمای تهران و ۴۰ سینمای شهرستان‌های کشور نمایش داده شده بود و بزرگ‌ترین اکران فیلم محسوب می‌شد؛ در نهایت منافقین در تنگه‌ای در ۳۰ کیلومتری کرمانشاه زمین‌گیر شدند و بعد از نزدیک به ۳ روز گروهک رسماً دستور عقب‌نشینی را صادر کرد.

چرایی زنانه شدن گروهک تروریستی منافقین

این موضوع تا حدی به این مساله بازمی‌گردد که در تحلیل درون‌سازمانی رجوی، زن زودتر رویایی و ذهنی می‌شود و زودتر تغییرات را می‌پذیرد، ضمن اینکه از مرد قابل‌اعتمادتر نیز است؛ تمام فرماندهان ارتش به‌اصطلاح آزادی بخش زن هستند؛ این موضوع به بدبختی‌های عجیب‌وغریبی منجر شد؛ مسعود بنی‌صدر، پسرعموی ابوالحسن بنی‎‌صدر تعریف می‌کرد: در اروپا به یک بچه ۱۰ ساله برخوردم و هویتش را پرسیدم؛ گفت من پدرم در ایران کشته شد؛ مادرم بعد از کشته شدن پدرم در ایران به عراق آمد و ماندگار شد و ازدواج کرد؛ همسر مادرم که از اعضای منافقین بود، پدر جدیدم محسوب می‌شد؛ مادرم کشته شد و پدر جدیدم با خانم دیگری ازدواج کرد؛ هر دوی این‌ها در عملیات «فروغ جاویدان» کشته شدند؛ من الان نمی‌دانم چه دارم.

متأسفانه چنین اتفاق‌های دردناکی در گروهک تروریستی منافقین رخ داده است.

جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی

جنایت‌های منافقین محدودیت زمانی و مکانی ندارند؛ در سال ۱۳۵۱ که هنوز انقلابی رخ نداده بود، ۲ دانشجوی عراقی در حال تحصیل در ایران با گروهک تروریستی منافقین ارتباط برقرار می‌کنند و از منافقین اطلاعات مربوط به مراکز اقتصادی، نظامی، فرودگاه‌ها، پایگاه‌های مستشاری به ویژه آمریکا و اطلاعاتی در مورد گروه‌های داخلی در تضاد با رژیم را می‌گیرند؛ در مصاحبه‌ای که اعضای منافقین در ۲۶ تیر ۱۳۵۲ انجام دادند، از اقدام‌های خود برای آتش‎زدن و بمب‌گذاری در برخی از مساجد تهران حرف زدند؛ جنایت‌های از این دست منافقین در زمان پیش از پیروزی انقلاب زیاد است؛ آن‌ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم به این روند ادامه دادند.

منافقین در جنایت مرزهای جغرافیایی را نیز رد کرده‌اند و فراتر از مرزهای ایران علیه برخی کشورها دست به جنایت زدند که از جمله آن‌ها می‌توان به جنایت علیه کردها در عراق اشاره کرد.

آن‌ها حتی درون خود نیز دست به جنایت می‌زنند؛ کارهای غیراخلاقی که آن‌ها می‌کنند، نوعی جنایت است؛ مصاحبه‌های اخیر برخی از زنان عضو گروهک تروریستی منافقین درباره فساد اخلاقی در این گروهک، به‌ویژه بی‎اخلاقی رجوی تکان‌دهنده است؛ یک فرد تا چه اندازه می‌تواند پست باشد تا چنین کارهایی را انجام داده و دیگران را مجبور به انجام آن‌ها کند.

منافقین؛ گروهکی با سورپرایزهای متعدد!

سازمان مجاهدین خلق در سال ۱۳۴۴ تأسیس شد؛ این سازمان ۱۰ سال بعد در سال ۱۳۵۴ تغییر مواضع ایدئولوژیک داد؛ در ۱۳۶۳ نیز طلاق تشکیلاتی را اجرا کرد؛ گویا گروهک تروریستی منافقین عادت دارد هر ۱۰ سال یک‌بار اعضای خود را سورپرایز کند؛ این قضیه انقلاب ایدئولوژیک و این ماجرای طلاق و ازدواج تلاشی برای آزمایش اعضای منافقین بود تا دریابند که اعضا چه واکنشی در برابر این اتفاق‌ها نشان می‌دهند؛ بیشتر اعضا به جز چند نفر که مساله‌دار شدند، از این تغییرات تمکین و حتی ابراز خوشحالی کردند؛ البته عجیب نیست افرادی که تن به رفتن به عراق تحت سیطره رژیم بعث می‌دهند، از طلاق تشکیلاتی و اتفاق‌های مانند این خوشحال نشوند.

منافقین؛ دگردیسی از سازمان تا فرقه

گروهک تروریستی منافقین مدت‌هاست که با اصطلاح سازمان قابل تعریف نیست، بلکه یک فرقه است؛ ما شاهد دگردیسی این فرقه هستیم؛ در واقع آن‌ها از سازمان به فرقه تغییر ماهیت دادند؛ فرقه مشخصاتی دارد، به این معنا که دچار خودکامگی ایدئولوژیک و افراط در عقیده می‌شود؛ یعنی جان و مال افراد دیگر متعلق به خودش نیست، بلکه به مالکیت فرقه درمی‌آید؛ فرقه تعیین می‌کند که اعضا چگونه فکر و زندگی کنند؛ مثلاً در اردوگاه اشرف دستورالعمل‌هایی برای همه مسائل حتی مسائل روزمره وجود داشت؛ در واقع، کنترل همه‌چیز اعضا در دست سرکردگان فرقه است.

گروگان‌های ابدی

از زمانی که منافقین وارد عراق می‌شوند، ما دیگر نمی‌توانیم از کسانی که در اردوگاه حضور داشتند، به‌عنوان اعضا یاد کنیم، آن‌ها گروگان‌هایی هستند که راه بازگشتی ندارند؛ آن‌ها کاملاً در کنترل هستند و نسبت به خیلی از چیزها بی‌حس شده‌اند؛ سرکوب رفتار را در جلسات نقد و بررسی ارزیابی نفسانی گروهک می‌توان دید؛ حتی اگر کسی خواب می‌دید باید صبح برای مسئول تشکیلاتی خود تعریف می‌کرد؛ همین موضوع سبب شد تا آن‌ها رفته رفته تبدیل به ربات شوند؛ فرقه وطن‌فروش و آدم‌فروش به این کار افتخار می‌کند

خوش‌رقصی برای آمریکا؛ دلیل عملیات‌های منافقین علیه ایران

قصد آن‌ها اجرای نمایشی برای آمریکایی‌ها بود؛ دقیقاً ۲ روز بعد از عملیات چلچراغ یعنی اشغال شهر مهران، کنگره آمریکا حمایت خود را از گروهک تروریستی منافقین اعلام کرده و آن را به‌عنوان اپوزیسیون مورد تمجید قرار داد؛ ۲ هفته بعد از این ماجرا هواپیمای ایرباس ایران در خلیج فارس بر اثر اصابت ۲ موشک شلیک شده از ناو هواپیمابر آمریکا سرنگون شد و ۲۹۰ مسافر آن جان باختند.

کد خبر 6098102

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌
  • کرمانشاه آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی است
  • استقلالی ها جلوی جنجال رسانه ای خانه این بازیکن را گرفتند!
  • ماسیمیلیانو الگری: یوونتوس در آستانه رسیدن به هدف اصلی خودش است