Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف در نشست خبری افتتاح کارخانه تولید پارچه مشکی اظهار کرد: طبق آماری که وزارت صمت و بنکداران پارچه اعلام کرده، ۹۰ میلیون متر پارچه مشکی نیاز سالانه سرار کشور است.

وی افزود: کارخانه‌ای در شهرکرد که زیر نظر سازمان بنیاد مستضعفان قرار دارد سالانه ۱۰ میلیون متر از چادر مشکی تولید می کند و مابقی از طریق واردات تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بسیج اصناف بیان کرد: طی چند ماه گذشته روسای اتحادیه بنکداران پارچه از کارخانه‌های تولید پارچه چادر مشکی بازدید کردند و نسبت به کیفیت کالای ایرانی و وارداتی مقایسه‌ای انجام دادند و پی به این بردند که محصول ایرانی نسبت به نمونه خارجی از کیفیت بالاتری برخوردار است.

حسن پور ادامه داد: نهایتا بسیج اصناف به موضوع تولید چادر مشکی ورود کرد تا از واردات جلوگیری شود و تولید گسترش پیدا کند چرا که با افتتاح کارخانه‌ها ضمن حمایت از تولید داخلی قیمت کالای نهایی در داخل نیز کاهش پیدا می کند.

بیشتر بخوانید

قیمت عجیب چادر مشکی در بازار!/توان خودکفایی صنعت نساجی مشهود است

وی تصریح کرد: یکی از اهداف سازمان بسیج اصناف در سال جهش تولید کمک به تولید چادر مشکی با کیفیت در کشور است همچنین حمایت، هدایت و نظارت همواره مهم‌ترین اهداف سازمان بسیج اصناف در بخش تولید در تمام ادوار بوده است.

رئیس سازمان بسیج اصناف ابراز کرد: در تاریخ ۲۱ بهمن امسال این کارخانه تولید پارچه مشکی در خوانسار افتتاح خواهد شد که این اقدام یک مصداق بارز در زمینه حمایت از کالای ایرانی و تولیدکننده است.

حسن پور اظهار کرد: حضرت آیت الله خامنه‌ای با وجود شرایط ویژه کرونا در کشور و ضربه آن به اقتصاد و تولید، سال ۹۹ را هوشمندانه سال جهش تولید نامگذاری کردند و بسیج اصناف با کمک مردم نشان داد که این مهم با وجود تمام مشکلات امکان پذیر است.

در ادامه شفیعی مدیرعامل کارخانه تولید چادر مشکیدر این مراسم اظهار کرد: این کارخانه از سال ۷۹ تا ۹۱ فعال بود و تولیدات پارچه‌های مختلف در آن صورت می‌گرفت و به دلیل شرایط سخت اقتصادی، کارخانه در سال ۹۱ تعطیل شد.

وی افزود: نهایتا با فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص رونق و جهش تولید و کمک سازمان بسیج اصناف این کارخانه در شهریور ماه امسال مجدد بازگشایی شد و در ۲۱ بهمن به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل کارخانه بیان کرد: در فاز اول افتتاح، سالانه ۵ میلیون متر پارچه چادر مشکی و در فاز دوم ۱۰ میلیون متر سالانه تولید خواهد شد همچنین از ابتدای فاز اول ۲۰۰ فرد به صورت مستقیم در کارخانه فعالیت خواهند کرد که به مراتب افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چادر مشکی وزارت صمت سازمان بسیج اصناف میلیون متر چادر مشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • فقط ۴۵۰۰ صنف خراسان شمالی شناسه یکتا دارد