Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رییس جمهوری با بیان اینکه امیدواریم تا پایان بهمن ماه بتوانیم واکسیناسیون را آغاز کنیم، گفت: به محض اینکه کادر درمان و افراد پرریسک از واکسن استفاده کنند، شرایط کاملا تغییر می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در آیین افتتاح پروژه‌های دو وزارتخانه آموزش و پروررش و میراث فرهنگی با تبریک میلاد دخت پیامبر عظیم الشان اسلام، روز زن و روز مادر و همچنین دهه فجر، گفت: افتتاح‌های امروز ظاهرا با شرایط کرونایی خیلی سازگار نیست اما همه اینها برای سال آینده و با مهار کرونا می‌تواند بسیار معنابخش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در بخش آموزش و پرورش که بخش مهمی است در بخش ابتدایی تنها  ۷ میلیون دانش آموز مشغول تحصیل هستند و بخش متوسطه هم به همین صورت و یک جمعیت ۱۴ میلیونی مشغول تحصیل هستند.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایرنا بخوانید؛

* سال سختی برای دانش‌آموزان گذشت، الان بعضی از مدارس با شرایطی باز است اما آن طور که دلخواه بود، امکان پذیر نشد. هرچند دانش‌آموزان از طریق برنامه شاد از تحصیل محروم نشدند اما شرایط مناسبی برای دانش آموزان نبود و نتوانستند بخوبی از فضای ورزشی استفاده کنند.

* هر چه جلوتر می‌رویم امیدواریم شرایط برای آموزش، ورزش و گردشگری مناسب‌تر شود، به محض آغاز شدن واکسیناسیون حتما شرایط بهتری خواهیم داشت.  امیدواریم تا پایان بهمن ماه بتوانیم واکسیناسیون را آغاز کنیم. به محض اینکه کادر درمان و افراد پرریسک  از واکسن استفاده کنند، شرایط کاملا تغییر می‌کند و بعد هم مردم از آن استفاده خواهند کرد.

* میلیون‌ها دوز واکسن خارجی وارد می‌شود و امیدواریم از تابستان واکسن داخلی وارد بازارشود و مردم بتوانند استفاده کنند بنابراین شرایط حتما سال آینده متفاوت خواهد بود البته همکاری مردم اصل است.

* افتتاح ۱۸۳ پروژه ورزشی در چهل و پنجیمن جلسه افتتاحیه‌های سال ۹۹ می‌تواند فضای پرنشاطی در کشور به وجود بیاورد.

* امسال کارهای بزرگی در بخش آموزش و پرورش انجام شده است، بیش از ۲۴۰۰ پروژه آموزشی و ۱۴ هزار و ۷۶۳ کلاس در سال جاری افتتاح شد. در بخش آموزش هم علاوه بر کارهایی که برای تدریس معلمان انجام می‌شود، فضای آموزشی و ورزشی هم در حال ساخت و بازسازی است.

* بخش گردشگری به عنوان یک بخش بسیار مهم در کشور است. بخش فرهنگ، بخش بسیار مهم در فرهنگ، آموزش جامعه و در زیرساخت مسائل مهم انسانی است ولی در بخش گردشگری،  یک فضای بسیار خوب برای اقتصاد کشور است.  اگر ما بخش مسکن و صنایع غذایی را در نظر بگیریم در سومین یا چهارمین بخش نوبت اقتصاد گردشگری می‌رسد. صنعت گردشگری صنعت بسیار مهم است هم خود این صنعت و هم لوازم آن.

* وقتی یک مکانی مرکز گردشگری می‌شود، یعنی جاده، راه‌آهن، فرودگاه، مغازه‌ها و بازارهایی در آنجا افتتاح می‌شود و لوازم بسیار زیادی دارد، وقتی مرکزی، مرکز گردشگری تبدیل می‌شود کاملا پیشران است و جامعه را کاملا متحول می‌کند.  

* اینکه در آمار گفته‌اند که ما در سال‌های اخیر توانستیم تعداد گردشگر را به دو برابر افزایش دهیم بسیار حائز اهمیت است. البته در این یک سال گذشته به این صنعت خیلی فشار آمد و بخش گردشگری ما دچار مشکل شد. دولت تا حدی که توانست به اینها کمک کرد امیدواریم سال آینده در ماه‌های بهار و خصوصاً بعد از تابستان، شرایط کاملاً متفاوت و گردشگری ما متحول شود.

* همین الان هم در شرایط فعلی به بسیاری از فضاهای گردشگری مجوز داده می‌شود منتها با مراعات همه پروتکل‌هایی که هست. الان هتل‌های ما و همه جاهایی که مهمان‌پذیر هستند فعال هستند منتها با شرایطی که ما داریم یک مقداری با محدودیت می‌توانند از این فضاها استفاده کنند.

* در دولت دوازدهم مجموعاً بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ پروژه گردشگری افتتاح شده است، همانطور که آقای مونسان هم گفتند، ۲۲ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه در این دولت افتتاح شده است. امروز هم شاهد بودیم که ۱۳۵ پروژه افتتاح شد.

* در حال حاضر ۶۷۰ هتل در حال احداث است که بخشی از اینها در همین دولت به اتمام و افتتاح می‌رسد و تعداد طرح‌ها، افزایش فوق‌العاده‌ای پیدا می‌کند.

* همانطور که اشاره کردند در بخش میراث فرهنگی در این دولت، ۲۰۳ موزه افتتاح شده است که تحول بسیار بزرگی است چرا که وقتی موزه‌ها افتتاح می‌شود، تلاش می‌کنیم اشیای باستانی از لحاظ حقوقی از خارج برگردد و همه اینها شرایط را کاملا مناسب کرده است

*{ با قدردانی از بخش گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی که کار بسیار بزرگی هم در دولت یازدهم و هم در دولت دوازدهم انجام داده‌اند}: دولت با همه وجود، پشتیبان این صنعت خواهد بود برای اینکه این صنعت در کنار خود، رونق اقتصادی و اشتغال به همراه خواهد داشت.

* پیش‌بینی من این است که در ماه‌های آینده شرایط بهتری برای فضای آموزشی ما و هم برای فضاهای گردشگری خواهد بود.

منبع: ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد استفاده کنند بخش گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۴۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال