Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در مراسم بهره برداری از ۱۸۳ پروژه وزارت آموزش و پرورش و ۱۳۵ پروژه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در حوزه آموزش نیز امسال کارهای بزرگی انجام شده است که از جمله آنها می توان به افتتاح  بیش از 2هزار و 400 پروژه آموزشی شامل بهره برداری از 14هزار و 863 کلاس درس اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس جمهور با بیان اینکه آموزش و پرورش بخش بسیار مهمی هست که امروز یک جمعیت 14 میلیونی در آن مشغول تحصیل هستند، گفت: به دلیل تعطیلی مدارس سال سختی بر دانش‌آموزان گذشت. اگر چه دانش آموزان از طریق سامانه شاد توانستند از تحصیل بهره‌مند شوند، اما شرایط مناسبی برای دانش آموزان فراهم نبود.

روحانی با اشاره به اینکه هر چه جلو می‌رویم امیدواری به اینکه شرایط مناسب‌تر شود، بیشتر می‌شود، اضافه کرد: به محض اینکه واکسناسیون در ایران آغاز شود حتما شرایط بهتری را خواهیم داشت. امیدوارم قبل از پایان سال 99 و حتی در همین بهمن‌ ماه بتوانیم واکسیناسیون را شروع کنیم.

رئیس جمهور اظهار داشت: از همه عزیزانی که این فضاهای ورزشی دانش‌آموزی را ایجاد کردند، تشکر می‌کنم چرا که این امکانات می‌تواند فضای بسیار پرنشاطی را برای دانش‌آموزان به وجود بیاورد.

روحانی با بیان اینکه امسال کارهای بزرگی در بخش آموزش و پرورش شده است،‌ تصریح کرد: امسال بیش از 2 هزار و 400 پروژه آموزشی و 14 هزار و 863 کلاس افتتاح شده است. این نشان می‌دهد که در آموزش و پرورش علاوه بر فعالیت‌های مربوط به تدریس از طریق فضای مجازی، فضاهای آموزشی و ورزشی دانش‌آموزی نیز بازسازی و نوسازی می‌شود.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود گردشگری را بخشی بسیار مهم در فرهنگ توصیف و تصریح کرد: بخش گردشگری همچنین فضای بسیار خوبی برای اقتصاد کشور است. گردشگری پس از مسکن و صنایع غذایی سومین یا چهارمین بخش مهم اقتصاد است. وقتی جایی مرکز گردشگری ‌شد، این گردشگری تبدیل به پیشران توسعه آن منطقه می‌شود.

روحانی آمار ارائه شده از سوی وزیر گردشگری مبنی بر 2 برابر شدن تعداد گردشگر در سال‌های اخیر را بسیار حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته به این صنعت خیلی فشار آمد و بخش‌های گردشگری دچار مشکل شدند. دولت تا حدی که توانست به اینها یاری رساند و کمک کرد اما امیدواریم سال آینده و مخصوصا از تابستان شرایط کاملا متفاوت شود و گردشگری بتواند متحول شود.

رئیس جمهور گفت: در دولت دوازدهم مجموعاً بیش از 2 هزار و 200 پروژه گردشگری به ارزش بیش از 22 هزار میلیارد تومان افتتاح شده است و 670 باب هتل در حال ساخت هستند که بخشی از اینها در این دولت به اتمام می‌رسد. همچنین در این دولت 203 موزه افتتاح شده که این تحول بسیار بزرگی است.
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۴۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور با عنوان «پتروآفرین» همزمان با بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این رویداد به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور صنعتگران پتروشیمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

بنا به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تقویت و رشد تولید کشور بر پایه علوم و فناوری‌های نوظهور دوچندان شده است. صنعت پتروشیمی از جمله مهم‌ترین صنایع پیشران کشور است که نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و ارزآوری برای کشور ایفا می‌کند. به دلیل کامل نبودن زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی در کشور، بسیاری از خوراک‌های پتروشیمی از خارج از کشور وارد شده و این امر منجر به خام‌فروشی یا حداقل نیمه‌خام‌فروشی محصولات پتروشیمی در ایران شده است. 

مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه با ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر دارد تا با تمرکز بر این صنعت راهبردی، ضمن بررسی و شناسایی چالش‌های موجود، به شبکه‌سازی میان دانش‌بنیان‌های کشور و صاحبان صنایع پتروشیمی کمک کند.

این امر به وسیله ابزارهای حمایتی کشور که در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، اعم از اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ساخت بار اول، اعطای تسهیلات و تضامین با عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی و ... انجام خواهد شد.

در پتروآفرین با نگاه دقیق به نیازهای اساسی و مشترک مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی کشور و نیازهای بازار حال و آینده‌ پایین دستی زنجیره‌ ارزش پتروشیمی و با بکارگیری توان دانشمندان متخصص صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌هایی اساسی در مسیر توسعه‌ فناوری‌های راهبردی، ساخت تجهیزات و دانش طراحی در این صنعت برداشته می‌شود. 

همچنین، شرکت ملی پتروشیمی ایران با شبکه‌سازی میان مجتمع‌های پتروشیمی خصوصی و دولتی توسط معاونت پژوهش و فناوری و خودکفایی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، هدایت علمی و اجرایی این طرح را به عهده خواهد داشت.  

مراسم افتتاحیه سکوی پتروآفرین در اولین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مسئولان و بازیگران صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه برگزار خواهد شد. در این مراسم نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته حضور خواهند داشت و به تبادل نظر در این زمینه خواهند پرداخت.

از اهداف پتروآفرین می‌توان به مواردی همچون بومی‌سازی زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، رفع چالش‌ها و نیازهای اساسی صنعت پتروشیمی در حوزه تجهیزات، استفاده از سازوکار اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌گیری از ارتباطات بین‌المللی معاونت علمی در راستای تقویت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی اشاره کرد.

همچنین همراه با این رویداد، قرارداد ساخت بار اول یکی از تجهیزات موردنیاز در صنعت پتروشیمی میان یک شرکت دانش‌بنیان و یک مجتمع پتروشیمی منعقد خواهد شد و از فراخوان جدید ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با عنوان «جمع‌آوری کربن» رونمایی خواهد شد. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، این رویداد(رونمایی از پتروآفرین)، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم