Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با همکاری سازمان جهانی گردشگری و یونسکو در حال تدوین طرح ملی توسعه گردشگری برای ۱۰ سال آینده هستیم و تا اواخر خردادماه این طرح تدوین می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ولی تیموری در نشست با اعضای هیئت مدیره جوامع و تأسیسات گردشگری استان گلستان با تأکید بر ظرفیت‌های این استان در زمینه گردشگری اظهار داشت: با وجود ظرفیت‌هایی که در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گلستان وجود دارد به نظر می‌رسد مزیت غالب برای توسعه استان همین بخش باشد و باید بیش از گذشته به توسعه آن توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید از همه ظرفیت‌ها برای توسعه گردشگری استفاده کرد، گفت: توافقنامه‌ای با کشورهای ساحلی خزر در راستای توسعه گردشگری استان گلستان منعقد شد و بنا بود اجلاس آن در گرگان برگزار شود اما شیوع کرونا امکان برگزاری حضوری این اجلاس را گرفت اما در تلاش هستیم تا به صورت مجازی این اجلاس را برگزار کنیم.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: با شیوع کرونا در یکسال اخیر آسیب جدی به بخش گردشگری نه فقط در ایران بلکه در تمام دنیا وارد شده است و باید سعی کنیم که تهدید کنونی را تا حدودی کاهش دهیم.

وی به برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی در ایجاد مسیرهای جدید گردشگری هم اشاره کرد و گفت: توزیع سفر یکی از سیاست‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است که با تعریف مسیرهای جدید گردشگری، معرفی و توسعه محصولات جدید گردشگری سعی کردیم این اتفاق را رقم بزنیم که تا حدودی موفق بودیم.

تیموری همچنین از تدوین برنامه ملی توسعه گردشگری کشور خبر داد و افزود: این طرح با همکاری سازمان جهانی گردشگری و یونسکو برای یک بازه زمانی 10 ساله پیش بینی شده است و کار تدوین آن تا پایان مردادماه سال آینده به اتمام می‌رسد.

وزیر میراث فرهنگی: بافت‌های تاریخی در توسعه صنعت گردشگری احیا می‌شود1350 میلیارد تومان تسهیلات کرونایی به واحدهای گردشگری پرداخت می‌شودافتتاح مرکز گردشگری ساحلی و دریایی بوشهر به روایت تصویر


وی ادامه داد: علاوه براین طرح‌های جامع گردشگری نیز در سطح استان‌ها در حال تدوین است که این طرح‌ها متناسب با ظرفیت‌های هر استان خواهد بود. تا کنون برای 19 استان طرح گردشگری تهیه شده است.

تیموری خاطرنشان کرد: با وجود همه آسیب‌هایی که بخش گردشگری از شیوع کرونا متحمل شده اما ما متعهد هستیم تا زمانی که شرایط عادی نشده از هر اقدامی که به شیوع این بیماری دامن می‌زند، خودداری کنیم.

وی اظهار داشت:  وزارت میراث فرهنگی در تلاش است تا با تضمین رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط فعالان این حوزه، موافقت گشایش‌های مقطعی را در قالب تورهای برنامه‌ریزی شده و به‌صورت محدود و تحت نظارت از ستاد ملی کرونا دریافت کند.

انتهای پیام/581/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر میراث فرهنگی توسعه گردشگری ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت