Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک جراح و متخصص زنان با بیان اینکه بسیاری از همکاران متخصص زنان نمی‌دانند با انجام سقط، مرتکب چه گناهی می‌شوند و فکر می‌کنند برای حل مشکل باید صورت مسئله را پاک کرد، گفت: در مواردی مادران باردار از طرف پزشک تحت فشار هستند و تشویق به سقط می‌شوند! - اخبار اجتماعی -

دکتر صدیقه آیتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا درباره غربالگری اجباری جنین و پیامدهای آن اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به قانون کشوری که در آن پزشکان ملزم به غربالگری فراگیر و همگانی هستند، در صورتی که پزشک بیمار را مجبور به انجام آزمایشات لازم نکند و نوزادی با نقایص مادرزادی متولد شود، پزشک مجرم شناخته شده و پزشک مربوطه باید هزینه زیادی پرداخت کند!

وی ادامه داد: بسیاری از همکاران متخصص زنان نمی‌دانند با انجام سقط، مرتکب چه گناهی می‌شوند و فکر می‌کنند برای حل مشکل باید صورت مسئله را پاک کرد؛ بنابراین اعتقاد جمعی بر این است که نوزادان دارای نقایص مادرزادی نباید متولد شوند! بماند که بسیاری از این نوزادان به‌صورت خود به خودی سقط می‌شوند؛ در واقع، قانون خلقت این است که اکثر ناهنجاری‌ها تا زمان تولد از بین می‌روند یا بعد از تولد با جراحی قابل اصلاح هستند اما نظام سلامت ما می‌خواهد حق زندگی را از این جنین‌ها بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر آیتی با انتقاد از نحوه‌ عملکرد نظام سلامت در این زمینه گفت: به مادران باردار اعلام می‌شود که غربالگری اجباری نیست اما این مادران از طرف پزشک تحت فشار هستند  و در مواردی تشویق به سقط می‌شوند!

وی در پاسخ به اینکه چرا وزارت بهداشت برای جلوگیری از سقط غیرقانونی کاری نکرده است، خاطرنشان کرد: وقتی وزارت بهداشت سقط جنین‌های با آ‌نرمالی را قانونی اعلام کرده است و جنین‌هایی که برای اصلاح عیوب مادرزادی نیاز به جراحی دارند و  ممکن است بعد از جراحی مانند یک فرد عادی باشند، به قتل می‌رسند، مسئله‌ سقط جنین فراگیر می شود؛ دیگر سقط جنین نه‌تنها جرم محسوب نمی‌شود بلکه افتخار هم به حساب می‌آید! 

این  جراح و متخصص زنان متذکر شد: با اینکه وزارت بهداشت این مسئله را می‌داند به جای اینکه مراکزی جهت حمایت روانی و مشاوره برای این بیماران ایجاد کند و آنها را تحت پوشش قرار دهد، راه به ظاهر ساده‌ای (سقط جنین) در برابر بیمار گذاشته است؛ باید توجه داشت که در مواردی مادران باردار از ادامه‌ غربالگری‌ها مایوس شده و دچار اضطراب می‌شوند یا بسیاری از خانواده‌ها که از پرداخت هزینه‌های غربالگری ناتوان هستند، سقط جنین را ترجیح می‌دهند؛ با از بین رفتن ‌قبح این مسئله، والدینی که جنین آنها جنسیت دلخواه‌شان را ندارد یا خانواده‌هایی که بر اثر بارداری‌های ناخواسته صاحب فرزند شده‌اند، به راحتی گزینه "سقط جنین" را انتخاب می‌کنند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

فیلم/ القای ترس از سوی پزشک در "غربالگری" مادران باردار چگونه به سقط جنین ختم می‌شود؟!توصیه و اجبار به انجام "سقط جنین" خدمت "غربالگری" به جامعه مدرن امروز!"غربالگری" به‌شیوه فعلی چطور امنیت روانی مادر و جان جنین را به خطر می‌اندازد؟!4 پیشنهاد کلیدی برای نجات از "تبعات کشنده غربالگری" به‌شیوه فعلیاغراض "پولی" پشت‌پرده اصرار بر انجام "غربالگری" مادران باردار/ نتایج غلط بسیاری از تست‌های غربالگری

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرزندآوری کاهش جمعیت غربالگری مادران باردار سقط جنین فرزندآوری کاهش جمعیت غربالگری مادران باردار سقط جنین مادران باردار متخصص زنان سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۸۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس امور بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تاکنون یک سوم جمعیت بالای ۳۰ سال برای انجام غربالگری قلب به مراکز بهداشت مراجعه کرده اند، از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بقیه هم خواست که با مراجعه سریعتر به این مراکز، تحت غربالگری قلب قرار بگیرند.   دکتر بابک اقبالی افزود: برنامه غربالگری قلب حوزه بیماری‌های غیرواگیر از سن ۳۰ سالگی به بعد انجام می‌شود، به این صورت که برای گروه سنی ۳۰ تا ۶۰ سال، هر سه سال یک بار و برای افراد بالای ۶۰ سال سالی یک بار، است.   وی ادامه داد: در حوزه غربالگری قلب میزان مراجعات در روستا‌ها ۷۰ درصد و در شهر‌ها ۳۰ درصد بوده که بسیار پائین است و ما از موارد باقی مانده در شهر‌ها و روستا‌ها می‌خواهیم که به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند تا تحت غربالگری قلب قرار بگیرند.   او با بیان اینکه در غربالگری قلب مواردی همچون کلسترول، قند خون، فشار خون، چربی خون، میزان قد و وزن، سابقه خانوادگی و ... مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: در مواردی که احتمال خطر برایشان وجود داشته باشد فاصله زمانی برنامه مراقبتی‌شان کمتر می‌شود و به این افراد دارو‌های موردنیاز متناسب با وضعیتشان تجویز می‌شود.   دکتر اقبالی اضافه کرد: همچنین موارد با وضعیت بدتر و شدیدتر به سطوح ۲ و ۳ ارجاع می‌شوند و اگر فرد بیمار مشکلات دیابت، فشار خون، قند خون و چربی خون را داشته باشند، پرونده جداگانه‌ای برایش تشکیل می‌شود تا که مشکلاتش به‌طور ویژه‌تر و تخصصی‌تر با توجه به سابقه بیماری زمینه‌ای که دارد مورد بررسی و درمان قرار بگیرد.   رئیس امور بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در موارد غربالگری شده برخی از افرادی که نیازمند آزمایش و پیگیری مجدد بودند، این برنامه را ادامه ندادند که این پیگیری نکردن، آسیب‌زا است و باعث می‌شود مشکلات احتمالی به‌موقع شناسایی و درمان نشوند.   دکتر اقبالی افزود: در مشاوره‌هایی که در حوزه پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر انجام می‌شود مواردی همچون آموزش تغذیه سالم، آسیب‌های ناشی از مصرف سیگار و دخانیات، مشکلات ناشی از مصرف نوشیدنی‌های گاز دار و ... ارائه و بیان می‌شود و نیز پاسخگوی سؤالات حاضران در این برنامه‌های مشاوره‌ای هم هستیم.   وی در پایان گفت: با دوری از مصرف دخانیات، تغذیه سالم و فعالیت‌های بدنی و کنترل استرس می‌توان از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کرد.

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!