Web Analytics Made Easy - Statcounter

عفو بین الملل امروز (سه شنبه) اعلام کرد، سرویس امنیت ملی سودان جنوبی از اختیاراتش برای ایجاد رعب و وحشت در میان روزنامه نگاران، فعالان و منتقدان استفاده می کند و همین امر فضایی از ترس را ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه القدس العربی نوشت، مدیر این سازمان در شرق و جنوب آفریقا گفت، تهدید به نظارت و کنترل شدید در نوع خود یک سلاح است و منتقدان دولت سودان جنوبی و فعالان حقوق بشری اعلام کرده اند که در ترس دائمی از جاسوسی علیه خود زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عفو بین الملل اعلام کرد، در جریان تحقیقات دو ساله اش با ۶۳ تن فعال، روزنامه نگار و وکیل در سودان جنوبی مصاحبه کرده و علاوه بر مصوبات و قوانین بیش از ۵۷ گزارش و مطالعاتی که هیئت های سازمان ملل و سازمان های بین المللی دولتی و غیر دولتی تهیه کردند، بررسی کرد.

طبق گزارش عفو بین الملل، دولت سودان جنوبی از سرویس امنیت ملی برای ایجاد رعب و وحشت، آزار و اذیت، بازداشت های خودسرانه، بازداشت های طولانی مدت، شکنجه و قتل غیرقانونی استفاده می کند تا منتقدان دولت، فعالان حقوق بشری و روزنامه نگاران را ساکت کند.

طبق این گزارش، روایت های معتبر و مستدلی از منابع مختلف وجود دارد که نشان می دهد مزدوران سرویس اطلاعات سودان جنوبی به سازمان های غیر دولتی، رسانه ها و شرکت های امنیتی در بخش خصوصی و هتل ها نفوذ کرده اند.

از زمان استقلال سودان جنوبی در ماه ژوئیه ۲۰۱۱ آزادی بیان در این کشور به شدت محدود شده است و کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل این کشور را "خطرناک ترین" مکان در جهان برای روزنامه نگاران می داند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان عفو بین الملل سودان جنوبي فعالان حقوق بشر عفو بین الملل سودان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساوث‌چاینامورنینگ، تنها چند هفته پس از گفت‌وگوهای رسمی درباره ورود ژاپن به پیمان «آکوس»، «شین وون سیک،» وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه اعلام کرد سئول درباره پیوستن به بخشی از این پیمان امنیتی مذاکرات را آغاز کرده است.

پیمان آکوس یک پیمان دفاعی دو مرحله‌ای است که در سال ۲۰۲۱ بین آمریکا، انگلیس و استرالیا به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای عقب راندن از نفوذ فزاینده چین در منطقه آسیا و اقیانوسیه شکل گرفت.

در حالی که اولین مرحله برای ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای استرالیا به سه هسته اصلی محدود می‌شود، سه کشور عضو احتمال پیوستن سایر کشورها به مرحله دوم یا «ستون ۲» را افزایش داده‌اند که هدف آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی از جمله محاسبات کوانتومی و موشک‌های مافوق صوت است.

وزیر دفاع کره جنوبی در نشست مطبوعاتی پس از نشست وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی در ملبورن گفت کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.

وی دراین‌باره گفت: در جلسه امروز ما همچنین در مورد امکان مشارکت با مرحله آکوس بحث کردیم. ما از فعالیت های مرحله دوم آکوس حمایت می کنیم و از اینکه اعضا کره جنوبی را به عنوان شریک در نظر می گیرند، استقبال می کنیم.

کد خبر 6093972

دیگر خبرها

  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • ماهر در ساکت کردن منتقدان؛ کای هاورتس به رکورد الکسیس سانچز رسید
  • تروریست ها از خارج از مرزها وارد ایران می شوند /جریانات تروریستی داخل ایران و پاکستان هدایت شده سرویس های اطلاعاتی خارجی هستند
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • «حماس» باید در تشکیل کشور فلسطین مشارکت داشته باشد
  • حمله به یک کشتی در سواحل یمن
  • هدف قرار گرفتن یک کشتی در سواحل یمن
  • «حجت عباسی» فرمانده پدافند هوایی شرق شد