Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-08@01:54:26 GMT

کناره گیری پنج وکیل پرونده استیضاح ترامپ

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۷۰۳۶۹

کناره گیری پنج وکیل پرونده استیضاح ترامپ

وکیلانی که قرار بود نهم فوریه در پرونده استیضاح دونالد ترامپ از او دفاع کنند کنار کشیدند. برخی منابع می‌گویند ترامپ از کار وکیلانش راضی نبوده و قطع همکاری با توافق دو طرف صورت گرفته است.

به گزارش «انرژی امروز» از دویچه وله، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا باید برای جلسه استیضاح خود که قرار است نهم فوریه در مجلس سنا برگزار شود، چند وکیل جدید استخدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان پنج وکیل ترامپ به همکاری با او خاتمه داده‌اند. بنابر این گزارش بوچ بوورز و دبورا باربری، دو وکیلی که قرار بود تیم مدافعان ترامپ را رهبری کنند از جمله این افراد هستند.

خبرگزاری فرانسه روز یکشنبه ۱۲ بهمن (۳۱ ژانویه) به نقل از رسانه‌های آمریکایی گزارش داده که دونالد ترامپ از وکیلانش خواسته بود دفاعیات خود را بر اساس ادعاهای او در مورد «تقلب و دستکاری در آرای انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر» تنظیم و متمرکز کنند.

رئیس جمهوری پیشین ایالات متحده از زمان اعلام نتایج انتخابات سوم نوامبر بارها بدون ارائه هیچ سند و مدرکی ادعای «تقلب در انتخابات» را تکرار کرده و شکست خود در برابر جو بایدن را نپذیرفته است.

ظاهرا تیم مدافعان ترامپ قصد داشته دفاعیات خود را حول این پرسش متمرکز کند که آیا اصولا استیضاح رئیس جمهور پس از خاتمه دوره کار او امکان‌پذیر و قانونی است یا خیر.

رای پنج سناتور جمهوری‌خواه علیه ترامپ

این پرسشی است که هفته گذشته در مجلس سنا هم مطرح شد و ۵۵ سناتور استیضاح رئیس جمهوری پس از پایان دوران کار او را قانونی دانستند.

مجلس سنای آمریکا ۱۰۰ کرسی دارد که به طور مساوی در اختیار جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها قرار دارد. بر این اساس پنج سناتور جمهوری‌خواه در کنار دموکرات‌ها قرار گرفته‌اند.

برای محکومیت دونالد ترامپ در پرونده استیضاح باید دو سوم اعضای مجلس سنا علیه او رای دهند که ناظران آن را بسیار بعید ارزیابی می‌کنند.

اکثریت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا حدود یک سال قبل هم طرح استیضاح ترامپ را به جریان انداخت که در مجلس سنا ناکام ماند.

دومین پرونده استیضاح دونالد ترامپ به اتهام تحریک به شورش کلید خورد و واکنشی به حمله حامیان خشونت‌طلب او به ساختمان کاخ کنگره در هفدهم دی ماه است.

در جریان این حمله پنج‌نفر، از جمله یک مامور پلیس کشته شدند. در تاریخ ایالات متحده استیضاح رئیس جمهوری که دوران کارش به پایان رسیده تا کنون سابقه نداشته است. از آن گذشته ترامپ نخستین رئیس جمهوری آمریکا است که دو بار مورد استیضاح قرار می‌گیرد.

جیسون میلر، مشاور دونالد ترامپ در یک پیام توئیتری اعلام کرده که وکیلان جدید او طی یک تا دو روز آینده معرفی می‌شوند. گفته می‌شود وکیلان قبلی ترامپ بر سر قطع همکاری با او به توافق رسیده‌اند.

برچسب هااستیضاح ترامپ حمله طرفداران ترامپ به کنگره ایالات متحده دونالد ترامپ سنای آمریکا کنگره آمریکا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: استیضاح ترامپ دونالد ترامپ سنای آمریکا کنگره آمریکا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو پرونده استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهوری مجلس سنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۰۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت