Web Analytics Made Easy - Statcounter

طراح صحنه و لباس فیلم سینمایی «تک تیرانداز» گفت: در این فیلم تلاش کردیم از فضا‌های تکراری پرهیزکنیم برای همین منظور ۲ مقر اصلی ایران و عراق را ساختیم که کار را بسیار متفاوت کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عباس بلوندی طراح صحنه و لباس سینمای ایران که توانسته سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند و از جشن نویسندگان و منتقدان سینمای ایران نیز تندیس دریافت کرده است، درباره کار‌هایی که امسال در آن همکاری داشته و به جشنواره فیلم فجر ارائه شده است، گفت: امسال ۲ کار آماده کردیم و برای جشنواره فیلم فجر ارائه شده است هر دو در حوزه دفاع مقدس آماده شده است، «کارو» به کارگردانی احمد مرادپور و «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری که دو کار کاملا متفاوت به لحاظ بازنمایی دوران دفاع مقدس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


**ساخت ۲ مقر ایرانی و عراقی در «تک تیرانداز»
وی درباره «تک تیرانداز» و مدیریت هنری این فیلم گفت: فیلمبرداری این فیلم به صورت کامل در شهرک دفاع مقدس انجام شد که کار را برای ما بسیار سخت می‌کرد. شهرک برای مخاطب که فیلم‌های حوزه دفاع مقدس را دنبال کرده است کاملا فضای آشنایی دارد و بازسازی تصاویر در این شهرک کار را برای ما دشوار کرد. اما در این فیلم تلاش کردیم از فضا‌های تکراری پرهیز کنیم برای همین منظور دو مقر اصلی ایران و عراق را ساختیم. صفر تا صد این مقر‌ها را ساختیم و به نظرم دو مقر کاملا متفاوت شد.
**تحقیق و پژوهش نیاز اصلی کار است
وی در پاسخ به این سوال که برای ساخت این مقر‌ها چقدر تحقیق و پژوهش کردید گفت: برای رسیدن به فضای ذهنی کارگردان و تطابق واقعیت نزدیک شویم نیاز به تحقیق و پژوهش مناسب در این حوزه بودم ضمن اینکه سالهاست در حوزه دفاع مقدس کار کردیم و از هر پروژه تجربیاتی دارم که به من بسیار کمک کرد.
** «کارو» روایت جنگ در سال ۶۵/ نمایش روستای کردنشین در منطقه ترک نشین
دارنده سیمرغ بلورین بهترین طراح صحنه برای فیلم «سرو زیر آب» درباره فیلم سینمایی «کارو» توضیح داد: قصه فیلم به سال‌های ۶۴- ۶۵ است. ماجرا در دل جنگ رخ می‌دهد. برای این فیلم نیاز به یک روستای کردنشین داشتیم، اما به منظور این که در منطقه کردنشین همیشه برف و سرما در آن سال‌ها بوده است بهتر دیدیم برای رسیدن به فضای مطلوب به لحاظ برف و بوران به منطقه اردبیل و خلخال برویم و در آن جا فضای روستای کردنشین را بازسازی کنیم. در این کار هم تلاش کردم آنچه نیاز فضای روستا‌های کردنشین بود را در روستای ترک نشین منطقه خلخال ایجاد کنیم.

بلوندی درباره بیماری کرونا و تاثیر آن بر کارش گفت: بالاخره همه جهان با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند ضمن این که باید به درستی مراقبت کنیم و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم، اما به این مهم توجه کنیم که زندگی در جریان است و باید زندگی کنیم و هنر جاری و ساری است.
**لذت جشنواره برای من نفس به نفس مخاطب فیلم دیدن است
وی درباره برگزاری جشنواره در شرایط بیماری کرونا گفت: موافق برگزاری جشنواره فیلم فجر در این شرایط هستم، اما برای من جشنواره به گونه‌ای تعریف شده که نفس به نفس تماشاگر فیلم را دنبال کنم و از مخاطب بازخورد بگیرم از زمان دانشجویی که عشق و علاقه به سینما داشتم تا به امروز این گونه برای من جشنواره تعریف شده است. این که عوامل و دست اندرکاران سینما نظرات مخاطبان را می‌بینند و با آن‌ها از دیدن فیلم لذت می‌برند برایم اهمیت دارد نمی‌دانم امسال چگونه خواهد شد. البته اگر قرار است که مخاطب دچار آسیب شود و شرایط خوبی برای کنار هم دیدن فیلم مهیا نباشد، بهتر است جشنواره برگزار نشود تا کسی آسیب نبیند. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر 99 سینما و تئاتر فیلم های سینمایی جشنواره فیلم فجر تک تیرانداز دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۳۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور صبح امروز دهم اردیبهشت ماه، در آئین اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی خلیج فارس اظهار داشت: از دولت دهم تاکنون به این جشنواره تعلق خاطر دارم و دوست دارم در این محفل گرم و صمیمی حضور داشته باشم.

وی افزود: درباره بحث خلیج فارس نظریه پردازان از ایام قدیم به علت منابع انرژی به این منطقه هارت لند می‌گفتند و باور داشتند تسلط بر این منطقه یعنی فرمانروایی بر جهان و بر همین مبنا همواره به دنبال حضور در منطقه هستند و امروز تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست.

وی با اشاره به چند سند تاریخی در ارتباط با نام خلیج فارس و تعلق آن به ایرانیان اظهار داشت: یک محقق غربی به نام ژان ژاک پرینی در کتاب خود اعتراف کرده که ملل و طوایف مختلفی بر خلیج فارس استیلا یافتند و فرمانروایی کردند و روزگارشان سپری شد و منقرض شدند اما تنها ایرانی‌ها هستند که با هوش و درایت خود از این میراث‌شان نگهداری کرده و می‌کنند.

حسینی با اشاره به فرهنگ ۸ هزار ساله خلیج فارس نیز گفت: پرتغالی‌ها ۱۱۷ سال بر این منطقه تسلط داشتند اما امام قلی خان با یارانش توانستند این استعمارگران را از منطقه اخراج کنند بر همین مبنا روز ۱۰ اردیبهشت در شورای عالی فرهنگی به نام روز خلیج فارس نامگذاری شد.

وی با اشاره به لزوم شناخت و صیانت از تاریخ و هویت ملی تاکید کرد: استکبار در هر کجا ورود کرد به دنبال تغییر زبان و فرهنگ آن منطقه بود اما ملت ایران در تمام دوره‌ها از هویت ایرانی خود دفاع کردند و استکبار ستیزی خود را نشان دادند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به پیشینه راه‌اندازی جشنواره خلیج فارس گفت: در دولت دهم این جشنواره با محوریت بندرعباس با نگاهی بین المللی ایجاد شد و امید داریم پس از فراز و نشیب‌های برگزاری این جشنواره ابعاد جهانی پیدا کند و ایرانی‌ها در سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سیاست‌ها، دولت و سایر قوا باید در کنار هم باشند و اقدامات عملی برای بهره وری کامل از ظرفیت ساحل و دریا انجام دهند و توسعه کشور را در سواحل خلیج فارس رقم بزنند.

وی افزود: استان هرمزگان هم برنامه‌های خود را در مورد اجرای این سیاست‌ها به تهران ارسال کند تا با جمع بندی و بررسی و کار کارشناسی در نهایت بتوان از این مزیت خدادادی بهره لازم را برد.

کد خبر 6092080

دیگر خبرها

  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • روایت حیرت‌ انگیز یک نویسنده از خاطره‌بازی دو فرمانده ایرانی و عراقی سال‌ها پس از جنگ تحمیلی
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • علل موفقیت در فتح خرمشهر از زبان سرهنگ عراقی + ویدیو