Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل کهرم با بیان اینکه تلفات پرندگان در میانکاله به‌دلیل عوامل انسانی است گفت: آنفلوانزای پرندگان امسال به مازندران نرفته و بر اساس بررسی‌های آزمایشگاهی انجام شده در میانکاله اثری از آنفلوانزای پرندگان مشاهده نشده است.

به گزارش برنا؛ تالاب میانکاله یکی از مناطق منحصر به فرد محیط‌زیستی است. هر ساله در این فصل سال شاهد تلفات فراوان پرندگان در این خطه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته هزاران فلامینگوی مهاجر در این تالاب تلف شدند و حیات را در این خطه به ورطه نابودی رسید.

بسیاری مدعی شدند علت این تراژدی در این منطقه وجود سم بوتولیسم در آب بود اما امسال دوباره شاهد نابودی برخی از پرندگان در این منطقه بودیم که بنا به گفته حسینعلی ابراهیمی کارنامی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مازندران پس از مشاهده تلفات غیرعادی پرندگان در میانکاله و خلیج گرگان تحقیقات در خصوص چرایی این اتفاق آغاز شده است اما آنفلوانزا پرندگان و نیوکاسل رد شده است و تحقیقات برای شناسایی بیماری ادامه دارد. با توجه به این اظهارات این سوال پیش می آید آیا تراژدی مرگ در میانکاله تکرار می‌شود؟

اسماعیل کهرم، کارشناس سرشناس محیط زیست درباره مرگ پرندگان در میانکاله به خبرنگار برنا گفت: میانکاله همچون دیگی از هر طرف در حال جوش است. در تالاب میانکاله صیادان، شکارچیان، ماموران محیط زیست، گله‌داران، کشاورزان و ... در حال فعالیت هستند. در اغلب مواقع منافع این افراد با یکدیگر در تضاد است و همین مسئله حواشی متعدد به دنبال دارد.

کهرم افزود: تلفات پرندگان در میانکاله به‌دلیل تعارض منافع بروز کرده است. صدها شکارچی، کشاورز، دامپرور و ... در منطقه حضور دارند و تضادها و معارض‌ها منجر به بروز این بی‌قانونی‌ها می‌شود.

او ادامه داد: در آن خطه به‌دلیل مصرف باغبانان و کشاورزان سم فراوانی وجود دارد. امکان اینکه برخی از افراد این سموم را در تالاب اصلی میانکاله رها کرده و منجر به از بین رفتن هزاران پرنده شود وجود دارد.

کهرم تاکید کرد: سال گذشته شواهدی بر مبنای سم بوتولیسم برای از بین رفتن پرندگان مطرح شد. این در حالی است که بوتولیسم در قوطی کنسرو تشکیل شده و هر گرم از آن هزاران نفر را به کام مرگ می‌کشاند. سموم  در تالاب میانکاله از نوع بوتولیسم نیست.

 این کارشناس محیط زیست ادامه داد: از سوی دیگر سال گذشته اخباری مبنی‌بر اینکه سازمان محیط‌زیست سموم را به آلمان برای بررسی و آزمایش ارسال کرده منتشر شد، اما خبری از نتایج این اقدام اطلاع‌رسانی نشد.

کهرم با بیان اینکه تلفات پرندگان و آبزیان در میانکاله به‌دلیل عوامل انسانی است، افزود: آنفلونزای پرندگان امسال به مازندران نرفته و بر اساس بررسی‌های آزمایشگاهی انجام شده در میانکاله اثری از آنفلونزای پرندگان مشاهده نشده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آنفلونزا تالاب میانکاله زهرا سلیمانی پرندگان در میانکاله میانکاله به دلیل تالاب میانکاله تلفات پرندگان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۳۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟

عبدالحسین خسروپناه درباره سرنوشت مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در کنکور سراسری افزود: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را فقط شورا می تواند تغییر دهد و فعلاً مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی تغییر نکرده است.

وی افزود: قرار بود بر اساس این مصوبه، از مناطق محروم دانشجو جذب شود و افزایش ظرفیت به منظور رفع نیاز آن مناطق طراحی شده بود. ضمن اینکه بر اساس این مصوبه قرار شده بود افرادی که در این ظرفیت جذب شوند باید تعهد خدمت دهند تا در آن مناطق محروم خدمت کنند. قرار بود سازمان برنامه و بودجه هم زیرساخت های وزارت بهداشت را تامین کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: بخشی از این مصوبه که افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش بود، اجرا شد و در بخش هایی هم بیش از ۲۰ درصد ظرفیت اضافه شد. طبیعتاً تامین نشدن زیرساخت ها ما را در آینده با افت تحصیلی در آموزش پزشکی مواجه کند و می تواند برای آینده خطرناک باشد.

وی با اشاره به تشکیل کمیسیون سلامت در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در کمیسیون سلامت هم پزشکان، هم مهندسان مرتبط با مباحث پزشکی، هم روانشناسان و هم دیگر دست اندرکاران و صاحب نظران علم و فناوری کشور حضور دارند، از این رو  شایبه تعارض منافع منتفی است. موضوع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در این کمیسیون در حال بررسی است.

خسروپناه اظهار داشت: این مصوبه در کمیسیون سلامت در حال بررسی است و در حال جمع آوری اطلاعات جامعی در این زمینه هستند که آن را در صحن شورا ارائه کنند. اگر اعضای شورا این جمع بندی را پذیرفتند و آن را مصوب کردند یک مهلتی برای سال های آینده برای اجرای این مصوبه درنظر گرفته می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • تصاویر زیبای پرندگان در تالاب میانکاله
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد