Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع گفت: مسیر دشوار و پر از محدودیت پیشرفت فضایی گام به گام و با استقامت در پیروزی‌های شیرین و شکست‌های درس آموز پژوهشی طی شد و حاصل آن اثبات توانمندی داخلی در علوم و فناوری پیشرفته و انحصاری قدرت‌های بزرگ علمی و فناوری جهان بود. خبرگزاری میزان -  بنا به اعلام روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ «امیر حاتمی» در پیامی به مناسبت ۱۴بهمن روز فناوری فضایی، گفت:  مسیر دشوار و پر از محدودیت پیشرفت فضایی گام به گام و با استقامت در پیروزی های شیرین و شکست‌های درس آموز پژوهشی طی شد و حاصل آن اثبات توانمندی داخلی در علوم و فناوری پیشرفته و انحصاری قدرت های بزرگ علمی و فناوری جهان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در متن پیام آمده است:
حدود ۱۰ سال از نخستین گام جمهوری اسلامی ایران برای حضور در باشگاه فضایی جهان می‌گذرد. این دوران کوتاه که یکی از ثمرات گام نخست انقلاب اسلامی بود به نوعی نماد کارآمدی، آرمانگرایی و عمل‌گرایی تفکر انقلابی است که نخستین بار با پرواز سفیر امید در بهمن ۱۳۸۷ پیام تمدن جدید اسلامی را از سپهر نیلگون ایران به جهان مخابره کرد.

این غرور خودباوری و اعتماد به وعده الهی از قلب نورانی و اندیشه بزرگ امام روح‌الله بود که در رگ و جان مهندسان کشور دمیده شد و روز ملی فناوری فضایی کشور را دهه فجر انقلاب اسلامی و روز ۱۴ بهمن رقم زد.

مسیر دشوار و پر از محدودیت پیشرفت فضایی گام به گام و با استقامت در پیروزی‌های شیرین و شکست‌های درس آموز پژوهشی طی شد و حاصل آن اثبات توانمندی داخلی در علوم و فناوری پیشرفته و انحصاری قدرت‌های بزرگ علمی و فناوری جهان بود.

در این مسیر و در مقطع مملو از تنگنا‌های بین‌المللی، وزارت دفاع امیدوارانه و آگاهانه و با پشتکار و مجاهدت بی‌وقفه نهال نوپای فضایی را مراقبت نمود و با همراهی سایر نهاد‌ها و مراکز علمی کشور در پرورش متخصصان، توسعه زیرساخت و فناوری و هم‌افزایی ظرفیت‌های ملی اهتمام ورزید و حاصل آن دستیابی به خانواده متنوع ماهواره و ماهواره بر‌های بومی شد و این راه با اراده و عزم جهادی ادامه دارد.

همانگونه که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب تعبیر فرمودند:« راه طی شده فقط قطعه‌ای از مسیر افتخارآمیز به سوی آرمان‌های بلند نظام جمهوری اسلامی است و دنباله این مسیر به گمان زیاد به دشواری گذشته نیست. »

لذا با اتکال به نصرت الهی، عنایات خاصه حضرات معصومین (ع) و چشم امید به دعای شهیدان این راه و دعای خیر رهبر حکیم انقلاب و ملت سربلند ایران، امیدواریم که این رستاخیز علمی با دستیابی به قله‌های رفیع علوم فضایی ثمرات خود را در از عزت و اقتدار جامعه فداکار و متدین ایران اسلامی نمایان کند و آسایش، ثروت و امنیت مبتنی بر فناوری و خدمات فضایی را برای امت مسلمان و نسل‌های آینده در پی داشته باشد. ان‌شاءالله بیشتربخوانید: فرمانده دانشگاه علوم پزشکی آجا: پادگان‌های ارتش امن‌ترین مکان به لحاظ کروناست

انتهای پیام/

برچسب ها: حاتمی وزارت دفاع فناوری فضایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حاتمی وزارت دفاع فناوری فضایی پیشرفت فضایی مسیر دشوار حاصل آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»

«شمع محفل» پنجمین دفتر از مجموعه «قله‌ها به آسمان نزدیکترند» به قلم محمدعلی عباسی اقدم است که به زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی اختصاص یافته است. این کتاب همزمان با برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، رونمایی می‌شود.

کتاب روایت سبک زندگی و تلاش‌های علمی و عملی عالم عامل و وارسته‌ای است که قریب چهل سال در عرصه سیاست حضور موثر و مفیدی داشت و در «بن بست» ها و بزنگاه‌های دشوار دوران مبارزه با رژیم پهلوی، نقش‌آفرینی و گره‌گشایی کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تمام وقت و انرژی خود را در عرصه دشوار تعلیم و تربیت مصروف داشت که حیاتی‌ترین و مهمترین نیاز کشور را تربیت نیرو و در یک کلام «انسان سازی» می‌دانست.

«شمع محفل» روایت فرازهایی کوتاه از زندگی بلند عالم ناشناخته‌ای است که با برپایی جلسات تفسیر قرآن و اخلاق در مسجد جامع تهران در طول چهل سال متوالی، فصل نوینی در ترویج معارف الهی رقم زد. «شمع محفل» پنجمین دفتر از مجموعه «قله ها به آسمان نزدیکترند» از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی در ۲۹۶ صفحه چاپ و منتشر می‌شود. «اقیانوس آرام»، «آن مرد بی نهایت»، «کرشمه ماه» و «بهشتی در این حوالی» از دیگر کتاب‌های این مجموعه است.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری کتاب ایران

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • سفر امیر عبداللهیان به گامبیا