Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک کشاورزی در راستای تامین مالی تولیدکنندگان بخش دامپروری، با اعطای تسهیلات به مبلغ350 میلیارد ریال به کارخانه سپاهان دانه پارسیان، به عنوان بانک حامی تولید،اشتغال و کارآفرینی ایفای نقش کرده است.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، مکمل های خوراک دام و طیور ترکیباتی هستند که به منظور رفع کمبودهای غذایی و هضم و جذب بهتر ترکیبات جیره پایه، در پرورش دام و طیور استفاده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از برندهای برتر تولید کننده خوراک دام و طیور کشور مجتمع تولیدی سپاهان دانه پارسیان است که با دارا بودن خطوط تولید مدرن کنسانتره، پلت و مکمل های غذایی یکی از برترین و مجهزترین مجتمع های تولیدی و تحقیقاتی در زمینه تولید خوراک دام و طیور در خاورمیانه به شمار می رود و بانک کشاورزی با پرداخت تسهیلات 350 میلیارد ریالی به مجتمع تولیدی سپاهان دانه پارسیان، گامی دیگر در حمایت از تولید، کارآفرینی و اشتغال برداشته است.

این مجتمع با ظرفیت تولید600هزار تن در سال و ظرفیت اشتغال بیش از 400 نفر به صورت مستقیم در زمینی به مساحت 9600متر مربع در استان اصفهان در شهرک صنعتی مبارکه واقع شده است. از محصولات این مجتمع تولیدی می توان به مکمل های خوراک دام،طیور و آبزیان، کنسانتره خوراک دام و طیور و پیش مخلوط آن و مکمل معدنی طیور اشاره کرد.

این گزارش می افزاید: بانک کشاورزی در راستای تامین مالی تولیدکنندگان بخش دامپروری و تامین سرمایه درگردش صنایع وابسته به این بخش، با اعطای تسهیلات به مبلغ350 میلیارد ریال به کارخانه سپاهان دانه پارسیان، به عنوان بانک حامی تولید،اشتغال و کارآفرینی ایفای نقش کرده است.

شایان ذکر است از افتخارات شرکت سپاهان دانه پارسیان می توان به برگزیده به عنوان کارخانه برتر خوراک دام، دارای گواهینامه بین المللی GMP+، ، برگزیده به عنوان یکصد برند برتر دارای نشان ملی استاندارد، دارای گواهینامه ثبت اختراع در سال97، برگزیده به عنوان کارافرین برتر ملی و برگزیده به عنوان برترین کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان اشاره کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تسهیلات بانک کشاورزی پول نیوز تسهیلات دامپروری خوراک دام سپاهان دانه پارسیان برگزیده به عنوان خوراک دام و طیور مجتمع تولیدی بانک کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۴۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود

استاندار مازندران گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، مهدی داودی فرماندار گلوگاه، رییس جهاد کشاورزی شهرستان و دیگر مسوولان از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در مجموعه تولیدی ساوانا شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

یوسف نوری استاندار مازندران  ضمن تبیین و تقدیر از جایگاه کارگران در عرصه‌های تولیدی اظهار داشت: مجموعه‌های تولیدی به واسطه ایجاد زنجیره تامین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته‌اند و در مازندران نیاز به گسترش مجموعه‌های ارزش آفرین داریم.

نوری با اشاره به شعار سال و جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد:  مجموعه تولیدی در گلوگاه 40 هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت مردم نیز 60 هزار تن هدف گذاری تولیدی کردند . 

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص مجموعه‌های تولیدی افزود: با جدیت و پیگیری مدیران و با برنامه‌ریزی، زنجیره تأمین بصورت کامل در گلوگاه ایجاد شده و تا انتهای زنجیره حتی از پساب برای ورود به زنجیره بعدی بهره گیری می‌کنند.
  
استاندار مازندران با بیان اینکه صنعت دام و طیور از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است افزود: با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، این مجموعه هم مواد اولیه جوجه یک روزه، خدمات بهداشتی، خوراک دام مورد نیاز و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و بخش مردمی تأمین می‌کنند. 

استاندار مازندران با اشاره به موانع پیش روی گفت: قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه‌های تولیدی وجود دارد که باید بطور جد پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه‌ها فراهم شود و استانداردها و معیارهای کنترل کیفیت جهانی را دریافت کند، و زمینه را فراهم نماییم و همچنین در بحث نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات اقدام سریع داشته باشند.

وی اظهار کرد‌: گسترش مجتمع‌های دام و طیور اهمیت دارد و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش می‌شود تا در صنعت دام و طیور که در حال حاضر استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش بهتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن آسفالت در مجتمع تولیدی صفه اصفهان
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟