Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اسپیس ایکس صبح یکشنبه در قالب برنامه جدید SmallSat Rideshare این شرکت، ۱۴۳ فضاپیما را از فلوریدا به فضا فرستاد و با یک پرتاب، رکورد بیشترین ماهواره‌هایی را که به فضا پرتاب شده بودند، شکست.

ماموریتی به صرفه برای شرکت‌های کوچک

مأموریت Transporter-1 یک خط تجاری بالقوه سودآور برای SpaceX را آغاز می‌کند که در سال ۲۰۱۹ از برنامه SmallSat Rideshare خود رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه دسترسی نسبتاً ارزان به فضا را برای شرکت‌های کوچک ماهواره‌ای با شروع ۱ میلیون دلار برای شروع اولیه فراهم می‌کند. دقیقاً مانند اشتراک Uber، ماهواره کوچک یک شرکت می‌تواند به جای خرید یک موشک کامل با قیمت بسیار بالاتر، با سایر فضاپیما‌ها به فضا برسد.

بیشتر بخوانید

پرتاب ۱۳۳ ماهواره در Falcon 9 توسط ایلان ماسک اسپیس ایکس رکورد بیشترین پرتاب ماهواره را شکست

موشک Falcon 9 اسپیس ایکس در روز شنبه به دلیل شرایط بد آب و هوایی، ۲۴ ساعت بعد از سکوی پرتاب ایستگاه فضایی Cape Canaveral در ۱۰:۰۰ ET بلند شد و ترکیبی از CubeSats به اندازه جعبه کف و ریزماهواره‌های سنگین‌تر را به مدار ۳۲۶ ارسال کرد. اسپیس ایکس اولین مأموریت قطبی خود را در آگوست سال گذشته از فلوریدا آغاز کرد.

سومین پرتاب SpaceX در سال جاری، بیشترین ماهواره‌های حمل شده به فضا را با یک موشک نشان می‌دهد، رکوردی که قبلاً توسط ماهواره هند در سال ۲۰۱۷ با ۱۰۴ ماهواره ثبت شده بود. ۱۴۳ فضاپیمای موجود در SpaceX’s Falcon 9 شامل ۴۸ ماهواره تصویربرداری از زمین با نام SuperDoves از فضا، ۱۷ ماهواره ارتباطی کوچک برای کپلر مستقر در تورنتو و ۳۰ ماهواره کوچک برای ایالات متحده و اروپا است که توسط Exolaunch مستقر در آلمان بسته بندی شده است.

یادبودی از خاکستر انسان در فضا

همچنین در داخل این پرواز کپسول‌های کوچک خاکستر انسان وجود دارد که توسط Celestis، یک شرکت یادبود پرواز‌های فضایی مرتب شده است. ده ماهواره Starlink نیز با سرعت زیاد، SpaceX را به تعداد ۱۰۰۰ ماهواره فعال در فضا که از صورت فلکی اینترنت باند پهن آن پشتیبانی می‌کنند، رساند.

پرتابی همسو با هدف ماهواره‌های مخابراتی

آژانس تحقیق و توسعه پنتاگون (DARPA)، اوایل این ماه پس از آسیب دیدن دو ماهواره ۱۸۷ پوندی خود در حین پردازش پرتاب در کیپ کاناورال، از مأموریت فضایی مشترک خارج شد. ماموریت Transporter-۱ که فقط چهار روز پس از پرتاب SpaceX از ماهواره‌های Starlink به فضا انجام شد، همگام با برنامه‌ای که SpaceX، OneWeb و سایر شرکت‌ها برای ساخت مجموعه‌های عظیمی از پرتوی اینترنت در نظر دارند، یک سال پرحادثه در مدار خواهد بود. براساس داده‌های جمع آوری شده توسط جاناتان مک داول، ستاره شناس هاروارد و ردیاب ماهواره‌ای متخصص، در ۱۶ روز گذشته، SpaceX ماهواره‌های بیشتری را نسبت به ماهواره‌های کل جهان در سال پرتاب کرده است.

مأموریت‌های اشتراک گذاری روی موشک‌های بزرگتر تقاضای روزافزون برای خدمات پرتاب ارزان قیمت از شرکت‌های کوچک ماهواره‌ای را دریافت می‌کند و رقابت با شرکت‌هایی مانند Rocket Lab و Virgin Orbit را با موشک‌های کوچک‌تر متناسب با پرتاب‌های ماهواره‌ای کوچک افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضاپیما اسپیس ایکس فضاپیمای ناسا ماموریت فضایی ماهواره ای اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۸۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با آقای «انگاته روبارد» وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط آفریقای مرکزی دیدار و گفتگو کرد. دکتر امیرعبداللهیان توسعه و ارتقای همه جانبه مناسبات با قاره آفریقا را از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دانست.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات دوجانبه با جمهوری آفریقای مرکزی در زمینه‌های مورد نیاز این کشور به ویژه در حوزه‌های کشاورزی، علمی و فناوری و آموزشی آمادگی خود را اعلام می‌دارد.

آقای «انگاته روبارد»، وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط آفریقای مرکزی نیز با اشاره به اهمیت پذیرش دعوت جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در دومین همایش ایران و آفریقا و اکسپو تهران و ابراز قدردانی از حسن میزبانی از ایشان و هیات همراه، پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشورمان در زمینه‌های علمی، فناوری و صنعتی را ستود.‌

کد خبر 6092645

دیگر خبرها

  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • زارع‌پور: از پایگاه چابهار ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود