Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی به قلم یکی از اعضای هیأت مدیره شرکت فایزر نوشت: به نظر می رسد واکسن "جانسون و جانسون" سومین واکسن کرونای ساخت ایالات متحده باشد که وارد بازار می شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی به قلم یکی از اعضای هیأت مدیره شرکت فایزر نوشت: به نظر می رسد واکسن "جانسون و جانسون" سومین واکسن کرونای ساخت ایالات متحده باشد که وارد بازار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

شرکت "جانسون و جانسون" Johnson & Johnson داده هایی را در هفته جاری منتشر کرد که نشان می دهد واکسن جدید حدود 70 درصد در برابر ویروس کرونا موثر است و فقط به یک بار تزریق نیاز دارد.

سازمان غذا و داروی آمریکا باید شواهد را به طور کامل بررسی کند اما اطلاعات اولیه امیدوار کننده است. شرکت "جانسون و جانسون" در حال جمع آوری اطلاعات بیشتر است تا تعیین کند که آیا به یک تزریق تقویت کننده برای حفاظت بیشتر نیاز است یا خیر.

غلبه بر ویروس کرونا و بیماری کووید_19 نیاز به استفاده حداکثری از انواع مختلف واکسن دارد که هرکدام مزایا و معایب خود را دارد و برای جلوگیری از جهش های ویروسی، باید آنها را بهینه سازی کرد.

همه واکسن ها از یک رویکرد اساسی مشابه پیروی می کنند و پروتئین سنبله موجود در سطح ویروس کرونا را به آغوش می کشند. اما رویکرد واکسن جانسون و جانسون نسبت به واکسن های تولید شده توسط شرکت های فایزرPfizer و مدرنا Moderna کمی تفاوت دارد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

شرکت بیوتکنولوژی نواواکس Novavax نیز در حال پیگیری یک واکسن احتمالی دیگر با سیستم ویژه تحویل این داروست. هر چهار واکسن ممکن است تا تابستان در دسترس باشند، که به معنای عرضه کافی است.

سوالی که برای آمریکایی ها به وجود می آید این است که کدام یک از این واکسن ها بهتر کار می کند؟ مقایسه داده ها بین آزمایش این واسکن ها وسوسه انگیز خواهد بود. اما واکسن ها و داده ها همه یکسان نیستند.

انواع جدید بیماری کووید ممکن است واکسن هایی را بخواهد که لایه های محافظتی متفاوتی عرضه کند و قسمت های متفاوت ویروس را هدف قرار دهند.

سازمان های دولتی ناظر باید این متنوع سازی واکسن ها را تشویق کند، در حالی که به اصلاحات اجازه می دهد جلوی پیچ و خم ویروس را بگیرند. سازمان غذا و داروی آمریکا در حال کار بر روی یک دستورالعمل برای رسیدگی به انواع جدید واکسن است که شامل راهی برای به روزرسانی واکسن ها خواهد بود.

کرونا در اروپا|شکایت ایتالیا از شرکت آمریکایی فایزر/ 1820 مرگ کرونایی دیگر در انگلیسوزیر توسعه آلمان: واکسن کرونا باید در اختیار کشورهای فقیر قرار گیرد

این مدل از دستورالعمل باید مطابق فرآیند واکسن آنفلوانزا باشد. دانشمندان هر ساله اجزای اساسی واکسن آنفلوانزا را تولید می کنند که قادر به هدف قرار دادن بسیاری از انواع مختلف این ویروس است. اما فقط سه یا چهار نوع که انتظار می رود بیشترین شیوع را داشته باشند، تولید می شوند.

اگر آنفولانزا یک روند تکاملی غیر منتظره داشته باشد، بقیه در قفسه می مانند و آماده تولید هستند. سازمان غذا و دارو نیز باید همین کار را برای بیماری کووید انجام دهد.

برای جلوگیری از شیوع بالقوه انواع جدید این بیماری، طراحی آزمایشات بالینی که می تواند طی چند ماه انجام شود نیز ضروری است. اگرچه این مدت به نظر کم می رسد ولی با توجه به توانایی های علمی امروز، زمان کافی برای انجام آزمایشات مورد نیاز وجود دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا جانسون و جانسون واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

محمدتقی اکبری مدیرعامل و مؤسس یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد:‌ تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود:‌ طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است. برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد:‌ ساخت این‌گونه از برج‌ها در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی‌سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.

مدیرعامل و مؤسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد:‌ دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به‌طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو‌های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می‌شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد:‌ برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه‌ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده‌ آنان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد