Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست «نقش و جایگاه مادران در مدیریت بحران‌ها» با حضور لادن حیدری، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، لادن حیدری معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این نشستگفت: وقتی در مورد نقش زنان صحبت می شود، هیچ کس منکر آن نبوده و نیست، ولی زنان همیشه از دیده نشدن نقش شان شکایت دارند، به طور مثال اگر با بانوان خانه دار صحبت کنیم از اینکه نقش های کلیدی شان در تربیت فرزندان و مدیریت امور خانواده نادیده گرفته می شود شکایت دارند و معتقدند صرفا کارهای پیش پا افتاده آنان دیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در محل کار نیز در مشاغل اجتماعی به کرات شنیده می شود که زنان برای احراز پست های مدیریتی بسیار با مشکل مواجه هستند، حتی در رده های کارشناسی و مدیریت میانی کار اصلی بردوش زنان است ولی عرضه آن به نام مردان تمام می شود.

وی با اشاره به اهمیت انقلاب و نقش زنان در الگوهای اسلامی گفت: پس از انقلاب اسلامی ما زنان به جایگاه واقعی خود نزدیک شده ایم و هنوز جادارد که توانمندی های خود را نشان دهیم؛ در همین مسیر و مدار هم جلو رفتیم و الحمدالله اسلام نه تنها به این مساله کمک کرده، بلکه به نقش واقعی زنان بیشتر اشاره نموده است. هم در مشاغل اجتماعی هم در مدیریت خانواده که اگر به الگوهای اسلامی برگردیم مسیر درست را خواهیم یافت.

حیدری در خصوص توانمندی زنان گفت: به کرات شنیده ایم که خانمها توان این را دارند تا در لحظه به چند موضوع پرداخته و به همه چند موضوع احاطه داشته باشند. خداوند در وجود این موجود ظریف، این توانایی را نهاده که آقایان کمتر از آن برخوردارند یا برخوردار نیستند. این توانمندی به زنان کمک می کند تا نسبت به مسایل اشراف کافی داشته باشند، تصمیم گیری کنند و برای رسیدن به هدف جدید که جایگزین هدف قبلی شده، برنامه ریزی داشته باشند، نظارت کنند و امور را پیش ببرند.

معاون توسعه مدیریت و منابع در ادامه بیان کرد: در مساله کرونا که به نوعی بحران نامیده می شود، دیدیم مدیریت زنان نقش بسیار کلیدی و به سزایی در امر خانواده، قرنطینه، رعایت مسایل بهداشتی و مدیریت امور خانواده داشته باشند. اگرچه می گویند زنان نسبت به مردان، در مقابل کرونا مقاوم تر هستند، ولی واقعیت این است که زنان توجه بیشتری به مسایل بهداشتی دارند و برای سلامتی خانواده و خودشان نظارت و مدیریت بیشتری انجام می دهند. پژوهش ها نشان می دهد به دلیل توجه زنان به امور بهداشتی، مدیریت بهتر و مراجعه بهنگام به پزشک؛ میزان ابتلا و فوتی زنان بسیار کمتر بوده که این امر نشان می دهد زنان در مدیریت این بحران موفق تر عمل کرده اند.

حیدری در خصوص مدیریت زنان در شرایط بحرانی افزود: در شبکه های اجتماعی بارها شاهد آمارهای ارایه شده از اقدامات مدیران زن در مسوولیت های اجتماعی مانند رییس جمهور یا نخست وزیر بوده ایم که موفق تر عمل کرده اند. علاوه بر مدیریت امور، در امر پزشکی نیز این توانمندی مشهود است. زنان پایبندتر به اصول هستند، هم در رعایت اصول بهداشتی و هم در مدیریت بحران موفق تر هستند. کرونا مهمترین دستاوردی که برای ما زنان داشته اثبات نقش پررنگ زنان در مدیریت بحران بوده است.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: لادن حیدری معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مدیریت بحران داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۹۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند

اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات کشور، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامرضا عادل سخنگوی سازمان و حمید مجیدی‌مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در هتل بزرگ ارم برگزار شد.

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه به عنوان اولین سخنران به تشریح نمایشگاه دستاورد‌های وقف پرداخت و گفت: در این نمایشگاه شاهد غرفه‌هایی از تجهیزات پزشکی، تولیدات دامی، محصولات کشاورزی، آبزی‌پروری و دیجیتال بودیم. به طور میانگین روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند، که ۷۰ درصد آنها جزو بازدیدکنندگان تخصصی بودند. 

حجت‌الاسلام عادل ادامه داد: از کار‌های عمیق فرهنگی و قرآنی گرفته تا کار‌های تخصصی اقتصادی در نمایشگاه دستاورد‌های وقف شاهد بودیم. اگر حضرت آقا موضوع اقتصاد دریاپایه، معادن و مشکلات معیشتی مردم را مطرح می‌کنند، خروجی آن را در غرفه‌های نمایشگاه می‌دیدیم. حمایت از نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان، الگوسازی مدل‌های جدید اقتصادی و تولید جزو خروجی دستاورد‌های وقف است.

وی با بیان اینکه گاهی از ما سوال می‌شود که چرا در فضای رسانه بابت موضوع پیش آمده پاسخ نمی‌دهید، گفت:، اما حجت‌الاسلام خاموشی می‌گفت که لازم نیست چنین مباحثی را به فضای رسانه بکشانید. با عملتان به سوالات پیش آمده پاسخ دهید.

حسن اسدی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با بیان اینکه من از شاگردان تنبل حاج آقا خاموشی هستم و سال‌هاست که در خدمت ایشان شاگردی می‌کنم، افزود: در نمایشگاه دستاورد‌های وقف شاهد حمایت از جوانان هستیم. اگر کسی دست جوانان را نگیرد، فرصت‌ها را از بین می‌رود. اقتدار ملی ما در گرو تولید خوب است. 

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود