Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوازدهمین کنفرانس بین‌ه المللی فناوری‌ها و سیستم‌های الکترونیک قدرت و محرکه‌های الکتریکی در دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دوازدهمین کنفرانس بین المللی فناوری‌ها و سیستم‌های الکترونیک قدرت و محرکه‌های الکتریکی در دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد.

این کنفرانس بین المللی از امروز به مدت سه روز با حضور و شرکت اساتید، محققان، متخصصان و فعالان خارجی و داخلی این حوزه به صورت مجازی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در آئین آغاز بکار این کنفرانس در سخنانی ضمن معرفی اجمالی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه تبریز در بخش‌های مختلف گفت: این دانشگاه هم اکنون در بسیاری از شاخص‌ها و تولید علم و فناوری به خاطر پتانسیل‌های که دارد، جزو یکی از دانشگاه‌های مهم و تاثیرگذار در سطح جهانی، منطقه‌ای و ملی است.

وی تصریح کرد: برای رسیدن به این حقیقت و ظرفیت‌های دانشگاه تبریز در حوزه‌های مختلف می‌توان به کسب رتبه‌های برتر و رنکینگ‌های بین المللی این دانشگاه در بین دانشگاه‌های برتر مراجعه کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در ادامه ضمن تشکر از برگزارکنندگان این کنفرانس در سطح بین المللی افزود: دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و در این میان گروه مهندسی برق، قدرت و الکترونیک از جمله تاثیرگذارترین و مهمترین دانشکده‌ها و گروه‌ها در تولید علم و فناوری و آموزش دانشگاه تبریز محسوب می‌شود، به طوری که می‌توان بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌ها را در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی با کمک اساتید، دانشجویان و محققان این دانشکده به سرانجام رساند.

ضیاالدین دائی کوزه کنانی رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز و دبیر دوازدهمین کنفرانس سالانه PEDSTC نیز در مراسم افتتاحیه این کنفرانس در سخنانی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در این کنفرانس با ارایه گزارشی از روند نحوه اجرا و برگزاری دوازدهمین کنفرانس سالانه گفت: دوازدهمین کنفرانس سالانه الکترونیک قدرت، سیستم‌های محرک و فناوری است که بر الکترونیک قدرت، کاربرد‌ها و کنترل آن‌ها تمرکز دارد که دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز با همکاری و مشارکت انجمن علمی الکترونیک قدرت ایران این کنفرانس را برگزار می‌کند.
وی افزود: این کنفرانس بیشتر به منظور مشارکت اساتید، محققان و فعالان این حوزه برای به اشتراک گذاشتن ایده‌ها و تجربیات پیرامون فناوری‌ها و ارایه راه حل‌های نوآورانه، نتایج تحقیقات و همچنین ابتکارات مربوط به الکترونیک صنعتی و کاربرد‌های آن‌ها برگزار می‌شود.
رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اهمیت برق، الکترونیک و برنامه‌های کاربردی این حوزه‌ها در بخش‌های مختلف زندگی جوامع بشری گفت: امروزه برق و خدمات الکترونیکی و سامانه‌های الکترونیکی در بخش‌های مختلف زندگی انسان‌ها نقش حیاتی دارد که نمونه بارز کوچک این امر برگزاری این کنفرانس در سطح جهانی به صورت مجازی در این ایام شیوع همه گیر ویروس کرونا است.
محمدرضا ذوالقدری رئیس انجمن علمی الکترونیک قدرت ایران، از دیگر سخنرانان آئین افتتاحیه این کنفرانس بود که درباره نحوه تاسیس و حوزه فعالیت این انجمن علمی و همچنین به تاریخچه برگزاری کنفرانس سالانه PEDSTC در دانشگاه‌ها و موسسات پرداخت.
ابراهیم بابایی، دبیر علمی دوازدهمین کنفرانس سالانه PEDSTC در دانشگاه تبریز نیز با بیان اینکه دوازدهمین کنفرانس با محوریت الکترونیک قدرت و درایو‌های الکتریکی برگزار می‌شود، اضافه کرد: ۲۱۵ مقاله به دبیرخانه این کنفرانس رسیده که از این تعداد ۱۲۹ مقاله پذیرفته شده که در طول سه روز برگزاری این کنفرانس به صورت سخنرانی ارایه خواهد شد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه مقالات ارایه شده و پذیرفته شده از ۲۰ کشور از ۳۵ دانشگاه خارجی و ۳۴ دانشگاه داخلی است، تصریح کرد: ۷ کارگاه آموزشی نیز در این ارتباط برگزار شده و در طول سه روز برگزاری این کنفرانس ۲۱ نشست تخصصی نیز با حضور اساتید و محققان این حوزه برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است، این کنفرانس از امروز ۱۴ بهمن به مدت سه به صورت مجازی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز پژوهش و فناوری وزارت علوم دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز الکترونیک قدرت برگزار می شود کنفرانس بین فناوری ها بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۶۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از دیلی میل، کشاورزان سالانه ۱۲۸ هزار دلار صرف خرید کود‌های مصنوعی برای رشد محصولات خود می‌کنند. اما ادرار می‌تواند یک جایگزین مقرون به صرفه باشد، زیرا حاوی نیتروژن و فسفر است که برای حفظ و ارتقای رشد محصول ضروری است.

کود گاوی در حال حاضر برای کمک به رشد محصولات زراعی استفاده می‌شود، اما دانشمندان استدلال کرده اند که ادرار آنقدر‌ها متفاوت نیست و می‌تواند جایگزین سازگاری با محیط زیست به جای تخلیه در توالت باشد.

هر فرد به طور متوسط سالانه ۱۳۲ گالن ادرار دفع می‌کند که می‌تواند به ۱۳ پوند کود تبدیل شود.

«دیویانا گراسیا رودریگرز» «Divina Gracia P. Rodriguez» پژوهشگر این طرح می‌گوید: ادرار انسان به اندازه طلا ارزش دارد. به تمام کود‌هایی که تا اکنون از دست داده ایم فکر کنید. زمان آن فرا رسیده است که ما شروع به جمع آوری و استفاده از پسماند خود کنیم.

محققان در حال ساخت سرویس‌های بهداشتی هستند که می‌توانند ادرار را از آب باقیمانده جدا کنند. این شیوه پیش از این در «باهیردار» در اتیوپی آزمایش شده است. پس از جدا شدن از آب، ادرار را می‌توان خشک و به گلوله‌های بی بو و ارزانی تبدیل کرد که می‌تواند در زمین‌های کشاورزی پخش شود تا محصولات را بارور کند.

اگرچه ممکن است این مفهوم برای بیشتر افراد جذاب به نظر نرسد، اما «آن اسپورکلند» «Anne Spurkland» استاد و محقق پزشکی در دانشگاه اسلو این فناوری را کاملا ایمن توصیف می‌کند.

وی می‌گوید راهی برای استفاده از این روش در خانه وجود دارد که یک قسمت ادرار را با ۹ قسمت آب مخلوط کرده و مایع را با آب پاش کوچکی روی خاک سبزیجات اسپری کنید. باکتری‌های خاک، نیتروژن را به واحد‌های سازنده جدیدی تبدیل می‌کنند که گیاهان از آن استفاده می‌کنند.

در حالی که این ایده ممکن است عجیب به نظر برسد، اما محققان دانشگاه میشیگان در مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۰ تایید کردند که کود ادراری را می‌توان بدون ترس از گسترش عفونت‌های مقاوم به آنتی بیوتیک استفاده کرد.

دانشمندان نگران بودند افرادی که کود ادراری به کشاورزان را ارائه می‌دهند ممکن است دچار عفونت‌های دستگاه ادراری (UTIs) و حاوی DNA باکتری باشند. این مطالعه نشان داد که اگر ادرار، تازه مصرف نشده و به مدت ۱۰ ساعت در انکوباتور کهنه شده باشد، ژن‌های مقاوم به آنتی بیوتیک ۹۹ درصد کاهش پیدا می‌کند.

دکتر «کریستا ویگینتون» «Krista Wigginton» یکی دیگر از مجریان این پژوهش می‌گوید: انسان، سالیان سال، ادرار را جمع آوری و از آن به عنوان کود استفاده کرده است، اما پس از اختراع سیستم فاضلاب، این کار متوقف شد.

وی افزود: ما اکنون در تلاشیم تا بفهمیم با این سیستم زیرساختی که داریم، چگونه می‌توانیم در مورد آنچه که وارد سیستم فاضلاب می‌شود متفاوت فکر کنیم و برخی از آن محصولات ارزشمند را قبل از اینکه با هر چیز دیگری مخلوط و رقیق شوند، جذب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم
  • دانشجویان دانشگاه نیویورک: ورق علیه صهیونیست‌ها برگشته است
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند