Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک معتقدی ایران را یکی از کشورهایی دانست که آمار جراحی بینی در آن سرانه بالایی نسبت به جمعیت دارد و افزود: افرادی که تمایل به انجام جراحی بینی دارند باید به پزشکان متخصص و مربوطه مراجعه کنند.

وی اظهار داشت: رینوپلاستی روش های مختلفی دارد و از جمله روش‌های نوین آن انجام جراحی های بینی بدون نیاز به بازسازی دریچه‌های تنفسی بینی است و در واقع در جراحی های معمولی معمولاً دریچه تنفسی باز و پس از انجام جراحی، مجدد این دریچه‌های تنفسی بازسازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روز دوشنبه انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، این جراح ادامه داد: در انجام جراحی‌های بینی، با روشی که دریچه تنفسی بینی سالم بماند نتایج موثرتری در رفع انحراف و کجی بینی نیز خواهد داشت و عوارض جراحی بینی در این روش بسیار کمتر از روش‌های معمولی است.

معتقدی تاکید کرد: سایت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی، سایت سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت از جمله راهکارهایی است که افراد  می‌توانند نسبت به دستیابی پزشکان توانمند جهت انجام جراحی اطلاع کسب کنند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی به برگزاری چهارمین وبینار ماهانه بزرگان رینوپلاستی ایران اشاره کرد و گفت: این وبینار روز پنج شنبه ۱۶ بهمن از ساعت ۱۹ تا ۲۱ با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می‌شود و شرکت کنندگان و اطلاعات خود را درباره جراحی های پلاستیک به اشتراک می گذارند و در جدیدترین دستاوردهای علمی در این حوزه مورد بحث و گفت و گو قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا، بر اساس آمارهای انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، سالانه در حدود ۲۵ هزار جراحی زیبایی بینی در کشور انجام می شود و در دنیا جراحی پلک، در بین جراحی های زیبایی سر و صورت، رتبه نخست را دارد. بعد از آن، عمل لیپوساکشن یا همان کشیدن چربی های اضافی بدن است.

بر اساس این گزارش، ۳۰ درصد مردم کشور نیاز به جراحی زیبایی بینی دارند و در تمام دنیا گرایش به زیبایی رو به افزایش است و ایران هم مستثنی از این موضوع نیست.

 

برچسب‌ها جراحی زیبایی بیماری انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جراحی زیبایی بیماری انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران جراحی زیبایی بیماری انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران بهداشت و سلامت اخبار کنکور انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی انجام جراحی جراحی بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۰۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی