Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در کشور، اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به رعایت پروتکل‌ها حدود 80 درصد مرگ و میرها و بیش از 75 درصد بستری‌ها کاهش پیدا کرده است. اکنون هیچ شهر قرمزی نداریم و تنها 3 شهر درگیلان و 15 شهر در مازندارن در وضعیت نارنجی قرار دارند.

 وضعیت آبی شهرها نباید منجر به عادی انگاری شود
 
به گزارش فارس وی تعداد شهرهای آبی در کشور را 306 اعلام کرد و افزود: وضعیت آبی شهرها نباید منجر به عادی انگاری شود و همچنان پروتکل ها باید اجرا شوند؛ با توجه به اینکه نیاز داریم از خیز بعدی بیماری جلوگیری کنیم، محدودیت‌های تردد در نظر گرفته شده برای شهرهای نارنجی در شهرهای زرد هم اعمال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیسی با بیان اینکه براساس رده بندی که از قبل انجام داده بودیم محدودیت‌های اعمالی در شهرهای زرد و نارنجی پابرجا ماند، درباره تغییر ساعت ممنوعیت تردد شبانه در همه شهرها خاطرنشان کرد: تردد از ساعت 21 تا 3 بامداد در همه شهرهای کشور ممنوع است. در شهرهای آبی حداکثر تعداد حاضران در جلسه 50 نفر و در شهرهای زرد 30 نفر است.
 
سازمان غذا و دارو وظیفه تایید واکسن را دارد
 
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ادامه درباره برگزاری جشنواره فجر گفت: بنابر تمهیدات صورت گرفته قرار است حداکثر از 30درصد ظرفیت سالن استفاده شود که کارشناسان ما آخر هفته گزارشی از شیوه برگزاری تهیه خواهند کرد و اگر مشاهده شود پروتکل‌ها رعایت نشده‌اند از برگزاری جشنواره در هر مرحله‌ای که باشد، جلوگیری می‌کنیم.
 
وی در ادامه با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو وظیفه تایید واکسن چه داخلی و چه خارجی را دارد، بیان کرد: هر واکسنی که این سازمان تایید کند برای ما مرجع است و ما از آن در سطح شبکه بهداشت و درمان کشور استفاده خواهیم کرد.
 
واکسن کرونا در داروخانه‌ها توزیع نخواهد شد
 
 رئیسی به مسیرهای تهیه واکسن هم اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه فاز نخست واکسن داخلی برکت تا 10روز دیگر به اتمام خواهد رسید و بعد از آن تیمی مستقل در غذا و دارو مستندات را بررسی خواهد کرد  و چنانچه تاییدیه دریافت کند از نیمه دوم اسفندماه و در فاز دوم به 500 نفر تزریق خواهد شد.

وی متذکر شد: از آنجایی که فاز دو و سه واکسن ادغام شده است حدود 45 روز بعد هم همان تیم مجدد نتیجه را بررسی خواهند کرد و در صورت تایید براساس پیش بینی‌ها اواخر اردیبهشت به فاز تولید دست خواهیم یافت.
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه واکسن رازی هم تاییدیه اجرای فاز انسانی را  اخذ کرده است به سومین واکسن داخلی اشاره و عنوان کرد: واکسن سوم، پاستور است که با انتقال تکنولوژی از کوبا صورت گرفته و فازهای اولیه آن در کوبا طی شده است و ان شاالله فازهای بعدی آن در کشور آغاز خواهد شد. 
 
وی از مذاکره با کشورهای هند، روسیه و چین برای تامین واکسن مورد نیاز کشور خبر داد و  با بیان اینکه واکسن کرونا تنها از طریق شبکه بهداشت و درمان توزیع خواهد شد و هیچ راه دومی وجود ندارد، تاکید کرد: اینکه تصور شود واکسن در اختیار داروخانه‌ها قرار می‌گیرد صحیح نیست.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: معاون وزیر بهداشت علیرضا رئیسی وضعیت شیوع کرونا سازمان غذا و دارو ستاد ملی مقابله با کرونا صراط خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور