Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر دفاع ژاپن امروز سه شنبه گفت، کشورهای دموکراتیک جهان در صورتی که در پاسخ‌شان به کودتای اخیر در میانمار مجاری ارتباطی با ژنرال‌های قدرتمند این کشور حزوه جنوب شرق آسیا را ببندند، با ریسک کشیده شدن این کشور به آغوش چین مواجه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، یاسوهیده ناکایاما، وزیر مشاور در امور دفاعی دولت در مصاحبه‌ای به رویترز گفت: اگر رویکرد ما به این مورد خوب نباشد، میانمار ممکن است از کشورهای دموکراتیک و با آزادی سیاسی دورتر شده و به لیگ چین بپیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد، ژاپن باید با هم‌پیمانانش به بحث در خصوص یک استراتژی مشترک بپردازد.

روز دوشنبه ارتش میانمار قدرت را در این کشور تصاحب کرده و به اعلام وضعیت اضطراری پرداخته و آنگ سان سوچی، رهبر منتخب این کشور را همراه با دیگر مقام‌های دولتی دستگیر کرد.

ارتش میانمار حزب لیگ ملی برای دموکراسی متعلق به سوچی را متهم به کسب پیروزی قاطع در انتخابات هشتم نوامبر همراه با "تقلب انتخاباتی" کرد.

ژاپن، از اهداکنندگان عمده کمک به میانمار که روابط طولانی مدت نزدیکی با این کشور دارد، در پاسخ به این رخداد خواستار آزادی سوچی و اعضای دولت غیرنظامی او و بازیابی دموکراسی شد.

ناکایاما خاطرنشان کرد، هر گونه اقدامی در جهت معلق کردن برنامه شراکت ژاپن با ارتش میانمار می‌تواند منجر به افزایش نفوذ بیشتر از سوی چین و تضعیف بالقوه امنیت در منطقه شود.

ناکایاما اظهار کرد: اگر ما توقف کنیم، روابط ارتش میانمار با ارتش چین قدرتمندتر خواهد شد و آنها از کشورهای آزاد از جمله آمریکا، ژاپن و انگلیس هر چه بیشتر فاصله خواهند گرفت.  من فکر می‌کنم این ریسکی را متوجه امنیت منطقه می‌کند.

ناکایاما که منتقد علنی چین بوده گفت، اقدامات چین در دریا را بعد از آنکه پکن با تصویب یک قانون جدید به گارد ساحلی خود اجازه شلیک به سمت کشتی‌های خارجی را داد، با هوشیاری رصد می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ژاپن ميانمار چین ارتش میانمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۶۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت

گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»ی ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند و این متخصصان خواستار اقدامات پیشگیرانه فوری در این زمینه شدند.

به گزارش ایسنا، باکتری‌هایی که به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم هستند هم در ژاپن و هم در خارج از کشور به یک مشکل جدی تبدیل شده‌اند.

متخصصان می‌گویند باکتری‌های مقاوم به دارو به دلیل استفاده بیش از حد یا استفاده نادرست از آنتی‌بیوتیک‌ها به طور فزاینده‌ای شیوع پیدا می‌کنند از جمله در بیمارانی که مصرف داروها را بدون در نظر گرفتن دستورالعمل تجویز شده توسط پزشک متوقف می‌کنند در حالی که میکروب‌ها در بدن آنها باقی می‌مانند.

تمرکز تحقیقات این گروه بر کلون E.coli ST۱۳۱ بود که مقاومت آنتی‌بیوتیکی بالایی دارد.

طی این مطالعه، ST۱۳۱ را از نمونه‌های آب دریاچه و رودخانه و همچنین مدفوع حیوانات در حیات وحش از جمله راکون‌ها و گوزن‌ها که در استان‌هایی از جمله «گیفو» و «شیگا» گرفته شده بود به مدت شش سال تا سال ۲۰۲۱ جدا کردند. سپس محققان ویژگی‌های ژنتیکی آنها را تجزیه و تحلیل کردند.

آنها همچنین ST۱۳۱ مشتق شده را که از نمونه‌های ادرار افراد در همان منطقه به دست می‌آمد، تجزیه و تحلیل کردند تا آنها را با پس‌زمینه ژنتیکی نمونه‌های مشتق شده از محیط زیست مقایسه کنند.

آنالیزها حاکی از شباهت ژنتیکی نزدیک بین ST۱۳۱ انسان و محیط‌های آبی و حیات وحش است که نشان‌دهنده گسترش احتمالی باکتری از جامعه انسانی به محیط طبیعی است.

به گزارش شبکه تلویزیون ملی ژاپن (NHK)، این گروه می‌گوید این اولین‌بار در ژاپن است که گسترش باکتری‌های مقاوم به دارو بر اساس اطلاعات ژنتیکی آنها نشان داده شده است.

این متخصصان همچنین هشدار می‌دهند اگر اقداماتی انجام نشود، باکتری‌های مقاوم به دارو می‌توانند بیشتر در طبیعت گسترش پیدا کنند و سپس از حیوانات به مردم بازگردند و باعث شیوع بیماری‌های عفونی جدید شوند.

«ساتو تویوتاکا»، دانشیارِ دانشکده تحصیلات تکمیلی دامپزشکی دانشگاه هوکایدو در این باره گفت که در مطالعات آتی می‌خواهد شناسایی کند چگونه باکتری‌های مقاوم به دارو از مردم به طبیعت پخش می‌شوند و چگونه می‌شود از گسترش آنها جلوگیری کرد.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در بیانیه‌های پیشین خود بارها تاکید کرده است مقاومت ضدمیکروبی یکی از مهمترین تهدیدات بهداشت عمومی و توسعه جهانی است.

این سازمان و سایر نهادهای بهداشتی می‌گویند باکتری‌های مقاوم به ضدمیکروب‌ها مسئول حدود ۱.۲۷ میلیون مرگ و میر جهانی در سال ۲۰۱۹ بوده‌اند و اگر تدابیری اتخاذ نشود، ممکن است تا سال ۲۰۵۰ باعث مرگ ۱۰ میلیون نفر در سال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین
  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • تداوم حملات رژیم صهیونیستی در سراسر غزه و افزایش شهدا
  • سقوط از دره به فوت شهروند قزوینی منجر شد
  • قدرت و نفوذ ایران در جهان مایه افتخار است
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت